Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2012

ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ & ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ

 ANTIKEIMENA - ΚΥΚΛΩΠΕΙΑ ΤΕΙΧΗ - ΔΡΑΚΟΣΠΙΤΑ ΕΥΒΟΙΑΣ - ΤΥΡΙΝΘΑ - ΜΥΚΗΝΕΣ Θεωρίες ότι τα ανθρώπινα όντα
Είναι είτε απόγονοι ή δημιουργίες
όντων που προσγειώθηκαν
στη Γη χιλιάδες χρόνια πριν.
[ιδέες που έχουν απορριφθεί από την επίσημη επιστημονική κοινότητα].
Δείτε το υπόλοιπο αυτής της ανάρτησης

Στηρίζω τη Χρυσή Αυγή διότι…


Κάποτε άκουγα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης τόσο από πολιτικούς, όσο κι από δημοσιογράφους ότι υπάρχουν ομάδες ναζιστών, φασιστών κι άλλων τραμπούκων που δημιουργούν εντάσεις και προπηλακισμούς σε ομάδες της κοινωνίας μας. Θυμόμουν όμως μία συμβουλή του πατέρα μου που έλεγε: «Για ό,τι ακούς μη πιστεύεις τίποτα και για ό,τι βλέπεις να πιστεύεις τα μισά». Ψάχνοντας λίγο το πράγμα με επιφυλακτικότητα διαπίστωσα ότι η προπαγάνδα της δημοσιογραφικής εξουσίας έκανε καλά τη δουλειά της.
Με τον καιρό παρατήρησα ότι γίνονταν διάφορα πράγματα τα οποία οι κύκλοι της εξουσίας τα διαστρέβλωναν και τα παρουσίαζαν όπως τους συνέφερε.
Γνωρίζω ότι στο σημερινό αδιέξοδο που ζουν η πατρίδα μας, αλλά και οι φτωχοί αφελείς πολίτες, οφείλεται στα κατά καιρούς κόμματα εξουσίας που λυμαίνονταν το δημόσιο πλούτο και τεμάχιζαν τη συνεκτικότητα της ελληνικής κοινωνίας τόσα χρόνια. Γεγονός είναι λοιπόν για ένα κοινό νου ότι οι δημιουργοί της συμφοράς που ευθύνονται γι’ αυτό είναι οι πολιτικάντηδες. Εφόσον αποδείχθηκαν ανίκανοι αλλά κι επικίνδυνοι, χάνουν πλέον τη δύναμή τους και μοιάζουν σαν ένα πληγωμένο φίδι το οποίο είναι περισσότερο επικίνδυνο. Όταν βλέπουν λοιπόν κάποιον άλλο να ανεβαίνει επιδιώκουν με νύχια και με δόντια, με λάσπη και αλχημείες να τον κατακρημνίσουν. Έτσι συμβαίνει και με το κίνημα της Χρυσής Αυγής. Βομβαρδίζεται από παντού. Εμείς δεν πρέπει να στεκόμαστε στη λάσπη, αλλά να βλέπουμε την πρόθεση των ενεργειών της. Πρέπει να παραμερίζουμε τη σκόνη και τη λάσπη, για να βλέπουμε τι κρύβεται από κάτω. Τα συμπεράσματά μου λοιπόν είναι ότι υποστηρίζω τις περισσότερες ενέργειες της Χ.Α. διότι:
.

Επιδιώκει τη διατήρηση της ελληνικότητας του λαού μας, αλλά και της απόλυτης συνοχής του.
Δεν είναι κόμμα, αλλά ένα κίνημα που γεννήθηκε μέσα από την αγανάκτηση, την απόγνωση και την έλλειψη προστασίας των πολιτών από το κράτος.
Αγαπά και υπερασπίζεται την πατρίδα όχι με ψεύτικα και παθητικά λόγια, αλλά με έμπρακτες και μαχητικές ενέργειες.
Παρέχει την αυτονόητη προστασία προς τους Έλληνες πολίτες, διότι το κράτος είναι ανίκανο να τους τη δώσει κι επειδή νοιώθουν ότι είναι ξένοι στην ίδια τους την πατρίδα.
Βάζει πάνω απ’ όλα την πατρίδα και τους Έλληνες πολίτες και μετά τους αλλοδαπούς.
Δεν εξαπατούν τον πολίτη, βάζοντας τον πέπλο και τη μάσκα του δήθεν δημοκράτη. Γνωρίζουμε όλοι ότι τα μεγαλύτερα πολιτικά εγκλήματα έγιναν από αυτοβαπτιζόμενους δημοκράτες στο όνομα της δημοκρατίας. Γνωρίσαμε όλοι μας τη δήθεν δημοκρατία που μας τάιζαν τόσες δεκαετίες οι διεφθαρμένοι πολιτικοί μας αστέρες. Χρησιμοποίησαν τον τίτλο «δημοκρατία» ως δούρειο ίππο για να λεηλατήσουν τους απλούς, αθώους κι ανήμπορους Έλληνες.
Δεν χτυπούν ψεύτικα το χέρι τους στην πλάτη του πολίτη, αλλά τον κοιτάζουν στα μάτια με μπέσα και τον υπηρετούν.
Μεριμνά έμπρακτα για τις ανάγκες του Έλληνα πολίτη και δεν κινείται με ψευτοκουλτουριάρικη συμπεριφορά ως σοφός σωτήρας.
Είναι άνθρωποι των έργων κι όχι των ανέξοδων λόγων και υποσχέσεων.
Ας μη ξεχνούμε τέλος τα λόγια του Κωστή Παλαμά: «Ο πατριωτισμός είναι έμφυτος στον άνθρωπο. Εγώ όμως είμαι εθνικιστής».
Μήπως οι χειρότεροι τραμπούκοι είναι οι κουστουμάτοι και γραβατωμένοι ψευτοδημοκράτες και ψευτοπατριώτες που τρομοκρατούν, βιάζουν και λεηλατούν με φοροεπιδρομές τους προδομένους κι εξαθλιωμένους Έλληνες;

Μήπως τραμπούκοι είναι αυτοί που κυβερνούσαν τόσες δεκαετίες και ξεπούλησαν την πατρίδα, μετατρέποντάς την σ’ ένα παγκόσμιο ξεφτιλισμένο ζήτουλα κι επαίτη;
Μήπως τραμπούκοι είναι αυτοί που απολύουν βιοπαλαιστές οικογενειάρχες, που δεν έχουν να δώσουν τροφή στα παιδιά τους;
Μήπως τραμπούκοι είναι αυτοί που διώχνουν τα Ελληνόπουλα στην ξενιτιά για να βρούνε δουλειά κι αξιοπρέπεια, ενώ κρατούν τους υπερπληθείς αλλοδαπούς;
Μήπως τραμπούκοι είναι όλοι αυτοί που αποδείχθηκαν παγκόσμιοι διαφθορείς και παραδίδουν μαθήματα ήθους και ηθικής;
Μήπως τραμπούκοι είναι αυτοί που μετατρέπουν τον περήφανο ελληνικό λαό σε ουρές ανθρώπινων μαζών, περιμένοντας συσσίτιο της εκκλησίας;
Όχι αδέλφια. Ας μάθουμε κάποτε να ξεχωρίζουμε μόνοι μας τους πραγματικούς τρομοκράτες κι όχι αυτούς που μας πλασάρουν οι άλλοι.
Κ.Δ.http://www.xryshaygh.com
Δείτε το υπόλοιπο αυτής της ανάρτησης

Η Γαλλία καταρρέει και γίνεται η νέα Ελλάδα

Η Γαλλία καταρρέει και γίνεται η νέα Ελλάδα

Άρθρο «φωτιά» της γερμανικής εφημερίδας για την οικονομική κατάσταση της Γαλλίας και τους χειρισμούς του Φρανσουά Ολάντ.

Πυρά κατά του Γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ εξαπολύει η γερμανική εφημερίδα Bild, καταλογίζοντάς του τεράστιες ευθύνες για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η γαλλική οικονομία.


«Η Γαλλία είναι η νέα Ελλάδα;» γράφει το άρθρο που υπογράφει ο γερμανός δημοσιογράφος Νίκολας Μπλόμε και ειρωνεύεται την οικονομική πολιτική του Γάλλου προέδρου.

«Χωρίς το δίδυμο Γερμανίας-Γαλλίας τίποτα δεν είναι εφικτό στην Ευρώπη» γράφει...
.

«Η Γαλλία βρίσκεται σε κατάρρευση, τα οικονομικά της στοιχεία είναι απογοητευτικά, η εμπιστοσύνη των πολιτών βρίσκεται στο χαμηλότερο επίπεδο και ο Φρανσουά Ολάντ δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες» αναφέρει η γερμανική εφημερίδα, κατακεραυνώνοντας τον Φρανσουά Ολάντ.

«Η Γαλλία μπορεί ακόμη να δανείζεται χρήματα με λογικά επιτόκια», υπογραμμίζει η Bild αλλά τα δομικά μεγέθη της γαλλικής οικονομίας θυμίζουν όλο και πιο έντονα ορισμένες χώρες της Νότιας Ευρώπης, όπως η Ελλάδα.

«Πάνω από 25% ανεργία στους νέους, έλλειμμα 5%, μηδενική ανάπτυξη, αυτοκινητοβιομηχανίες στο νεκρό σημείο. 

Σύντομα η χρηματοδότηση της γαλλικής οικονομίας θα γίνει δύσκολη και η Γαλλία θα έχει σημαντικά προβλήματα» προειδοποιεί μέσω της Bild ο πρώην καγκελάριος Γκέρχαρντ Σρέντερ, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για τους Γάλλους.


Πηγή: newsbomb.gr
Δείτε το υπόλοιπο αυτής της ανάρτησης

Η τουρκική τηλεοπτική "εισβολή" συνεχίζεται. Νέο "κύμα" τουρκικών σήριαλΝέα ''απόβαση''- διείσδυση στα ελληνικά κανάλια ετοιμάζει η Τουρκία με περισσότερα ''διαπολιτισμικά'' σήριαλ στον ορίζοντα.


Εκτενές ρεπορτάζ της Hurriyet Daily News  αναφέρεται στην επιτυχία - για την Τουρκία- που σημειώνουν οι τουρκικές παραγωγές την ελληνική τηλεόραση.

Παρά τις όποιες αντιδράσεις, είτε από την πλευρά της Εκκλησίας είτε από εκείνη του καλλιτεχνικού κόσμου, γεγονός είναι, γράφει, ότι το ελληνικό κοινό στηρίζει τις τουρκικές σειρές λόγω, δήθεν, ''πολιτιστικών ομοιοτήτων'' των δύο λαών....
.
 

Οι τούρκοι παραγωγοί φαίνεται ότι έχουν αντιληφθεί την επιρροή που ασκούν τα σήριαλ αυτάκαι  προτίθενται να εντάξουν στα τουρκικά σήριαλ περισσότερο το ελληνικό στοιχείο ούτως ώστε να πετύχουν μεγαλύτερη διείσδυση στην ελληνική αγορά.  

Επαναλαμβάνοντας την πετυχημένη, για αυτούς, συνταγή που είχαν ακολουθήσει το 2005 στα «Σύνορα της Αγάπης» φέτος αρχίζει να προβάλλεται η σειρά «Δύο όχθες, ένας Ισμαήλ» με τη συμμετοχή γνωστών ελλήνων ηθοποιών.

Η εφημερίδα γράφει συγκεκριμένα ότι η πρωτοφανής δημοτικότητα της τουρκικής τηλεοπτικής σειράς «Yabancı Damat» (προβλήθηκε ως «Τα ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ" στην Ελλάδα), η οποία περιέχει μια ''διαπολιτισμική'' ερωτική σχέση με πρόσωπα από Ελλαδα και Τουρκία, φαίνεται να  ανοιξε το δρόμο για ...πιο ''διαπολιτισμικής ιστορίες'' στην τηλεόραση.


Ετσι οι τουρκοι παραγωγοί αποφάσισαν να βάλουν ''περισσότερο ''ελληνικό στοιχείο  και περισσότερους ελληνικούς χαρακτ'ηρες για να αποκτήσουν και άλλη πελατεία....

''Οι Έλληνες μαθαίνουν τουρκικά παρακολουθώντας τηλεοπτικές σειρές," ήταν ο τίτλος ενός πρόσφατου άρθρου στο Hürriyet Daily News, αναφερόμενος στην αυξανόμενη δημοτικότητα των τουρκικών σειρά στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. 


Το ιστορικό δράμα γύρω από τον Σουλεϊμάν τον Μεγαλοπρεπή,και η «Sila» ήταν οι πιο δημοφιλής σειρά στην Ελλάδα αυτό το φθινόπωρο, γράφει.

Άλλη ένδειξη από τη δημοτικότητα των τουρκικών σειρά στην γειτονική χώρα είναι οι δεκάδες σελίδες στο Facebook και ομάδες με ονόματα όπως "Έλληνες οπαδοί της τουρκικής σειράς" ή "τουρκική σειρά στην ελληνική τηλεόραση με φωτογραφίες των πρωταγωνιστών.

Ακόμα αναφέρεται στις αντιδράσεις του Μητροπολίτη Ανθιμου και της ηθοποιού Νικολέτας Καρρά που έστειλε,λέει, ένα οργισμένο μήνυμα στο Twitter τον περασμένο μήνα για τα ελληνικά κανάλιασχετικά με  τη μετάδοση τουρκικής σειράς, αντί ελληνικής ή της Κύπρου.

Η δημοτικότητα του «Sila» ήταν το αντικείμενο της οργής της Καρρά. "'Sila» το πρωί, «Sila» το απόγευμα. 24 ώρες 'Sila' ώρες την ημέρα. Φτάνει πια!


Έχουμε κάνει τόσες πολλές παραγωγές  στην Ελλάδα και την Κύπρο. Γιατί δεν δείχνουν αυτές;έγραφε  το μήνυμά της ατο Twitter.

www.onalert.gr
Δείτε το υπόλοιπο αυτής της ανάρτησης

Νέα δεδομένα στην Κυπριακή ΑΟΖ


http://orologion.files.wordpress.com/2012/01/cebbcf85ceb3ceb5cf81cebfcf83-ceb15.jpg?w=100&h=131&h=131Ν. Λυγερός
Η ενεργοποίηση των οικοπέδων 2 και 3 με τον δεύτερο γύρο παραχώρησης στην ΑΟΖ της Κύπρου δίνει την επιβράβευση για τη συμφωνία περί οριοθέτησης ΑΟΖ μεταξύ Κύπρου και Λιβάνου που πέτυχε ο Γιώργος Λιλλήκας το 2007 ως Υπουργός της Κυβέρνησης του Τάσσου Παπαδόπουλου.


Μέχρι τώρα, μέσω του οικοπέδου 12, η εξόρυξη αφορούσε τα όρια της Αιγύπτου και ειδικά του Ισραήλ. 

Τώρα με τα νέα οικόπεδα, η οριοθέτηση με τον Λίβανο παίρνει όλη την αξία της.

Έτσι η Κύπρος όχι μόνο πετυχαίνει αυτό το γεωοικονομικό άνοιγμα, αλλά και ένα γεωπολιτικό άνοιγμα, αφού θωρακίζει την ΑΟΖ με τα τρία κράτη που έχουν κάνει συμφωνία μαζί της το 2003, 2007 και 20120...
.
 

Έτσι το 2012 έρχεται για να σφραγίσει τη στρατηγική που ακολουθεί η Κύπρος, ενώ η Τουρκία δεν την αναγνωρίζει καν ως κράτος. Δίχως φοβίες, με αποτελεσματικότητα προσπερνάει τα εμπόδια, δίχως να δίνει περαιτέρω σημασία στους λεονταρισμούς της Τουρκίας, που απλώς παρακολουθεί τις εξελίξεις.

Διότι ακόμα και αν πίεσε όλες τις εταιρείες που θα έκαναν συμφωνία με την Κύπρο, λέγοντάς τους ότι δεν θα μπορούν να κάνουν έρευνες περί υδρογονανθράκων στην Τουρκία, δεν κατάφερε τίποτα.
Οι εταιρείες παρέμειναν υποψήφιες στην κυπριακή ΑΟΖ δίχως να φοβηθούν.

Επιπλέον, και στην περίπτωση των οικοπέδων 9 και 11 που εφάπτονται με το οικόπεδο 12, αλλά και στην περίπτωση των οικοπέδων 2 και 3 που εφάπτονται με την ΑΟΖ του Λιβάνου λόγω 3, οι εταιρείες ξέρουν ότι υπάρχουν δεδομένα για το φυσικό αέριο, διότι το κοίτασμα Αφροδίτη και το κοίτασμα που βρέθηκε πρόσφατα στην ΑΟΖ του Λιβάνου δεν είναι πια εκτιμήσεις. 

Με άλλα λόγια, οι εταιρείες έχουν να διαλέξουν μεταξύ σίγουρων δεδομένων και λόγων επί χάρτου.
Και τώρα βλέπουμε επί του πρακτέου ότι διάλεξαν και πώς διάλεξαν. 

Αυτή η προσέγγιση είναι ξεκάθαρη ακόμα και αν υποτίθεται ότι στο διπλωματικό επίπεδο υπάρχει το πρόβλημα της αναγνώρισης. 

Η Κύπρος λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο ως ένα ορθολογικό κράτος που έχει όντως ένα στρατηγικό σχεδιασμό όσον αφορά στην ενέργεια που ξέρουμε πόσο σημαντική είναι.

Δεν εξετάζει πια αυτό το θέμα κομματικά αλλά πραγματικά εθνικά. 

Γι’ αυτό το λόγο πρέπει να υπάρχει μια συνέχεια. 

Διότι αν η Κύπρος είχε υπογράψει το Σχέδιο Ανάν, τώρα η περίφημη ΑΟΖ της θα ήταν κατακερματισμένη λόγω των αγγλικών βάσεων που θα είχαν επίσημα κυριαρχία.
Σε αυτό το πλαίσιο σχετίζονται και οι επόμενες προεδρικές εκλογές στην Κύπρο.

Διότι επιτυχίες τέτοιου τύπου, όπως είναι ο δεύτερος γύρος παραχώρησης, πρέπει να γίνονται αντικείμενο διαχείρισης από κυβερνήσεις που έχουν τεχνογνωσία αλλά και κότσια, αλλιώς αυτά τα αποτελέσματα όχι μόνο δεν μπορούν να αξιοποιηθούν, αλλά μπορούν να αλλοιωθούν από παρεμβάσεις του ραγιαδισμού. 

Είναι λοιπόν απαραίτητο να εξετάσουμε το όλο πλαίσιο από την αρχή δηλαδή από τη θέσπιση της κυπριακής ΑΟΖ από τον Τάσσο Παπαδόπουλο για να συνεχίσουμε αυτήν την πορεία πάντα προς αποκλειστικό όφελος του κυπριακού λαού και της Κύπρου που αποκτά με αυτόν τον τρόπο μια γεωπολιτική υπόσταση που προκαλεί σεβασμό.

www.lygeros.org
Δείτε το υπόλοιπο αυτής της ανάρτησης

ΣΑΜΑΡΑΣ VS ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΝΕ

.
Δείτε το υπόλοιπο αυτής της ανάρτησης

Ενοχλούνται κάποιοι και ιδίως η Ρεπούση, γιατί ο Έλληνας παραμένει Έλληνας

Να καταργηθεί η έξοδος του Μεσολογγίου, η ανατίναξη της Αρμάτας στις Σπέτσες, η αναπαράσταση στο Κούγκι, οι εκδηλώσεις για το Λάβαρο της Αγίας Λαύρας, ζητεί η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Μαρία Ρεπούση, σύμφωνα με το Βήμα. Η… «ιστορικός» του συνωστισμού χαρακτηρίζει όλες αυτές τις αναπαραστάσεις, περιλαμβανομένης και της αναπαράστασης της εισόδου των ελληνικών στρατευμάτων στη Θεσσαλονίκη ως… «εθνικιστικά κιτς». Δεν προσφέρουν τίποτα, αναπαράγουν την εθνικιστική έξαρση, επαναλαμβάνονται συνεχώς και δεν γίνεται κανένας ιστορικός στοχασμός, λέει η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ. Όταν είσαι άκρο είσαι άκρο! Μόνο που ο λαός εδώ καταγγέλλει ακραίες συμπεριφορές, ειδικά όταν στο στόχαστρο βάζουν την δια πυρός και σιδήρου ιστορία αυτού του τόπου. Φαίνεται κάποιοι ενοχλήθηκαν από την πρόσφατη ανταπόκριση του κόσμου στις εθνικές εκδηλώσεις ιστορικής μνήμης. Δεν πειράζει… Ξυδάκι! olympia
Δείτε το υπόλοιπο αυτής της ανάρτησης

Συριζαία αρθρογράφος της "Αυγής" προκαλεί τους "άπλυτους" να "κατσαβιδιάσουν" τον Σφακιανάκη και να λεηλατήσουν το μαγαζί που δουλεύει!!! Ο Δένδιας άφαντος!!!

Διαβάστε το παρακάτω επώνυμο άρθρο (το υπογράφει κάποια Αναστασία Γιάμαλη και έχει τίτλο «Αίμα, τιμή, πρώτο τραπέζι πίστα»), που δημοσιεύθηκε στο επίσημο όργανο του ΣΥΡΙΖΑ («Αυγή») και θα καταλάβετε τι εννοούμε: «Αν πάρουμε τοις μετρητοίς αυτά που λέει ο κ. Σφακιανάκης βέβαια, το σωστό θα ήταν να το σπάσουν το μαγαζί οι «άπλυτοι» αν δεν έχει άδεια, να το λεηλατήσουν και να μοιράσουν τα τραπεζοκαθίσματα και την κάβα σε αυτούς που έχουν ανάγκη, αφού βέβαια θα είχαν πιο πριν κατσαβιδιάσει τον αοιδό. Στις ειδήσεις, ένα ΑΤΜ που έκαψαν οι αναρχικοί παρουσιάζεται ως «πράξη βίας», «καταστροφή ιδιωτικής περιουσίας», «ανανδρεία» (!), ενώ οι αυτόκλητοι σωτήρες με τα μαύρα της Χ.Α. όταν καταστρέφουν το βιός μεροκαματιάρηδων είναι ακτιβισμός και παλικαριά… Ο “άρχοντας” Νότης, λοιπόν, απενοχοποιεί και ξεπλένει εγκληματικές ενέργειες… Θα ήταν λάθος να πει κανείς ότι η υιοθέτηση της Χ.Α. από τους φορείς της υποκουλτούρας των καναλιών είναι γραφική και ακίνδυνη, διότι από ‘κει ανοίγουν τα κανάλια της μαζικής απεύθυνσής τους στον λαό, και μάλιστα με το απαιτούμενο λούστρο… » Με την ευκαιρία, να εκφράσουμε και μια απορία: διαβάζουν εφημερίδες οι εισαγγελείς στην Ελλάδα; Κι αν τις διαβάζουν τι κάνουν, όταν κάποιοι απειλούν επωνύμως πολίτη με σπάσιμο και λεηλασία του μαγαζιού του και «κατσαβίδιασμά» του ιδίου; Ή μήπως ο ΣΥΡΙΖΑ και οι συν αυτώ έχουν μια ιδιότυπη ασυλία; πηγή
Δείτε το υπόλοιπο αυτής της ανάρτησης

ΚΑΝΑΔΑΣ: Μετά την προπαγάνδα υπέρ της ομοφυλοφιλίας, τώρα προπαγανδίζουν την πολυγαμία στα σχολεία!ΤΟΡΟΝΤΟ (LifeSiteNews.com) - Σχολικές αφίσες που τυπώθηκαν ως μέρος της εκστρατείας με το όνομα Safe and Positive Spaces(‘Ασφαλείς και Θετικοί Χώροι’) της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης του Τορόντο (TDSB), έχουν προκαλέσει την οργή πολλών επικριτών, οι οποίοι επισημαίνουν ότι, εκτός από την αναμενόμενη προώθηση της ομοφυλοφιλίας στα παιδιά, ως κάτι το «φυσιολογικό», μία από τις αφίσες φαίνεται ότι προωθεί την πολυγαμία!
Η αφίσα με τίτλο «Η αγάπη δεν έχει φύλο» (“Love has no gender”), απεικονίζει με τον τρόπο που είναι το σύμβολο για την τουαλέτα ανδρών και γυναικών, μέσα σε πολύχρωμες καρδιές.
Μαζί με τις καρδούλες που περιέχουν ζευγάρι 2 ανδρών ή 2 γυναικών (και σε περίοπτη θέση), μια καρδιά έχει έναν άνδρα και 2 γυναίκες (πάνω), ενώ κάποια άλλη έχει μια γυναίκα και 2 άνδρες (κάτω δεξιά)....

.
Η Doretta Wilson, διευθύνων σύμβουλος της Εταιρείας για την Ποιοτική Εκπαίδευση, ενός think-tank για την εκπαίδευση με έδρα το Οντάριο, είπε στο National Post ότι η Περιφερειακή Διεύθυνση έχει "ξεπεράσει τα όρια" στην προσπάθειά της να είναι ‘πολιτικά ορθή’.
"Νομίζω ότι η ενστικτώδης αντίδραση των περισσότερων γονιών πρόκειται να είναι, «Πω πω, για περίμενε, για πιο πράγμα χρησιμοποιούνται αυτά;», δήλωσε η Γουίλσον. "Αυτό είναι κάτι που οι γονείς οι οποίοι μπορεί να είναι ανεκτικοί, θα πουν : «Νομίζω ότι ίσως έχουμε ξεπεράσει τώρα τα όρια».
"Θα υπάρξουν κάποια σχολεία στην πόλη όπου οι πληθυσμοί, τα δημογραφικά στοιχεία, πρόκειται να αναστατωθούν πολύ με αυτό ... Προσπαθούμε να είμαστε τόσο πολιτικά ορθοί», πρόσθεσε η κα Wilson. "Έχουμε προχωρήσει τόσο πολύ στο ένα άκρο του φάσματος που τώρα αρχίζουμε να προσβάλουμε ανθρώπους ακούσια."
Οι αντίπαλοι του «γάμου» των ομοφυλόφιλων έχουν από καιρό υποστηρίξει ότι η νομιμοποίηση της πολυγαμίας θα είναι το αναπόφευκτο αποτέλεσμα του «επαναπροσδιορισμού του γάμου» (πέραν του «ένας άνδρας - μια γυναίκα»).
Ο Δρ Charles McVety, πρόεδρος του Canada Christian College, δήλωσε ότι οι αφίσες αποτελούν "ψυχολογική κακοποίηση των παιδιών."
"Αυτή είναι μια εξωφρενική συμπεριφορά εκ μέρους των εκπαιδευτικών," είπε ο McVety στην Toronto Sun.
"Στην πραγματικότητα, κατά κάποιο τρόπο, αυτές οι αφίσες αποτελούν ψυχολογική κακοποίηση," δήλωσε ο McVety. "Τώρα η TDSB όχι μόνο αποφάσισε να διδάξουμε στα παιδιά μας να αμφισβητούν το φύλο τους, αλλά θέλει να τους κατηχήσει με μια εκστρατεία που χρησιμοποιεί σύμβολα, ώστε τα παιδιά να μην μπορούν να ξεφύγουν από αυτό. Αυτό είναι κάτι πέρα ​​από την εκπαίδευση. "
Ωστόσο, ο εκπρόσωπος του TDSB, Ryan Bird, απέρριψε τις επικρίσεις, επιμένοντας ότι το διοικητικό συμβούλιο δεν υποστηρίζει την πολυγαμία και η αφίσα είχε ως στόχο την εκπαίδευση των μαθητών σχετικά με την διάκριση λόγω φύλου και ότι "έπρεπε να δείχνουν ότι ένα άτομο μπορεί να έλκεται από περισσότερα από ένα φύλο".
Ο Bird πρόσθεσε ότι «Ο στόχος της εκστρατείας ήταν να εντοπιστούν ασφαλείς, φιλόξενοι και χωρίς αποκλεισμούς σχολικοί χώροι για όλους τους μαθητές» και ότι οι αφίσες "πέρασαν από την τακτική διαβούλευση και εξέταση."
Μια άλλη αφίσα της εκστρατείας απεικονίζει ένα σχολείο από πολύχρωμα ψάρια με το σύνθημα «Είμαστε εδώ, είμαστε ‘queer’ (όρος για τις λεσβίες), είμαστε στο σχολείο σας». Κάτω από τον τίτλο «Δεν υπάρχουν κανόνες για να είσαι αγόρι ή κορίτσι», υπάρχει μια άλλη αφίσα που δείχνει παιδιά ντυμένα με ρούχα διαφορετικά από το φύλο τους, με τη μεγαλύτερη εικόνα ενός νεαρού αγοριού ντυμένο με μια φωσφοριζέ πορτοκαλί περούκα, φούξια φόρεμα και ροζ μπότες.
 
Η ιστοσελίδα της TDSB που προωθεί την εκστρατεία “Safe and Positive Spaces” περιγράφει την πρωτοβουλία ως «Έναν ελεύθερο χώρο από παρενοχλήσεις, που καλωσορίζει, επιβεβαιώνει και υποστηρίζει όλες τις σεξουαλικές ταυτότητες, τα βιολογικά φύλα, τους σεξουαλικούς προσανατολισμούς, τις εκφράσεις φύλων και τις ταυτότητες φύλων».
Σε σχετικές ειδήσεις, η Toronto Sun αναφέρει ότι η ιστοσελίδα της TDSB έχει μια σύνδεση με την ιστοσελίδα «Συνασπισμός για τη Θετική Σεξουαλικότητα» που προσελκύει τα παιδιά να πειραματιστούν σεξουαλικά με λαχανικά!
Ο Δρ Charles McVety έχει γράψει μια επιστολή διαμαρτυρίας προς τον Γενικό Εισαγγελέα του Οντάριο, John Gerretsen, δηλώνοντας ότι η "TDSB - μέσω της ιστοσελίδας της - διαφθείρει τα παιδιά του Οντάριο με αφύσικες οδηγίες" και απαιτεί να ασκηθεί ποινική δίωξη κατά του διοικητικού συμβουλίου...
"Είναι ευθύνη της κυβέρνησης του Οντάριο να προστατεύσει τα παιδιά μας. Σύμφωνα με το άρθρο 172 του ποινικού κώδικα του Καναδά, αποτελεί πλημμέλημα να «θέσει κάποιος σε κίνδυνο το ήθος του παιδιού», έγραψε ο Δρ McVety. «Εκ μέρους των 100.000 μελών μας και άλλων ομοϊδεατών μας γονέων, ζητώ από εσάς, το Γενικό Εισαγγελέα του Οντάριο, να ξεκινήσετε ποινική διαδικασία εναντίον του Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης του Τορόντο».
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή
Δείτε το υπόλοιπο αυτής της ανάρτησης

Πίσω από το ‘αθώο’ πρόσωπο της γιορτής του ‘Halloween’
ΚΟ: Κάθε χρόνο, στις 31 Οκτωβρίου, ο δυτικός κόσμος γιορτάζει το ‘Halloween’. Μία γιορτή που θυμίζει τις Απόκριες, όμως διαφοροποιείται κατά πολύ από αυτές καθώς το Halloween έχει περισσότερο μυστικιστική χροιά. Το πιο γνωστό σύμβολο είναι η κολοκύθα. Η γιορτή ‘ALL HALLOWS' EVE’ (όλων των αγίων) ή Hallows, προέρχεται από τον 7ο μ.Χ. αιώνα. Εορτάζονταν στις 13 Μαΐου και ήταν μια νύχτα μνήμης των νεκρών αγίων και μαρτύρων. Η ημερομηνία άλλαξε αργότερα και έγινε 1 Νοεμβρίου, προκειμένου η δυτική εκκλησία να ‘εκχριστιανίσει’ τις παγανιστικές γιορτές Beltane και Samhain - του καλοκαιριού, του χειμώνα και της φωτιάς. Η γιορτή είναι πολύ δημοφιλής στις ΗΠΑ, με 7 στους 10 Αμερικάνους να συμμετέχουν (γίνεται προσπάθεια να εδραιωθεί και στην Ευρώπη), ενώ ακόμα και ανάμεσα στους χριστιανούς στις ΗΠΑ έχει γίνει αποδεκτή η γιορτή με πολλές διαμαρτυρόμενες εκκλησίες να διοργανώνουν επίσημες γιορτές. Τελευταία, το Halloween έχει συνδεθεί με θυσίες μαύρων γατών και "σέξι" ντυσίματα ακόμα και μικρών κοριτσιών ηλικίας 7 ή 8 ετών που ντύνονται σαν πόρνες. Διάβασε σχετικά: Η σκοτεινή πλευρά του Halloween....
.
Παρακάτω σχετικό άρθρο του Richard Evans (Henrymakow.com) / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
Πρώτη φορά που ήρθα σε επαφή με το Halloween ήταν το 1959. Ήμουν 4 χρονών. Η γιαγιά μου, μου επιτρέψτε να επιλέξω ένα κοστούμι και πήγα κατευθείαν και αγόρασα μια λαστιχένια κόκκινη μάσκα διαβόλου.
Όταν φόρεσα τη μάσκα, ένιωθα ότι είχα μετατραπεί σε κάτι πιο ισχυρό από ένα τετράχρονο παιδί που ήμουν. Μετά την νύχτα του Χάλοουιν, η γιαγιά μου, μου την πήρε γιατί επέμενα να την φοράω συνέχεια. Οι γείτονες είχαν αρχίσει να το συζητούν.
Χρόνια αργότερα έμαθα σε ένα μάθημα ανθρωπολογίας ότι οι μάσκες, τα τραγούδια και οι χοροί χρησιμοποιούνταν στον αρχαίο κόσμο για να επικαλούνται πνεύματα. "Το άτομο που φοράει τη μάσκα αισθάνεται εσωτερικά ότι έχει μετατραπεί και έχει πάρει προσωρινά τις ιδιότητες του θεού ή του δαίμονα που αντιπροσωπεύεται από τη μάσκα» (Biedermann, Hans. Dictionary of Symbolism, σ. 218)
Τώρα έχω αηδιάσει με το Halloween. Με ενοχλεί αφάνταστα για το πόσο άνετα οι Αμερικανοί παρακολουθούν το καθημερινό όργιο σφαγής που ονομάζεται «ειδήσεις». Αληθινό αίμα και πτώματα εναλλάσσονται με βία και κωμωδία επί της οθόνης υψηλής ευκρίνειας. Και τώρα είναι έτοιμοι να γιορτάσουν το Halloween.
Η ‘Σατανική Βίβλος’ του Anton Lavey, κατατάσσει το Halloween ως μια από τις δύο πιο σημαντικές γιορτές στο σατανικό ημερολόγιο.
  
 Στους ρωμαϊκούς χρόνους
Η γιαγιά μου εξήγησε ότι το Halloween είναι μέρος της κληρονομιάς της οικογένειάς μας. Ήταν η αρχαία γιορτή της συγκομιδής που ονομάζεται ‘Samhain’. Ήρθε από την παλιά θρησκεία των Δρυίδων και μου έδειξε μια φωτογραφία του Στόουνχεντζ σε μια παλιά εγκυκλοπαίδεια.
Ο Ιούλιος Καίσαρας περιέγραψε την Δρυιδική γιορτή συγκομιδής Samhain στους «Γαλατικούς Πολέμους». Περιέγραψε τους Δρυίδες ότι λειτουργούσαν ως θεοκρατία που είχαν υποδουλώσει τον αγροτικό πληθυσμό μέσω του τρόμου. Η χαρά της γιορτής της συγκομιδή είχε συνδεθεί με μαζικές ανθρωποθυσίες, όταν χιλιάδες άνδρες, γυναίκες και παιδιά καίγονταν ζωντανοί σε τεράστια σκιάχτρα, που είναι γνωστά ως Wicker Man.
Ο Καίσαρας έγραψε, "Οι Δρυίδες διαχειρίζονται αυτές τις θυσίες. Μεγάλα ανθρώπινα ομοιώματα καμωμένα από κλαδιά, τα άκρα των οποίων είχαν γεμίσει με ζωντανούς ανθρώπους στους οποίους έβαζαν φωτιά από κάτω, και οι άνθρωποι πέθαιναν μέσα στις φλόγες."
Ο Ρωμαίος ιστορικός του πρώτου αιώνα Στράβων έγραψε στην «Γεωγραφία» του:
"Οι Ρωμαίοι έθεσαν ένα τέρμα σε αυτά τα έθιμα και σε αυτά που συνδέονται με θυσίες και μαντεία, καθώς ήταν σε σύγκρουση με τους δικούς μας τρόπους."
Έτσι, ήταν οι Ρωμαίοι - όχι οι Χριστιανοί - που έσπασαν την θεοκρατία των Δρυίδων. Μερικούς αιώνες μετά την κατάρρευση των Δρυίδων, η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία κατέρρευσε και αντικαταστάθηκε από την Ρωμαϊκή Εκκλησία, η οποία με τη σειρά της προσπάθησε να «εκχριστιανίσει» τις περισσότερες από τις γιορτές. Η πεποίθηση που υπήρχε στο Samhain, ότι τα πνεύματα των νεκρών και των δαιμόνων περιφέρονται τις νύχτες της Γιορτής της Συγκομιδής έγινε η γιορτή των «Αγίων Πάντων».
(ΚΟ: Στην Ορθόδοξη κινητή εορτή των Αγίων Πάντων, εορτάζουν όλοι οι άγιοι και ομολογητές του Χριστιανισμού, οι οποίοι κατέθεσαν την ομολογία του με πράξεις  αυτοθυσίας, μαρτυρίου και με έργα).
Σύγχρονοι Δρυίδες
Οι μασκοφόροι και τυλιγμένοι σε κάπες Δρυίδες ιερείς του παλαιού κόσμου αντικαταστάθηκαν με αγρότες με μάσκες και κοστούμια. Αντί να ζητούν ένα μέλος της οικογένειας σε αντάλλαγμα για τη μαγική προστασία από τα πνεύματα, ο ‘εκχριστιανισμένος’ επισκέπτης ζητούσε τρόφιμα ως αντάλλαγμα μιας προσευχής που θα πει για τα μέλη του νοικοκυριού που είχαν πεθάνει. Αλλά η γιορτή των Αγίων Πάντων δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την Αγία Γραφή.
Για σχεδόν δύο χιλιάδες χρόνια, οι βάρβαρες δρυικές τελετές απαγορεύτηκαν. Δεν ξέρω πως θα σας φανεί εάν μάθετε ότι η γαλατική δρυιδική παράδοση των μαζικών θυσιών αναστήθηκε από τους Illuminati κατά τη διάρκεια της Γαλλικής Επανάστασης. Ποταμοί χριστιανικού αίματος πλημμύρισαν τις υδρορροές του Παρισιού. Ο Ροβεσπιέρος προήδρευσε ο ίδιος στην "Γιορτή του Υπέρτατου Όντος" στις 8 Ιουνίου 1794 εν μέσω μιας δεκάμηνης ασταμάτητης ανθρωποθυσίας.
Δεκαέξι Καρμελίτισες μοναχές στο Compiègne αποκεφαλίστηκαν στις 17 Ιουλίου του 1794 για το έγκλημά τους να αρνηθούν να εγκαταλείψουν τις συνήθειές τους και να αποκηρύξουν τους όρκους τους. Από τότε, οι αρχαίες γιορτές έχουν αδυσώπητα αναστηθεί κάτω από διάφορες καλύψεις.
ΣΗΜΕΡΑ
Σήμερα υπάρχει πληθώρα μασκών του Halloween. Θα πω και πάλι ότι το άτομο που φοράει τη μάσκα αισθάνεται εσωτερικά να μετατρέπεται και να παίρνει προσωρινά τις ιδιότητες του θεού ή του δαίμονα που εκπροσωπείται από την μάσκα.
«Είναι μια ευκαιρία για να ενεργήσει κάποιος έξω τις επιθυμίες ή τις φαντασιώσεις του ... Το Halloween είναι αναμφισβήτητα μια νύχτα αντιστροφής.» (Rogers, Nicholas. Halloween: From Pagan Ritual to Party Night, σ. 137.)
"Η ταυτότητα κάποιου μπορεί να απορριφθεί ατιμώρητα. Άνδρες ντυμένοι σαν γυναίκες, και το αντίστροφο. Κάθε αρχή μπορεί να ειρωνευτεί και να παρακαμφθεί." (Skal, David J. Death Makes a Holiday: The Cultural History of Halloween σ. 17)
Από το Halloween του 1974 έχω δει αρκετές περιπτώσεις δρ. Τζέκιλ και κ. Χάιντ σε Halloween πάρτυ.
Το φιλο-παγανιστικό βιβλίο του «Pagan Book of Halloween» της Wiccan Gerina. Dunwich, παραδέχεται, «Μερικοί λένε ότι το Halloween αναδεικνύει την κακή πλευρά της ανθρώπινης φύσης σε ορισμένα άτομα. Ο αριθμός των πράξεων βανδαλισμών που διαπράττονται κάθε χρόνο στο Halloween φαίνεται σίγουρα να το υποστηρίζει αυτό." . .  (The Pagan Book of Halloween, σ. 23)
Υπάρχει επίσης μια στατιστική αύξηση των βιασμών που σχετίζονται με πάρτι μασκαρεμένων, ειδικά αν εμπλέκονται και ναρκωτικά.
Η λεγόμενη «Νύχτα του Διαβόλου» (‘Devil's Night’) ή «Νύχτα της Κόλασης» (‘Hell Night’) είναι ένα κύμα εγκληματικότητας, βίας και βανδαλισμών του Halloween. Η πιο γνωστή περίπτωση ήταν η «Νύχτα Κόλασης» στο Ντιτρόιτ του Μίτσιγκαν από τη δεκαετία του '70 μέχρι τη δεκαετία του '90 όπου λάμβαναν χώρα σπασίματα παραθύρων, εκτεταμένοι εμπρησμοί, συμπλοκές με όπλα και δολοφονίες.
Και αν κάποιος αναγνώστης αναρωτιέται, όχι δεν υπήρξε ποτέ κάποια εβραϊκή σύνδεση με το Halloween. Οι Εβραϊκές θρησκευτικές σχολές προειδοποιούν τους γονείς για τη γιορτή και τα πάρτι του Halloween, διότι «η τήρηση του Halloween είναι ειδωλολατρική και ως εκ τούτου καταστροφική για την ιουδαϊκή κατήχηση».
Προφανώς, το Halloween είναι καταστροφικό και για τη χριστιανική κατήχηση επίσης - αλλά βλέπω κάθε χρόνο περισσότερες εκκλησίες και κατηχητικά να διοργανώνουν μεγάλες γιορτές Halloween.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
Το Halloween σχεδιάστηκε για να είναι ένα πλαίσιο για την μύηση στον εωσφορικό τρόπο σκέψης. Παρατηρήστε ότι καθώς το Halloween άνθισε από το 1966, το ίδιο άνθισε η εμμονή και η «επανάσταση» του διεστραμμένου σεξ, του αποκρυφισμού και του θαυμασμού των serial killers και των ψυχωτικών.
Αν οι Εβραίοι προειδοποιούν τους γονείς ότι η τήρηση του Halloween είναι ειδωλολατρική και ως εκ τούτου καταστροφική για την κατήχηση των παιδιών, το ίδιο ισχύει και για χριστιανούς και μουσουλμάνους γονείς. Το Halloween είναι η θρησκευτική κατήχηση στον Δρυιδισμό, τον παγανισμό, την μαγεία και τον σατανισμό.
 

Δείτε παρακάτω ένα πρόσφατο βίντεο από το κανάλι Infowars του Alex Jones, με τον "ειδικό στον αποκρυφισμό", William Schnoebelen (βλέπε και εδώ).


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή
Δείτε το υπόλοιπο αυτής της ανάρτησης

Έλληνας ο πιο έξυπνος άνθρωπος στον κόσμο

Ο Ευάγγελος Κατσιούλης έχει δείκτη νοημοσύνης 198
Ο 36χρονος Έλληνας ψυχίατρος Ευάγγελος Κατσιούλης αναδείχθηκε ως ο άνθρωπος με την κορυφαία νοημοσύνη παγκοσμίως... άγγιξε το εκπληκτικό νούμερο των 198 μονάδων στο τεστ νοημοσύνης (IQ).
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso ο κ. Κατσιούλης ανακάλυψε τυχαία ότι ο δείκτης νοημοσύνης του υπερτερεί κατά πολύ εκείνον του μέσου ανθρώπου. «Στο σχολείο είχα κάποιες ενδείξεις, καλές επιδόσεις, καλές θέσεις σε διαγωνισμούς, στις πανελλήνιες… αλλά ήταν πριν από κάποια χρόνια, όταν μπήκα σε μια ιστοσελίδα και μου εμφανίστηκε μια από τις διαφημίσεις για τεστ νοημοσύνης και το έκανα. Πήγα πολύ καλά μπήκα σε ένα ακόμα σάιτ και άρχισα να μετέχω σε λέσχες». Ο κ. Κατσιούλης, ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο τμήμα Ιατρικής Βιολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου, ενώ οι σπουδές του επεκτείνονται στην Φιλοσοφία και την Ψυχοφαρμακολογία. Τον δείκτη νοημοσύνη του κ Κατσούλη- σύμφωνα με τους επιστήμονες- κατέχει ένας στο δισεκατομμύριο ενώ, στη δεύτερη θέση στον κατάλογο του «World Genius Directory», βρίσκεται ο Αμερικανός Rick Rosner με 192 Αξίζει να σημειωθεί ότι το μέσο σκορ στις σχετικές μετρήσεις είναι το 100, με το 140 να θεωρείται υψηλό νούμερο. Όσοι δε σημειώνουν σκορ πάνω από 160, θεωρούνται ιδιοφυίες. hellas-now http://periergaa.blogspot.gr
Δείτε το υπόλοιπο αυτής της ανάρτησης

ΣΟΚ: Απίστευτη ΣΑΤΑΝΙΚΗ μεθόδευση Στουρνάρα – κυβέρνησης για να στερήσουν την ενημέρωση από την κοινή γνώμη, ΦΙΜΩΝΟΝΤΑΣ τα ΜΜΕ. ΟΥΤΕ ο Γκαιμπελς δεν θα το σκεφτότανε.

Με μιαν ενέργεια την οποία στελέχη της αντιπολίτευσης χαρακτήρισαν «πραξικοπηματική» η κυβέρνηση με έμμεσο τρόπο προσπαθεί να φιμώσει τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ενόψει των τελευταίων διεργασιών για την ολοκλήρωση του πακέτου των σκληρών μέτρων αλλά και της ψήφισής τους από τη Βουλή. O υπουργός Οικονομικών Γ. Στουρνάρας κατέθεσε αιφνιδιαστικά τροπολογία – στο νομοσχέδιο για τις αποκρατικοποιήσεις - με την οποία οι κλάδοι υγείας του Ενιαίου Ταμείου Ασφάλισης Προσωπικού Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης (ΕΤΑΠ ΜΜΕ) εντάσσονται στον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) μαζί με την περιουσία τους. Η ΕΣΗΕΑ υποστηρίζει ότι «η ίδια τύχη περιμένει και τον ΕΔΟΕΑΠ». Αυτή η ενέργεια είχε ως αποτέλεσμα η ΕΣΗΕΑ να κηρύξει 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες από τις 6 το πρωί και μέχρις ότου αποσυρθεί η τροπολογία. Στη Βουλή επικράτησε ένταση τη στιγμή της κατάθεσης της τροπολογίας. Εξοργισμένος ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Π. Λαφαζάνης έκανε λόγο για «πραξικόπημα»... δεδομένου ότι η ρύθμιση έρχεται τελευταία στιγμή, κατά παράβαση, κατήγγειλε, του κανονισμού της Βουλής: «Δεν μπορεί να χώνετε τελευταία στιγμή τον ΕΔΟΕΑΠ στη «μαύρη τρύπα» ΕΟΠΥΥ. Είναι πραξικόπημα. Το προεδρείο να σας εγκαλέσει στην τάξη» είπε ο Π. Λαφαζάνης. Έκπληκτος εμφανίστηκε από την πλευρά του ο Γ. Στουρνάρας: «Δεν θα περίμενα να αντιδράσετε έτσι, ειδικά εσείς. Θα πρέπει να μπουν όλα τα ταμεία για να μην υπάρχει Ελλάδα 2-3 ταχυτήτων. Δεν το περίμενα από εσάς. Αν εξαιρούσα τους δημοσιογράφους είναι και οι τραπεζοϋπάλληλοι, οι δικηγόροι, οι γιατροί που θέλουν εξαίρεση και δεν θα υπάρχει ΕΟΠΥΥ» απάντησε ο υπουργός Οικονομικών λειτουργώντας στη λογική του... κοινωνικού αυτοματισμού! «Δεν είστε δικτάτορας ελέω Τρόικας αλλά υπ. Οικονομικών μιας δημοκρατίας που πρέπει να σέβεται τους νόμους και τον κανονισμό της αίθουσας. Δεν έχετε δικαίωμα να προκαλείτε τη νοημοσύνη μας και να δίνετε μαθήματα με ύφος Καίσαρα. Κάνατε "Καιάδα" τον ΕΟΠΥΥ, "μαύρη τρύπα" που καταβροχθίζει τα πάντα. Να μη βάλετε κανένα εύρωστο ταμείο, είναι υγιή όλα αυτά τα ταμεία και τα πάνε καλά.. Τα βάζετε για να τα βουλιάξετε και να καταστρέψετε κάθε ίχνος δημόσιων υπηρεσιών υγείας. Δεν μπορείτε να συνεχίζετε έτσι... Ρωτώ το Προεδρείο: είναι συμβατά όλα αυτά;» αναρωτήθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Στο θέμα παρενέβη και ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ: «Μας τιμωρείτε (σ.σ.: τους δημοσιογράφους) επειδή σήμερα προσφύγαμε κατά της Τραπέζης της Ελλάδας για το κούρεμα των ομολόγων των 90 εκατ. ευρώ;» είπε. Το πλέον προκλητικό πάντως προήλθε από τον Στουρνάρα ο οποίος ήταν σαφής: «Ο λόγος που το προτείνω είναι γιατί όλα αυτά τα ταμεία χρησιμοποιούν δημόσιους πόρους, φόρους υπέρ τρίτων και την υποδομή του ΕΣΥ και αυτός είναι ο λόγος και καμία Τρόικα δεν το επιβάλλει. Το επιβάλλει η κοινή λογική και η Δικαιοσύνη» είπε χαρακτηριστικά! Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ Όπως αναφέρει η ΕΣΗΕΑ στην ανακοίνωσή της: «Σήμερα, Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2012 στις 8 το βράδυ ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας κατέθεσε αιφνιδίως τροπολογία, με την οποία οι κλάδοι Υγείας του Ενιαίου Ταμείου Ασφάλισης Προσωπικού Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης (ΕΤΑΠ ΜΜΕ) εντάσσονται βιαίως στον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) μαζί με την περιουσία τους. Είναι φανερό ότι σε συνδυασμό και με την εν μέρει ή ολική επικείμενη κατάργηση, όπως προβλέπεται στο Μνημόνιο, του Αγγελιοσήμου, η ίδια τύχη περιμένει και τον ΕΔΟΕΑΠ. Η κίνηση αυτή θεωρείται Casus Belli από τους εργαζόμενους των ΜΜΕ. Είναι μια κίνηση εχθρική για τον Τύπο, κατάσχει τους πόρους των Ταμείων μας και πλήττει άμεσα τα ασφαλιστικά και εργασιακά δικαιώματα όλων των εργαζομένων στα ΜΜΕ. Για αυτό το λόγο καλούμε τους γιατρούς, δικηγόρους, μηχανικούς και τραπεζοϋπάλληλους, των οποίων τα ασφαλιστικά δικαιώματα θίγονται επίσης με το ίδιο σχέδιο νόμου που ψηφίζεται στη Βουλή, σε κοινό αγώνα για την άμεση απόκρουση αυτής της επίθεσης. Με ομόφωνη απόφαση οι συνεργαζόμενες Ενώσεις στον Τύπο και τα ΜΜΕ, και οι Ομοσπονδίες των δημοσιογράφων, των διοικητικών υπαλλήλων και των τεχνικών τύπου κηρύσσουν 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες από αύριο Τετάρτη 31/10/2012 και ώρα 6 π.μ. σε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ζητώντας: Να αποσυρθεί άμεσα η τροπολογία Στουρνάρα. Να επιστραφούν όλα τα κλεμμένα αποθεματικά των Ταμείων μας με το PSI . Να υπογραφούν Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας. Να επανέλθει σε ισχύ ο ν. 1876/90 για τις ελεύθερες συλλογικές διαπραγματεύσεις. Να σταματήσουν τώρα οι απολύσεις και να γίνουν σεβαστά όλα τα εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων στα ΜΜΕ που καθημερινά καταπατούνται με τον πιο άγριο τρόπο από την εργοδοσία και Να καταργηθούν όλοι οι αντεργατικοί και αντιασφαλιστικοί νόμοι των Μνημονίων». Κοινή γνώμη χωρίς ενημέρωση στην πιο κρίσιμη στιγμή! Ήδη έχει αρχίσει να κυκλοφορεί ως πρώτο συμπέρασμα στα πολιτικά και δημοσιογραφικά γραφεία ότι η κίνηση Στουρνάρα ήταν εκτέλεση κατά παραγγελία προκειμένου οι δημοσιογράφοι να αντιδράσουν με απεργιακές κινητοποιήσεις. Η κυβέρνηση θα μείνει ανυποχώρητη με αποτελέσμα οι δημοσιογράφοι να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους, η κοινή γνώμη να μείνει χωρίς ενημέρωση οπότε η κυβέρνηση να περάσει τα μέτρα ακόμη κι αν υπάρξουν λαϊκές αντιδράσεις οι οποίες όμως δεν θα γίνουν ευρύτατα γνωστές! πηγη
Δείτε το υπόλοιπο αυτής της ανάρτησης

Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2012

Pravda: Η Ελλάδα αν δώσει το πράσινο φως τότε Ρωσικά χρήματα θα έρθουν

Pravda: Η Ελλάδα αν δώσει το πράσινο φως τότε Ρωσικά χρήματα θα έρθουν

Πριν από δύο χρόνια, η Ελλάδα έχασε την ευκαιρία να βγει από την κρίση με τη βοήθεια της Ρωσίας.


Σήμερα, ρωσικές επενδύσεις στη χώρα αναπτύσσονται και δίνουν ανάσα στις οικονομίες πολλών περιοχών της Ελλάδας, όπως οι βόρειο-ανατολικές περιοχές. Οι Ρώσοι επενδυτές προσελκύονται κυρίως από φθηνά ακίνητα, τουρισμό και ιδιοκτησία που μπορούν να αγοράσουν από το κράτος....
.

«Η Ελλάδα θα πρέπει να δώσει μόνο στη Ρωσία το πράσινο φως, και τότε Ρωσικά χρήματα θα έρθουν», δήλωσε ο Ιβάν Σαββίδης, ένας επιχειρηματίας και ο πρόεδρος της Ένωσης Ελληνικών Δημόσιων Οργανισμών της Ρωσίας, δήλωσε.

"Εάν η Ελλάδα αναζητά ρωσικές επιχειρήσεις, μπορώ να σας πω ότι από τον Οκτώβριο του επόμενου έτους, η Ελλάδα θα γίνει μια ευημερούσα χώρα", ανέφερε στο BBC ο Σαββίδης, πρώην βουλευτής της Ρωσικής Δούμας.

«Η Ρωσία δεν έχει γυρίσει την πλάτη της στην Ελλάδα εδώ και χίλια χρόνια, και φυσικά, δεν θα το κάνει τώρα», είπε ο αξιωματούχος.

Σύμφωνα με τον Σαββίδη, η ελληνική κυβέρνηση έχει χάσει μόλις μια ιστορική ευκαιρία για να βγει από την κρίση με τη βοήθεια της Ρωσίας. “Πριν από δύο χρόνια, όταν ο Γιώργος Παπανδρέου (πρώην πρωθυπουργός), συναντήθηκε με τον Βλαντιμίρ Πούτιν, η ρωσική πλευρά ήταν έτοιμη να βοηθήσει, αλλά η Αθήνα δεν έθεσε το ζήτημα», είπε ο Σαββίδης.

Γιατί δεν ήταν η Ελλάδα έτοιμη; Ο Γερμανός πολιτικός του CDU, Armin Laschet, προσπάθησε να απαντήσει σε αυτήν την ερώτηση.

Σύμφωνα με τον ίδιο, έξοδος της Ελλάδας από τη ζώνη του ευρώ “μπορεί να οδηγήσει σε αστάθεια τα κράτη μέλη του ΝΑΤΟ. Η Ρωσία είναι έτοιμη να βοηθήσει την Ελλάδα με τα δισεκατομμύρια της και το σενάριο συνεχίζει να αναπτύσσεται», δήλωσε στο Reuters ο Laschet. “Υπάρχουν πολύ περισσότερα σε κίνδυνο εδώ από ότι, ένα απλό ερώτημα αν η Ελλάδα πληροί τα κριτήρια του σχεδίου διάσωσης της ΕΕ».

Ωστόσο, παρά την απουσία πολιτικής βούλησης από την πλευρά της Ελλάδας, ρωσικές επενδύσεις στο έθνος που επλήγη από την οικονομική κρίση αυξάνονται. Πρώτα, ο τουρισμός που ο Σαββίδης αποκάλεσε "the oil pipe of Greece".

Ο Ελευθέριος Μελετίδης, ένας ξενοδόχος στην περιοχή του Αγίου Όρους, δήλωσε στο BBC ότι ο αριθμός των τουριστών στην περιοχή έχει δεκαπλασιαστεί από το 2002.

"Η ρωσική αγορά είναι τεράστια. Οι Ρώσοι ορθόδοξοι, αγαπούν την Ελλάδα. Η γειτνίαση με το Άγιο Όρος είναι το κλειδί, καθώς οι Ρώσοι είναι πολύ θρήσκοι, σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από ότι οι Έλληνες".

Σύμφωνα με το Ρωσο-Ελληνικό Εμπορικό Επιμελητήριο, οι τουρίστες από τη Ρωσία – 1,7 εκατομμύρια άτομα το περασμένο έτος – αφήνουν πολλά χρήματα στη χώρα – περίπου 2 δισεκατομμύρια δολάρια. Περίπου το 7 % των Ρώσων έρχονται με μια ευχή να αγοράσουν ακίνητη περιουσία. Για παράδειγμα, πέρυσι υπήρχαν 31.000 τέτοιες συναλλαγές καταχωρημένες. «Οι Ρώσοι έχουν ένα έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση γης, επιχειρήσεις και ακίνητων», δήλωσε ο Γρηγόρης Τάσιος, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ξενοδόχων Χαλκιδικής στο βόρειο τμήμα της χώρας.

Σύμφωνα με τον ίδιο, Ρώσοι επιχειρηματίες έχουν αποκτήσει οκτώ ξενοδοχεία σε τέσσερα χρόνια. “Αλλά οι Ρώσοι είναι σκληροί διαπραγματευτές. Ξέρουν ότι η αγορά είναι σε ύφεση και ως εκ τούτου ζητούν έκπτωση 30 % για τα πάντα, που αγγίζουν το ενδιαφέρον τους”, πρόσθεσε.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η ελληνική αγορά ακινήτων δεν είναι στην πρώτη προτεραιότητα των Ρώσων – καταλαμβάνει μόνο την 15η θέση. Το 2ο Ελληνικό-Ρωσικό φόρουμ για την ακίνητη περιουσία, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 23-24 Οκτ.2012, παρουσίασε τους ακόλουθους αριθμούς. Οι Ρώσοι προτιμούν να αγοράσουν ακίνητα στην Ιταλία (35 %), στη Βουλγαρία (15 %), στις ΗΠΑ (12 %), Τσεχία (9 %), την Ισπανία (8 %), Τουρκία (3 %), έγραφε η Ελληνική Imerisia.gr

Η πρόεδρος της ομοσπονδίας χρηματιστηριακών εταιρείιών της Ρωσίας , Άννα Lupashko, ανέφερε ότι στην Ελλάδα, ρωσικά πελάτες αναζητούν ακίνητα που κυμαίνονται από 100 έως 200.000 ευρώ για προσωπική ψυχαγωγία.

Περιέγραψε έναν μέσο Ρώσο επενδυτή. Είναι ένας επιχειρηματίας ηλικίας 30-45, παντρεμένος, με παιδιά, κάνοντας συμφωνία για πρώτη φορά. Αυτός ή αυτή θέλει να δαπανήσει περίπου 150.000 δολάρια (56 %).

Οι Ρώσοι επίσης να αναζητήσουν ένα ήπιο κλίμα (71 %), φιλική διάθεση των ανθρώπων (44 %) και επενδυτικές ευκαιρίες (40 %). Όλα αυτά μπορούν να τα βρουν στην Ελλάδα.

Εκτός από τον τουρισμό και την ακίνητη περιουσία, η ρωσική επιχείρηση είναι έτοιμη να επενδύσει στην υποδομή και τη βιομηχανία της χώρας. Για την εφαρμογή των συστάσεων του ΔΝΤ, της ΕΚΤ και της ΕΕ, η ελληνική κυβέρνηση ιδιωτικοποιεί μεγάλο βαθμό κρατικής ιδιοκτησίας, ώστε να αναπληρωθεί ρευστότητα. Ρώσος επενδυτής έχει αγοράσει μερίδιο ελέγχου στην υπό κρατικό έλεγχο γαλακτοκομείο Δωδώνη και ένα συγκρότημα στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.πηγή
Δείτε το υπόλοιπο αυτής της ανάρτησης

ΣΙΓΑ ΤΟ ΧΑΟΣ ΡΕ ΣΑΜΑΡΑ...ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΞΕΣ ΤΩΡΑ...

 Αν δεν περάσουν τα μέτρα,θα επικρατήσει χάος είπε πριν λίγη ώρα ο Σαμαράς...Για να φοβήσει τους Έλληνες...IQ ραδικιού δηλαδή ...

Βρε πρώην πιτσαδόρε, που επειδή για δυο χρόνια "έσκισε" η πιτσαρία σου (σε μια αμερικάνικη οικονομία που ανθεί) ,βάλθηκες να μας κυβερνήσεις,τι να "φάνε" οι Έλληνες από το όποιο χάος επικρατήσει...? Χάος επικράτησε πριν λίγες ώρες στην Νέα Υόρκη και το πλήγμα ήταν 17 νεκροί,υλικές ζημιές κάποιων δισεκατομμυρίων και κάτι καρχαρίες σε μερικές αυλές...Εδώ σε μας τα τελευταία τρία χρόνια με σας που μπλέξαμε,είχαμε 4000 νεκρούς 1,5 εκ, ανέργους,600 000 νέους μετανάστες στο εξωτερικό,παιδάκια που πάνε νηστικά στα σχολεία,οικογενειάρχες που θέλουν να αυξήσουν την μαύρη λίστα των 4000 νεκρών από αυτοκτονία,νοικοκυραίους να χρωστάνε σε τράπεζες από την μια μέρα στην άλλη ,εγκληματικότητα πρωτόγνωρη για τα Ελληνικά δεδομένα και το φάγωμα όλης της περιουσίας των Ελλήνων από δανειστές που ακόμη δεν είδαμε τα λεφτά τους...Τέτοιους ανθρώπους βρήκες να εκβιάσεις με ...χάος !? Χίλες φορές χάος αδερφέ,παρά εσένα και τους φίλους σου ντόπιους και ξένους τραπεζίτες...IQ ΡΑΔΙΚΙΟΎ ΛΈΜΕ...
.
Πιπεράτος

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ...ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ,ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ
Δείτε το υπόλοιπο αυτής της ανάρτησης

Βραβευμένος Μετεωρολόγος Δηλώνει: Ο Τυφώνας Sandy Είναι Κατασκευασμένος !

Ο Μετεωρολόγος Scott Stevens δηλώνει σε συνέντευξη στον Alex Jones ότι αυτός και άλλοι συνάδελφοί του μετεωρολόγοι θεωρούν τελείως αφύσικη την δημιουργία καθώς και την πορεία που ακολουθεί ο τυφώνας Sandy! Επιβεβαιώνει επίσης ότι η τεχνολογία μετατροπής καιρού υπάρχει στις ΗΠΑ από τη δεκαετία του 1960 και σήμερα έχει τελειοποιηθεί. πηγη
Δείτε το υπόλοιπο αυτής της ανάρτησης

Ο Σόρος χορηγός της "Ελληνικής Άνοιξης" μέσω χρηματοδότησης "οίκων αλληλεγγύης" των λαθρομεταναστών στη χώρα μας

Ανακοίνωση-βόμβα για τους μετανάστες στην Ελλάδα έκανε σήμερα στο Βερολίνο ο Τζόρτζ Σόρος 


Βγήκε λοιπόν και επισήμως η είδηση για την χρηματοδότηση της πορτοκαλί επανάστασης ή μάλλον της ‘Ελληνικής άνοιξης” που έπεται. Ο ναζιστής σφαγέας Σόρος που το βρώμικο χρήμα του καταλήγει σε ποταμούς αίματος, εσωτερική κατάρρευση και εκποίηση των εθνών, ανακοίνωσε την “πρωτοβουλία” του. 

Παρουσία – ποιού άλλου;- του πιστού του συνεργάτη, Γεωργίου Παπανδρέου που εκτέλεσε βήμα προς βήμα το σχέδιο των κερδοσκόπων vulture funds.

Οι κόνδορες λοιπόν είναι εδώ....
.

Το ελπιδοφόρο είναι ότι δεν βρέθηκε ελληνόφωνος κομματικός σχηματισμός για να συνεργαστεί μαζί του, όπως έγινε στις άλλες χώρες “παρέμβασης”. Η παπανδρεϊκή συμμορία πλέον έχει σβηστεί από τον χάρτη.

Κάποιοι κωμικοί της γιαλαντζί αριστεράς που όταν η Κλίντον ανακοίνωνε χρηματοδότηση των “επαναστατών” της Συρίας ανακοίνωναν “αντεξουσιαστικές” συναυλίες αλληλεγγύης στους “επαναστάτες” δεν κατάφεραν να μαζέψουν παρά μερικές εκατοντάδες κόσμου. Το μήνυμα λοιπόν είναι πολύ πιο ελπιδοφόρο από ότι μπορούσαμε να φανταστούμε.

Οι λίγοι ελεεινοί που θα δεχθούν να κάνουν τους διαχειριστές, τους “λοχαγούς” των ταγμάτων του χάους θα απομονωθούν άμεσα. Οπότε ο εχθρός θα είναι πολύ πιο φανερός από όσο θα ήθελε.

Έτσι, ο κύριος Σόρος που κάθε φορά που ο ΓΑΠ έλεγε τις διεθνείς ασυναρτησίες του γινόταν κάτι εκατομμύρια πλουσιότερος “λες και ήξερε ο μπαγάσας”, θα ακολουθήσει την μοίρα των πατέρων του. Του Μέτερνιχ, του Φον Γκρούμπκωφ, του Κεμάλ, του Μουσολίνι και του Αδόλφου.

Το “χάος” στην Ελλάδα ήταν πάντα μήτρα αναγέννησης αγαπητέ George. Θα το διαπιστώσεις κατά το purgatoire σου.

Η χρηματοδότηση  "οίκων αλληλεγγύης" των λαθρομεταναστών
Μιλώντας σε διεθνές φόρουμ για το μέλλον της Ευρώπης, ο διάσημος χρηματιστής Τζ. Σόρος ανακοίνωσε την ίδρυση ταμείου αλληλεγγύης με στόχο την οικοδόμηση σπιτιών αλληλεγγύης για τους πρόσφυγες και μετανάστες που δεν έχουν που την κεφαλή κλίνη στη χώρα μας. 

Το ταμείο, στο οποίο κατέθεσε ήδη ο ίδιος σεβαστό χρηματικό ποσό, έχει την έδρα του στην Σουηδία με πρωτοστάτη το ίδρυμα Ραούλ Βάλενμπεργ. 

Ενδιαφέρον για συμμετοχή έχουν εκδηλώσει ήδη πολλές προσωπικότητες και οργανώσεις στην Νορβηγία, και ο ίδιος πιστεύει ότι η πρωτοβουλία του θα επεκταθεί σύντομα σε όλη την Ευρώπη. 

«Ο στόχος μου είναι διπλός», είπε. «Πρώτον, να δείξουν οι Ευρωπαίοι αλληλεγγύη προς τους Έλληνες και δεύτερον να δείξουν οι Έλληνες αλληλεγγύη στους ξένους». 

Η Ελλάδα, πρόσθεσε, είναι αιχμάλωτη του Συμφώνου Δουβλίνο 2 που δεν επιτρέπει σε ξένουν που πρωτομπήκαν σε αυτή να μεταβούν σε άλλες ευρωπαϊκες χώρες. 

Έτσι προκαλείται ένας απερίγραπτος συνωστισμός ξένων που δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί από το ελληνικό κράτος. 

Εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες παραμένουν έτσι στην παρανομία, εξίσουν πολλοί είναι και οι άστεγοι. Με τα χρήματα του νεότευκτου ταμείου θα μπορούσαν να χτιστούν σπίτια αλληλεγγύης  ή να ενοικιαστούν ήδη υπάρχοντα. Έτσι θα μπορούσε να μπει κάποιο φρένο στην συντελούμενη ανθρωπιστική καταστροφή. 

Τα χρήματα του ταμείου, συνέχισε ο κύριος Σόρος, θα δοθούν σε ελληνικές οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών οι οποίες προσφέρουν ήδη βοήθεια τόσο σε ντόπιους όσο και σε ξένους. 

Οι οργανώσεις αυτές πάντως, πρόσθεσε, δεν μπορούν να υποκαταστήσουν για μεγάλο διάστημα την κρατική και ευρωπαϊκή παρέμβαση. 

«Ο σκοπός μου είναι να γράψει η Ευρωπαϊκή Ένωση στον προϋπολογισμό της επαρκή κονδύλια για αυτό από το 2014», είπε. 

Ο ίδιος εξήγησε ότι η αφετηρία της ιδέας του ήταν ότι η Ελλάδα είναι το μεγαλύτερο θύμα της τρέχουσας χρηματιστικής κρίσης. 

«Εκεί που είναι το επίκεντρο της ανθρωπιστικής καταστροφής, εκεί πρέπει να δοθεί και η πρώτη βοήθεια», είπε. 

«Μια οραματική ιδέα» ήταν η φράση με την οποία συνεχάρη αμέσως μετά τον κ. Σόρος ο πρώην πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου, που παρευρίσκεται επίσης στο Φόρουμ.
Σκοπός του ανθέλληνα Σόρος είναι να κάνει την Ελλάδα να κατοικείται από κατοίκους που μόνο Έλληνες δεν θα είναι... Καταλάβατε τώρα το σχέδιο που έγινε και επίσημο;http://ellinikiafipnisis.blogspot.gr/2012/10/blog-post_8417.html
Δείτε το υπόλοιπο αυτής της ανάρτησης

ΣΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΜΗΝΥΣΑΝ ΤΟΝ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Στις 11.25 τιο βράδυ της Δευτέρας οι γυναίκες που συνελήφθησαν από το προδοτικό καθεστώς Τσολάκογλου, μιλούν για την επιχείρηση αντεκδίκησης ενός πρόστυχου και αλήτικου κράτους που το διαφεντεύουν προδότες.AN HTAN AΡΙΣΤΕΡΙΣΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΙΒΙΣΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ 1Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ
ΑΠΛΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ
ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ
ΚΑΤΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕΤΑΓΛΩΤΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΑΠΛΑ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ.. Στο αυτόφωρο οδηγήθηκαν σήμερα οι γυναίκες που στις 22 Μαρτίου του 2011, καταγράφοντας όλες τις προδοτικές όπως τις ανέφεραν, πράξεις του Γιώργου Παπανδρέου του έκαναν μήνυση, στέλνοντας τον ίδιο και την κυβέρνηση στο Διεθνές δικαστήριο της Χάγης...
.
 
 
Λίγο καιρό μετά την μήνυση και αφού είδαν ότι δεν είχαν λάβει ακόμα απάντηση από την Χάγη, η Όλγα και Τάνια Γεριτσίδου παροτρύνουν τον Ελληνικό Λαό να ασκήσει μεγαλύτερη πίεση στέλνοντας email στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Ποινικού Δικαστηρίου Χάγης, το οποίο εντέλει δέχεται επίθεση μηνυμάτων και καταγγελιών από Έλληνες Πολίτες, μέχρι που το σύστημα κυριολεκτικά κρασάρει.
. Η κίνηση μάνας και κόρης γίνονται θέμα στο δελτίο του BBC και η απλή Ελληνίδα, Ψυχολόγος στο επάγγελμα, Όλγα Γεριτσίδου μιλάει στα ξένα δίκτυα για την εσχάτη προδοσία που δέχτηκε ο Ελληνικός Λαός, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στην μήνυσή της κατά του Γιώργου Παπανδρέου!
Για πρώτη φορά στα χρονικά δύο απλοί πολίτες καταφέρνουν το ακατόρθωτο έως τώρα.
Το δικαστήριο της Χάγης στις 10 Μαΐου του 2012 προς έκπληξη της Όλγας και της Τάνιας Γεριτσίδου, με επίσημα έγγραφά, ανακοινώνει στις δύο κυρίες ότι ανοίγει τον φάκελο κατά του Γιώργου Παπανδρέου και της Κυβέρνησης, προκειμένου να εξετάσει τις πράξεις τους για εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας και γενοκτονίας εις βάρος του Ελληνικού Λαού!
Πέντε μήνες αργότερα η Όλγα και η Τάνια Γεριτσίδου, οι εθνικές μας ηρωίδες, σέρνονται σαν κοινές εγκληματίες στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών επειδή απλά θέλησαν να παρακολουθήσουν την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, από κοντά!


Οι δύο γυναίκες αν και οδηγήθηκαν από το πρωί στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών, οι κατηγορίες και ο λόγος για τον οποίο τις συνέλαβαν τους αναφέρθηκε μετά τις έξι το απόγευμα!
Η υπόθεση πήρε σήμερα τριήμερη αναβολή αφού οι κατηγορούμενες έπρεπε να συγκεντρώσουν στοιχεία που αποδεικνύουν την αθωότητά τους όπως αναφέρουν, αλλά και γιατί οι μάρτυρες αστυνομικοί δεν παρουσιάστηκαν ποτέ στο δικαστήριο!
Με παράκλησή του ο δικηγόρος των δύο γυναικών Γιάννης Απατσίδης ζήτησε από την πρόεδρο του δικαστηρίου για να αποφευχθούν μελλοντικές αναβολές να κληθούν οι μάρτυρες αστυνομικοί οι οποίοι ισχυρίστηκαν στην κατάθεσή τους ότι οι δύο γυναίκες αντιστάθηκαν να υπακούσουν τις εντολές τους και τους έβρισαν λέγοντάς τους ότι «είναι χούντα»!
Μάλιστα οι αστυνομικοί καταθέτουν ότι δέχτηκαν βία από την ηλικιωμένη γυναίκα και την κόρη της, προκαλώντας κίνδυνο και απειλή για την σωματική τους ακεραιότητα
. Η Όλγα Γεριτσίδου και η κόρη της αρνήθηκαν να υπογράψουν την έκθεση σύλληψης τους, καθώς όπως αναφέρουν στην κατάθεσή τους δεν τους δόθηκε η δυνατότητα ενημέρωσης περί της ταυτότητας των μηνυτών - αστυνομικών τους οποίους αναφέρουν ως ψευδορκούντες!
Επίσης δεν τους δόθηκε η δυνατότητα να ασκήσουν αντιμήνυση και δεν τους δόθηκε και η δυνατότητα πρόσβασής τους σε συνήγορο κατά την διαδικασία απαγγελίας των κατηγοριών και της προανάκρισης.
Ρεπορτάζ: Μαρίλια Κούζου
ΑΠΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ
Δείτε το υπόλοιπο αυτής της ανάρτησης

Αλβανός ΥΠΕΞ: Δεν θα ξαναεπιτρέψουμε πορείες Ελλήνων εθνικιστών στην Αλβανία! [VIDEO]

Οταν ο ρατσισμός είναι για τους Έλληνες,κανείς δεν μιλάει και όλοι είναι μούγκα... Όταν ένας Έλληνας τολμήσει να πει κάτι,τότε είναι και ρατσιστής και φασίστας... 
Οι μέρες του ανθελληνισμού και της προδοσίας κάθε νεοταξίτη ανθέλληνα αλλά και κάθε πίθηκου Αλβανού,Σκοπιανού,Πακιστανού κ.λ.π. έφτασαν στο τέλος!
ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ!

Για ασέβεια κατηγορεί το Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας ο Αλβανός ΥΠΕΞ!

Ο υπουργός Εξωτερικών της Αλβανίας Έντμοντ Παναρίτι, θεώρησε αδικαιολόγητες τις πορείες Ελλήνων εθνικιστών στο έδαφος της Αλβανίας και παράλληλα τόνισε πως τέτοιες συμπεριφορές δεν θα ξαναγίνουν ανεκτές.
«Θεωρώ ότι είναι απολύτως αδικαιολόγητες οι πορείες αυτές που σου θυμίζουν...
τις πορείες της εποχής του Β 'Παγκόσμιου Πόλεμου, "την μεγάλη πορεία προς τη Ρώμη" και ούτω καθεξής, γιατί κανονικά είναι περιττές. Προφανώς τέτοιες πορείες μπορούν να γίνουν πολύ καλά στην Ελλάδα και δεν χρειάζεται να γίνονται τέτοιες επιδρομές στο αλβανικό έδαφος και πολύ περισσότερο χωρείς να υπάρξει προηγούμενη επικοινωνία με τις Αρχές της γειτονικής χώρας, πράγμα το οποίο  αποτελεί έλλειψη σεβασμού», δήλωσε ο Παναρίτι κατά τη διάρκεια συνέντευξης για το αλβανικό τηλεοπτικό σταθμό "ABC News".
Ο Αλβανός υπουργός Εξωτερικών ζήτησε για άλλη μια φορά από την Ελλάδα να «κρατήσει υπό έλεγχο τις εξτρεμιστικές, φασιστικές και εθνικιστικές ομάδες», πράγμα το οποίο είχε ζητήσει και κατά την συνάντηση με τον Έλληνα ομόλογό του Δ. Αβραμόπουλο, αναφέρουν αλβανικά δημοσιεύματα.
 «Κάνουμε έκκληση προς την ελληνική κυβέρνηση να έχει περισσότερο υπό τον έλεγχό της τις εξτρεμιστικές ομάδες, καθώς και για κάθε κίνηση τέτοιων ομάδων θα πρέπει να ενημερώνει το Υπουργείο Εξωτερικών της Δημοκρατίας της Αλβανίας.  Τα εκκρεμή ζητήματα δεν μπορούν να επιλυθούν σε κλίμα έντασης. Δεν θα επιτρέψουμε σε εθνικιστικές ομάδες να κάνουν τέτοιες αδικαιολόγητες πορείες. Είναι καλύτερα να τις προλαμβάνουμε παρά να παράγουμε ένα κλίμα έντασης», δήλωσε ο Αλβανός ΥΠΕΞ Εντμόντ  Παναρίτι.
Περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση του Ελληνικού ΥΠΕΞ, αν θα δώσει μια ξεκάθαρη απάντηση ή αν θα συνεχίσει τη «διπλωματία» της σιωπής...
Δείτε στο παρακάτω βίντεο από το 31ο λεπτό τις δηλώσεις του Αλβανού ΥΠΕΞ...
. πηγη
Δείτε το υπόλοιπο αυτής της ανάρτησης

ΚΙ ΑΛΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΦΩΤΙΑ......VPRC:Πρώτος ο ΣΥΡΙΖA - Δεύτερο κόμμα η Χρυσή Αυγή - Εκτός βουλής ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ...

Παρασκηνιακή δημοσκόπηση-σοκ στη δημοσιότητα
Πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ
- Δεύτερο κόμμα η Χρυσή Αυγή
- Εκτός βουλής ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ...
 Δεύτερο κόμμα δείχνει τη Χρυσή Αυγή "παρασκηνιακή" δημοσκόπηση της VPRC, η οποία έχει διαρρεύσει στη δημοσιότητα.
Το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου φέρεται να συγκεντρώνει ποσοστό 27%, ακολουθώντας το 30,5% του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, ο οποίος παραμένει στην πρώτη θέση.
Το ΠΑΣΟΚ κατακρημνίζεται στο 2,5%, μένοντας εκτός Βουλής, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση.
Η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται στην τρίτη θέση με 20.0%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στην τέταρτη θέση με 10%.
Την πέμπτη θέση καταλαμβάνει το ΚΚΕ με 6,5%.
Τέλος, εκτός Βουλής μένει και η Δημοκρατική Αριστερά με πολύ χαμηλά ποσοστά στο 1,5 %. πηγη
Δείτε το υπόλοιπο αυτής της ανάρτησης