Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου 2011

Στους δρόμους και οι ομογενείς.


Αξιοπρόσεκτη η αντίδραση των Ελλήνων του εξωτερικού τις τελευταίες ημέρες. Δεν υπάρχει εκδήλωση με Έλληνες επισήμους που να μην σημειωθεί επεισόδιο, σε σημείο που να θυμίζει άλλες εποχές. Με την συνδρομή της γερμανικής αστυνομίας, ο πρωθυπουργός γλίτωσε από τις αντιδράσεις Ελλήνων φοιτητών στο Βερολίνο. Διαμαρτυρίες, φωνές, αντιμετώπισε και ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης κ. Πάγκαλος σε εκδήλωση για τον κ. Κώστα Γαβρά στο Παρίσι.

Τι να έχουν πάθει άραγε οι Έλληνες του εξωτερικού; Τίποτε. Ποτέ δεν ήταν καλύτερα. Απλά, οι ομογενείς Έλληνες του εξωτερικού αντιλαμβάνονται διπλά την δραματική θέση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα σε έναν χρόνο. Πολλοί από τους ομογενείς, εδώ και χρόνια, έχουν αποφασίσει ότι η Ελλάδα είναι μόνο ένας προορισμός διακοπών καθώς δεν μπορούν να εργαστούν, να λειτουργήσουν, ακριβώς όπως στην χώρα την οποία εργάζονται ή σπουδάζουν.Κάνουν πέτρα την καρδιά τους και αντιμετωπίζουν την βαριά ευρωπαϊκή νύχτα από τις 4 το απόγευμα. Η Ελλάδα, όμως, παραμένει πάντα εκεί σε μια γωνία του μυαλού τους, δεν μπορεί να φύγει ποτέ.

Κάθε επαφή με την πατρίδα είναι βάλσαμο στο εξωτερικό. Παλιότερα λ.χ. πολλοί Έλληνες έκαναν και 200 χλμ για να αγοράσουν όλες τις ελληνικές εφημερίδες. Από την παλιά Ακρόπολη έως την Αυριανή. Σήμερα, με την τεχνολογία οι αποστάσεις έχουν μικρύνει καθώς ακούνε ραδιόφωνα, τηλεοράσεις, διαβάζουν σελίδες στο διαδίκτυο. Και ποια είναι η άμεση επαφή τους σήμερα με την χώρα ;

Να αντικρύσουν τον κ. Πάγκαλο ώστε να τους εξηγήσει πως τα έφαγαν μαζί; Όχι, βέβαια.

Οι ομογενείς βλέπουν ότι η χώρα, έναν χρόνο μετά το Μνημόνιο, όχι μόνο βρίσκεται σε χειρότερη θέση, αλλά δεν έχει κάνει ούτε ένα βήμα- πέραν των περικοπών και των φόρων. Χρωστούσε 240 δισ. και τώρα χρωστά 340 δισ. ευρώ – συν τα 110 δισ. που παίρνει από την Τρόικα σταδιακά. Ακόμη κι αν κάνει μια αναδιάρθρωση 30% στο χρέος θα χρωστά πάλι 240 δισ. ευρώ με το βραχνά του Μνημονίου, μια ύφεση 4% και υψηλή ανεργία. Και το χειρότερο; Οι δανειστές απαιτούν την πώληση περιουσιακών στοιχείων, αφού το Μνημόνιο προβλέπει κατάσχεση, όταν δεν αποπληρώνονται οι τόκοι. Τα πρωτογενή πλεονάσματα αργούν όπως καθυστερεί και μια πολιτική που θα έβαζε σταδιακά τέλος στην σημερινή Ελλάδα των 10 οικογενειών.

Το υπουργείο Οικονομικών αδυνατεί- όπως ομολόγησε ο ίδιος υπουργός Οικονομικών στην Τρόικα να φορολογήσει τους μεγάλους καταθέτες και τους μεγάλους ιδιοκτήτες. Αδυνατεί, επίσης, να συγκρουστεί με την βάση των συνδικαλιστών σε διάφορες ΔΕΚΟ για ψηφοθηρικούς λόγους. Κι αφού ο υπουργός Οικονομικών ομολόγησε την αποτυχία, του υπέδειξαν τι θα κάνει με τις αποκρατικοποιήσεις των 50 δισ. ευρώ.

Όλα αυτά τα βλέπουν οι ομογενείς όπως είδαν και την μεγαλύτερη κινητοποίηση – από το 1973 και μετά – με περίπου 100.000 κόσμου στον δρόμο. Όταν ο κόσμος έχει βγει στον δρόμο και οι Έλληνες πνίγονται στα δακρυγόνα, τι λέτε να κάνουν οι ομογενείς; Θα ακούνε χωρίς αντιδράσεις τις ομιλίες που λένε ότι «οι κοινωνίες κάνουν τις αλλαγές» ή ότι «Θα ήθελα να πάρω μέρος στις πορείες»;

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
Δείτε το υπόλοιπο αυτής της ανάρτησης

Ρουμανία: ‘Υπάρχουν 150.000 ρουμανόβλαχοι στα Σκόπια’


Στην πρόσφατη επίσκεψή του στη Ρουμανία, ο υπουργός Εξωτερικών της πΓΔΜ, Αντόνιο Μιλόσοσκι, άκουσε επίσημα από το Ρουμάνο υπουργό Εξωτερικών Teodor Banonski, ότι στην πΓΔΜ, υπάρχουν 150.000 Ρουμανόβλαχοι που αποτελούν μια ισχυρή μειονότητα.

Η σκοπιανή εφημερίδα που φέρνει το θέμα στην επικαιρότητα αναρωτιέται πως οι ‘Βλάχοι των Σκοπίων’ που καταγράφηκαν 10.000, στην απογραφή του 2002, ή τουλάχιστον 60.000, σύμφωνα με την ‘Δημοκρατική Ένωση Βλάχων’, έγιναν 150.000, από τον Υπουργό Εξωτερικών της Ρουμανίας.

Σε συνέντευξή του την Τετάρτη, μετά από τη συνάντηση με τον ομόλογό του της πΓΔΜ, ο υπουργός εξωτερικών της Ρουμανίας ανέφερε ότι:«Η πΓΔΜ έχει κάνει σημαντικές προσπάθειες για την όσο το δυνατόν καλύτερη διαβίωση της βλάχικης εθνικής μειονότητας που αριθμεί περί τα 150.000 άτομα και έλαβα διαβεβαιώσεις ότι θα υπάρξει σε αυτά πρόσβαση στην εκπαίδευση στη μητρική τους γλώσσα», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά το ρουμανικό πρακτορείο ειδήσεων.

Στην αναφορά αυτή δεν σημειώνεται αν αντέδρασε και πως, ο Μιλοσόσκι, αλλά φέρεται να δήλωσε ότι η ‘πΓΔΜ είναι η πρώτη χώρα στην περιοχή που προστατεύει τα δικαιώματα των εθνικών μειονοτήτων και ιδιαίτερα για τους Βλάχους προστατεύει τον πολιτισμό τους, τις παραδόσεις τους και τη γλώσσα τους».

Όπως σημειώνεται, τις τελευταίες ημέρες η «Δημοκρατική Ένωση Βλάχων» ζήτησε από τον εκπρόσωπο της κοινότητας των Βλάχων να αποσυρθεί από την Κρατική Απογραφική Επιτροπή, γιατί υποτίθεται ότι δεν εκπροσωπεί τα συμφέροντα των Βλάχων. Ο αρχηγός του κόμματος αυτού, Νικόλα Μπαμπόφσκι, ισχυρίζεται ότι στην πΓΔΜ, οι Βλάχοι που είναι εγγεγραμμένοι ανέρχονται στις 60.000.

Οι δύο υπουργοί – Μιλόσκοσκι και Μπακόνσκι- υπέγραψαν στο Βουκουρέστι συνεργασία για την ευρωπαϊκή και ευρωατλαντική ολοκλήρωση και ένα κύριο θέμα των συζητήσεων ήταν η αμοιβαία υποστήριξη των δύο χωρών να γίνουν μέλη του Συμβουλίου των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ κατά την περίοδο 2013-2016.Τίτλος: «Романија тврди дека има 150.000 Власи во Македонија», Утрински весник, 27.2.2011.

Βαλκανικό Περισκόπιο – Ἂρθρα & Σκέψεις- Γιῶργος Ἐχέδωρος
Δείτε το υπόλοιπο αυτής της ανάρτησης

Ο Καντάφι χρωστάει σε Έλληνες πάνω από 700 εκατομμύρια δολλάρια


Οι περισσότερες οφειλές του Λιβυκού Δημοσίου είναι σε εκτελεσμένες κατασκευαστικές εργασίες από ελληνικές εταιρείες και ο εμφύλιος που έχει ξεσπάσει μεγαλώνει την αγωνία των ελλήνων επιχειρηματιών που περιμένουν να δουν το χρώμα του χρήματος.
Σύμφωνα με το Capital, τον περασμένο Σεπτέμβριο είχε συζητηθεί χωρίς αποτέλεσμα σε Διυπουργική Επιτροπή Ελλάδας-Λιβύης η αποπληρωμή των ελληνικών επιχειρήσεων.
Μεταξύ των περιπτώσεων ξεχωρίζει το ”φέσι” εκατομμυρίων του Καντάφι σε κατασκευαστική εταιρεία από μεγάλα έργα της δεκαετίας του 1980 που το λιβυκό καθεστώς υποσχέθηκε στους έλληνες επιχειρηματίες ότι θα τα ξεπληρώσει σε πετρέλαιο!
Σύμφωνα με στοιχεία του Υπουργείου Εξωτερικών για το χρονικό διάστημα 1984-2005, η Λιβύη οφείλει στον ΟΤΕ 2,2 εκατομμύρια ευρώ για αυτό και το 1999 οι τότε υπουργοί Εξωτερικών και Οικονομικών Ελλάδος και Λιβύης είχαν υπογράψει Μνημόνιο αμοιβαίας κατανόησης για θέματα χρεών, όπου αναφέρονταν 34 ελληνικές κατασκευαστικές, εμπορικές και τεχνικές εταιρείες.
Μεταξύ των εταιρειών που σύμφωνα με το Capital ”φέσωσε” ο Καντάφι είναι η Ηπειρωτική-Νεοδομή, η Sikelis και η ΕΚΤΕ ΑΤΕ, J&P Overseas, Αρχιμήδης, Τσιμέντα Χαλκίδος και ΜΕΤΑΛΕΡΓΑ.
πηγή
Δείτε το υπόλοιπο αυτής της ανάρτησης

Το Υπ. Εξωτερικών δεν πληρώνει για την 25η Μαρτίου στις ΗΠΑ!


Ομογενειακές οργανώσεις θα αναλάβουν τελικά τα έξοδα των εορταστικών εκδηλώσεων για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 στις Ηνωμένες Πολιτείες μετά την αδυναμία του υπουργείου Εξωτερικών να καλύψει τα απαραίτητα κονδύλια.

Πρώτη προσφέρθηκε να αναλάβει τα έξοδα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Φλόριδας, ενώ η δεξίωση αναμένεται να γίνει και στην ελληνική πρεσβεία της Ουάσιγκτον, όπου τα έξοδα σύμφωνα με πληροφορίες του θα αναλάβει κάποιο ελληνοαμερικανικό ίδρυμα. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι ομογενείς θα πληρώσουν και για την εκδήλωση που πρόκειται να γίνει και στο Γενικό Προξενείο του Σικάγου.

Ο πρέσβης της Ελλάδος στην Ουάσιγκτον, Βασίλη Κασκαρέλης, είπε ότι έχει διαβιβάσει σχετική εγκύκλιο του υπουργείου Εξωτερικών στις ανά την Αμερική ελληνικές προξενικές αρχές.ΠΗΓΗ
Δείτε το υπόλοιπο αυτής της ανάρτησης

Πάγιος στόχος της Αλβανίας ο αφελληνισμός των Β/Ηπειρωτών!


Του ΑΠ. Π. ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ
Ήδη προ 12ετίας σημειώναμε ότι το Αλβανικό Κράτος από την εποχή της τεχνητής συστάσεώς του και, ιδιαιτέρως, από της αναγνωρίσεώς του ως ανεξαρτήτου (21-10-1921), ένα πάγιο, απαρέγκλητο και μακρόπνοο στόχο έθεσε, «τον αφελληνισμό των Β/Ηπειρωτών και τον εξαλβανισμό της Β. Ηπείρου, με κάθε μέσον».
Σε ανάλογες διαπιστώσεις προβαίναμε επανειλημμένως έκτοτε μέχρι και σήμερα και, δυστυχώς, τα γεγονότα μας δικαιώνουν, πολλαπλώς, όπως τα παρακάτω ενδεικτικά:
• Η προσφυγή στον Γενικό Εισαγγελέα στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο στη Χάγη. Στις 24-2-09 έγινε προσφυγή στον Γενικό Εισαγγελέα στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο στη Χάγη, σύμφωνα με το άρθρο 7 της Συνθήκης της Ρώμης, κατά των αλβανικών Αρχών εις βάρος της Ελληνικής Κοινότητος της Αλβανίας (των Β/Ηπειρωτών), για πολύ σοβαρές παραβιάσεις, συνεχώς αυξανόμενες, που οδηγούν στην εξόντωσή τους και συνοδεύεται από χιλιάδες συνεχώς αυξανόμενες υπογραφές Β/Ηπειρωτών και άλλων Ελλήνων...• Η Αλβανία λειτουργεί, δυστυχώς, ως όργανο της τουρκίας (Απ.Π.Π.: Οι Μουσουλμάνοι τσάμηδες – uck – ucc – Αλβανοί – Τούρκοι – Οι Αλβανοτσάμηδες, εκδ. Γ’ επαυξημένη και ενημερωμένη «Πελασγός», Αθ. 2007, σσ 53 κ.ε. και Εμμ. Μαγγιώρου «Η Αλβανία λειτουργεί ως όργανο της Τουρκίας;», με αφορμή την εγκαινίαση της Τουρκικής βάσεως «Υποβρυχίων της στο Δυρράχιο και την μη επικύρωση από το Συνταγματικό Δικαστήριο της Αλβανίας της Συμφωνίας της οριοθέτησης της Υφαλοκρηπίδος Ελλάδος – Αλβανίας, σύμφωνα άλλωστε και με το περιβόητο βιβλίο του ΥΠΕΞ Τουρκίας κ. Νταβούτογλου: «Το Στρατηγικό βάθος. Η διεθνής θέση της Τουρκίας», υπενθυμίζοντας και την «ένδοξη» Οθωμανική Αυτοκρατορία, ιδίως στα Βαλκάνια (Πρ.Λ. 9-2-11)).

• «Τα πολλά τέρατα και σημεία, που συμβαίνουν στη Β. Ήπειρο, ερήμην, ανοχή και ενοχή, ενίοτε, των Ελληνικών Αρχών, όπως: α) Εγκαταλελειμμένα «ρημάζουν τα δύο μέγαρα των Ευεργετών στο Λάμποβο Β. Ηπείρου (Πρ.Λ. 17-2-11), β) η περαιτέρω κατακράτηση της ακίνητης περιουσίας, ιδιωτικής, δημοτικής και Εκκλησιαστικής.

• Η σκανδαλώδης απομάκρυνση από την Κορυτσά του εκεί Έλληνα Γεν. Προξένου, Θεόδ. Οικονόμου, ύστερα από πιέσεις των Αλβανικών Αρχών στην Ελληνική Πρεσβεία των Τιράνων, διότι επιτελούσε στο ακέραιο το καθήκον του συνιστώντας στους Έλληνες Β/Ηπειρώτες να δηλώσουν, κατά την επικείμενη απογραφή από την Αλβανική Κυβέρνηση, την Ελληνικότητά τους, ως Έλληνες Β/Ηπειρώτες!

Λίαν αποκαλυπτική προς τούτο είναι και η γενομένη στο ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ σχετική συνέντευξή του, όπου μεταξύ άλλων τονίζει: «Δεν ανακαλώ όσα είπα για Έλληνες και Β. Ήπειρο. Έκανα το καθήκον μου. Τίποτε παραπάνω. Να μην εγκαταλείψουμε τα Εθνικά μας δίκαια. Να δώσουν το παρών στην Απογραφή (οι Β/Ηπειρώτες), που καταπιέζονται από Αλβανούς και από Τσάμηδες. Αφήνουν τον Τούρκο Πρόξενο στην Κομοτηνή και ανακαλούν εμένα»! Προχωρεί μάλιστα το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ηλεκτρονικά και στη διαπίστωση, ότι προηγείται στα Βαλκάνια η λύση του διεθνώς εκκρεμούς ζητήματος της Β. Ηπείρου, την οποία χαρακτηρίζει και ως το Ελληνικό «Κόσσοβο», εξιστορώντας την εξέλιξή του από το 1946, που παρεπέμφθη στο Συμβούλιο ΥΠΕΞ των τεσσάρων Νικητριών Μ. Δυνάμεων, όπου εκκρεμεί έκτοτε, μεταξύ των «αζητήτων» στα χρονοντούλαπά του.

• Τα δε σχολικά βιβλία, που διδάσκονται εκεί τα Β/Ηπειρωτόπουλα, όπως η Ίστορία και η Γεωγραφία, μεταφρασμένα από τα αντίστοιχα Αλβανικά, συνεχίζουν να οργιάζουν από ανθελληνικές ιστορικές διαστρεβλώσεις και ανακρίβειες, όπως για την «Τσαμουριά» (Θεσπρωτία), που φθάνει, δήθεν, μέχρι και την Πρέβεζα κλπ., και ομιλείται η «Αρβανίτικη γλώσσα»! κ.α.τ.

• Σα να μην έφθαναν όλα αυτά, απειλούν οι γείτονές μας με τους εκεί Αλβανοτσάμηδες ακόμη και με τον «Απελευθερωτικό Στρατό της Τσαμουριάς (UCC), καθώς και με τη νέα τρομοκρατική οργάνωση ACTOSH και για ευρύτερους, μάλιστα, Βαλκανικούς στόχους» (Πρ.Λ. 18-2-11)!

Όλα αυτά δεν είναι ασφαλώς άσχετα και με τη στυγερή δολοφονία του Χιμαριώτη Αριστοτ. Γκούμα (8-8-11), διότι, επέμενε να μιλάει την Ελληνική – μητρική του γλώσσα!

• Προστίθεται, ότι, τελευταία, «πυκνώνουν οι εθνικιστικές προκλήσεις των Αλβανών εις βάρος της Ελλάδος, με αποκορύφωμα, μόλις προσφάτως (Πρ.Λ. 23-2-11), την ανάρτηση από Αλβανούς φοιτητές έξω από την Ελληνική Πρεσβεία στα Τίρανα «υβριστικών πανώ κατά της Ελλάδος», που θυμίζουν άλλους καιρούς, με αφορμή τις παρακάτω άψογες πατριωτικές δηλώσεις του εν λόγω Γενικού Προξένου μας στην Κορυτσά (κ. Θεοδ. Οικονόμου), κατά την εκδήλωση εκεί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, για τα 20άχρονα από την ίδρυσή της, αξιοσύστατες για κάθε απανταχού ευρισκόμενον Β/Ηπειρώτη, καθώς και για τις Ελληνικές Αρχές, οι οποίες, αντί να τον επιβραβεύσουν και ενισχύσουν το έργο του, τον τιμώρησαν με την ανεπιθύμητη μετάθεσή του, «αφοπλισμένον» υπηρεσιακά, στην Αθήνα!

***

• Ας αναλογισθεί, λοιπόν, η Ελληνική Κυβέρνηση τις ευθύνες της για τα τεκταινόμενα, καθώς και για τα άκρως απειλούμενα στο εγγύς και το απώτερο μέλλον, πριν φθάσουμε στα χειρότερα και ανεπανόρθωτα, που καθίστανται περισσότερο ορατά και με το άλλο μέγα πρόβλημα, το Μεταναστευτικό, ακόμη και από την φλεγόμενη Λιβύη και προτού καταντήσουμε «μειοψηφία» στην ίδια την Πατρίδα μας. Οι καιροί ου μενετοί!

ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ
Δείτε το υπόλοιπο αυτής της ανάρτησης

Έρχεται το ηλεκτρονικό εισιτήριο


Είναι τρομερή η μεθοδικότητα με την οποία προσπαθούν να προωθήσουν την ηλεκτρονική διακυβέρνηση! Τα πάντα θα είναι σε έξυπνες και εξυπηρετικές κάρτες ώσπου όλες αυτές οι κάρτες θα πρέπει να γίνουν μια...
Μήπως αυτή η μια θα έχει το όνομα κάρτα του πολίτη;


Με ηλεκτρονικό εισιτήριο θα μετακινούνται στα τέλη του χρόνου οι επιβάτες των αστικών συγκοινωνιών αντικαθιστώντας το χάρτινο. Με το νέου τύπου εισιτήριο θα

διευρύνεται και η δυνατότητα πληρωμής του αντιτίμου. Από τις αρχές Απριλίου πιάνει δουλειά το Σώμα Ελεγκτών Κομίστρου του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών...ΕΔυνατότητα κράτησης εισιτηρίου για στις αστικές συγκοινωνίες μέσω ιντερνέτ ή κινητού τηλεφώνου δίνει στους επιβάτες το ηλεκτρονικό εισιτήριο. Το «έξυπνο εισιτήριο» που θα αρχίσει να διατίθεται αρχές του 2012 θα έχει τη μορφή πιστωτικής κάρτας.
Ο επιβάτης θα το γεμίζει με μονάδες σε αυτόματα σημεία πώλησης ή σε εκδοτήρια του ΟΑΣΑ βάζοντας το ανάλογο χρηματικό αντίτιμο. Θα μπορεί επίσης σε ειδικό site του διαδικτύου να αγοράζει μετακινήσεις μέσω πιστωτικής κάρτας και σε περίπτωση ελέγχου να επιδεικνύει τον μοναδικό κωδικό που θα του έχει αποσταλεί ηλεκτρονικά.
Το ηλεκτρονικό εισιτήριο θα δίνει τη δυνατότητα και στις διοικήσεις των συγκοινωνιακών φορέων να αναπτύξουν ευάλωτη τιμολογιακή πολιτική και να καθορίζουν την τιμή του εισιτηρίου ανάλογα με τα οχηματοχιλιόμετρα που θα διανύει ο επιβάτης.
zougla.gr
Δείτε το υπόλοιπο αυτής της ανάρτησης

Σοκ στη Γαλλία: Αφού σκότωσε και έψησε τη γυναίκα του, τάισε με αυτήν τα παιδιά τους!


Σοκ στη Γαλλία, από την ομολογία ενός 42χρονου, ότι η γυναίκα του...που από το 2006 είχε δηλωθεί ως αυτόχειρας, δεν είχε αυτοκτονήσει όπως είχε υποστηρίξει ο σύζυγός της, αλλά αυτός την σκότωσε και την έψησε. Ο 42χρονος στην αρχή......είχε υποστηρίξει ότι η γυναίκα του είχε κρεμαστεί και αυτός από φόβο την έθαψε στον κήπο. Μετά άλλαξε την απολογία του και είπε ότι η γυναίκα του ναι μεν είναι αυτοκτονήσει (κρεμάστηκε) αλλά μετά αυτός έκαψε το πτώμα.

Τελικά ο δράστης αποφάσισε και στο δικαστήριο είπε όλη την αλήθεια. Όπως ανέφερε αποφάσισε αν ξεθάψει από τον κήπο το πτώμα της γυναίκας του και να το ψήσει... Μάλιστα για να μην το βρουν ποτέ, τάισε τα έξι παιδιά τους μ' αυτό...

eglimatikotita.blogspot.com
Δείτε το υπόλοιπο αυτής της ανάρτησης

Ποιοι διακινούν σενάρια ισλαμικής εξέγερσης στην Αθήνα;


Αυξάνονται διαρκώς εκτιμήσεις και δημοσιεύματα που αφορούν στο ενδεχόμενο ισλαμικής εξέγερσης στην Αθήνα, από την διαρκώς ογκούμενη ομάδα των λαθρομεταναστών…

Αυτή τη φορά είναι το think tank «analyst network», με ειδίκευση σε θέματα τρομοκρατίας, το οποίο (όπως αποκάλυψε πρώτο το μπλογκ «U Demand») παρουσίασε τη μελέτη η οποία καταγράφει τη δημοφιλία του σεναρίου που θέλει «ισλαμική εξέγερση σε κάποια χώρα της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Σύμφωνα με την έρευνα, που είδε το φως της δημοσιότητας στις 30 Ιανουαρίου 2011, στην Αθήνα υπάρχουν ήδη 3.000 περίπου μουσουλμάνοι, οι οποίοι διατηρούν σχέσεις με Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (NGO), οι οποίες επιθυμούν να εντάξουν το Ισλάμ στη ζωή του Έλληνα, όχι απλά ως μια θρησκεία την οποία ασπάζονται χιλιάδες λαθρομετανάστες που έχουν συρρεύσει στη χώρα, λόγω της πολυετούς – παντελούς απουσίας κυβερνητικής πολιτικής, αλλά ως πολιτικό κίνημα.Σε αυτούς θα πρέπει αν προστεθούν άλλοι 5.000 περίπου ριζοσπαστικοποιημένοι Ισλαμιστές στην Αθήνα! Και μάλιστα ότι άλλοι ελέγχονται από διεθνή δίκτυα εξτρεμιστών, άλλοι από ξένες μυστικές υπηρεσίες και άλλους «ανεξάρτητους», οι οποίοι όμως επίσης διαπνέονται από τα νάματα του ριζοσπαστικού Ισλάμ.

Στο δημοσίευμα του προαναφερθέντος μπλογκ αναφέρεται και ότι τον Δεκέμβριο του 2008, κάποιοι εκ των συλληφθέντων στις ταραχές ανέφεραν στις αρχές ότι είχαν πληρωθεί για να συμμετάσχουν, χωρίς να διευκρινίσουν το ποιοι είχαν ενδιαφέρον ώστε να αναζητούν ταραξίες που θα συμμετείχαν στα επεισόδια στην Αθήνα. Τον Μάιο του 2009 είχαν γίνει επίσης επεισόδια με αφορμή το υποτιθέμενο κάψιμο του Κορανίου, το οποίο και αποδείχθηκε «καραμπινάτη» προβοκάτσια, αφού κάτι τέτοιο ουδέποτε είχε συμβεί.

Το σχόλιο που μπορεί να γίνει είναι, ότι ασχέτως του ποιοι διακινούν τέτοια σενάρια ή εάν όντως συνιστούν απειλή ή όχι για την ελληνική κοινωνία, τις «κερκόπορτες» τις ανοίγουμε μόνοι μας, μέσω της πολυετούς αδιαφορίας και του ωχαδερφισμό μας…

ΠΗΓΗ
Δείτε το υπόλοιπο αυτής της ανάρτησης

Γκρουέφσκι: Είχαμε συμφωνήσει στο όνομα Δημοκρατία της Μακεδονίας - Σκόπια


Την ονομασία “Δημοκρατία της Μακεδονίας (Σκόπια)” είχε αποδεχθεί κατόπιν σχετικής πρότασης του ειδικού μεσολαβητή για το θέμα της ονομασίας, Μάθιου Νίμιτς, είχε...
αποδεχθεί η κυβέρνηση της ΠΓΔΜ, λίγες μόλις ημέρες πριν τη Σύνοδο Κορυφής στο ΝΑΤΟ, στο Βουκουρέστι το 2008, όπως αποκάλυψε τη Δευτέρα (28/02) ο πρωθυπουργός της χώρας, Ν. Γκρούεφσκι. Σε δηλώσεις του, ο Σκοπιανός πρωθυπουργός ανέφερε, πως πριν τη Σύνοδο του Βουκουρεστίου, είχε προταθεί από τον κ. Νίμιτς η ονομασία “Δημοκρατία της Μακεδονίας (Σκόπια)”, πρόταση που η ελληνική πλευρά είχε απορρίψει.

Όπως σημείωσε ο ίδιος, εκ μέρους του κ. Νίμιτς κατέστη σαφές ότι επρόκειτο για την τελευταία πρόταση, επί της οποίας έπρεπε να τοποθετηθεί η ΠΓΔΜ.“Αποφασίσαμε να αποδεχθούμε αυτή την πρόταση ως πρόταση που μπορεί να τεθεί σε δημοψήφισμα, ώστε οι πολίτες να εκτιμήσουν, αν είναι καλή ή όχι πρόταση, συνέχισε ο κ. Γκρούεφσκι, σημειώνοντας πως είχε προηγηθεί η γνωστοποίηση του περιεχόμενου επιστολής του υπουργού Εξωτερικών της ΠΓΔΜ, Αντόνιο Μιλόσοσκι, προς τον ΓΓ του ΟΗΕ, στην οποία ο κ. Μιλόσοσκι σημείωνε ότι η ΠΓΔΜ αποδέχτηκε, κατά το παρελθόν, κάποιες από τις προτάσεις Νίμιτς για την εξεύρεση λύσης στο θέμα της ονομασίας.

Μεταξύ αυτών και την πρόταση του μεσολαβητή πριν από τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ, στο Βουκουρέστι.

Ο κ. Νίμιτς, μετά την απόρριψη της πρότασης από την ελληνική πλευρά, επανήλθε με νέα πρόταση, τον Οκτώβριο του 2008, για την ονομασία “Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας”.

Επιπλέον, ο κ. Γκρούεφσκι ανέφερε, ότι σε περίπτωση διεξαγωγής πρόωρων εκλογών στην ΠΓΔΜ, οι διαπραγματεύσεις για το όνομα δεν θα επηρεαστούν.

“Οι διαπραγματεύσεις διαρκούν είκοσι χρόνια και ως εκ τούτου, μία προεκλογική περίοδος των δύο μηνών, λίγο-πολύ δεν θα παίξει μεγάλο ρόλο στις συνομιλίες για το όνομα. Εμείς και σε αυτούς τους δύο μήνες θα συμμετέχουμε πολύ ενεργά στις συνομιλίες, προσπαθώντας να επιτύχουμε πρόοδο ή να καταλήξουμε σε λύση”, δήλωσε ο κ. Γκρούεφσκι, απαντώντας σε δημοσιογραφική ερώτηση.

ΥπΕξ: “Ζητούμενο όχι τι θυμήθηκε 3 χρόνια μετά ο Γκρούεφσκι, αλλά η λύση σήμερα”

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του κ. Γκρούεφσκι, ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών, Γ. Δελαβέκουρας, υπογράμμισε πως “η πορεία, η στάση και οι πράξεις του καθενός στις διαπραγματεύσεις για την οριστική επίλυση του ζητήματος της ονομασίας της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας είναι γνωστές και καταγεγραμμένες.

Το ζητούμενο δεν είναι τι θυμήθηκε ή αποσιώπησε ο κ. Γκρούεφσκι τρία χρόνια μετά. Το ζητούμενο είναι να βρεθεί λύση σήμερα, τώρα.

Η Ελλάδα έχει καταθέσει ουσιαστικές προτάσεις για δίκαιη και βιώσιμη λύση στο ζήτημα της ονομασίας. Προτάσεις που μπορούν να οδηγήσουν άμεσα σε άρση του αδιεξόδου. Εξακολουθούμε να αναμένουμε ανταπόκριση από την άλλη πλευρά. Εξακολουθούμε να αναμένουμε λύση που θα απελευθερώσει το ευρωατλαντικό μέλλον της γειτονικής χώρας και θα δημιουργεί πλαίσιο σχέσεων καλής γειτονίας.

Τα δεδομένα αυτά αναγνωρίζονται από τη διεθνή κοινότητα και αποτυπώνονται ξεκάθαρα σε ομόφωνες αποφάσεις διεθνών οργανισμών και απομένει στην ηγεσία της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας να κάνει τα βήματα που της αναλογούν”.

digitalcrete.gr
Δείτε το υπόλοιπο αυτής της ανάρτησης

Άγριο ξύλο σε ποδόσφαιρο γυναικών (Video)


Ποιος είπε ότι το ποδόσφαιρο είναι αντρικό άθλημα; Δείτε στιγμιότυπα από έναν αγώνα γυναικείου ποδοσφαίρου με σκηνές που θα ζήλευαν και οι πιο “βρώμικοι” παίκτες…
Το συγκεκριμένο βιντεάκι στο YouTube έχει πάνω από 1.650.000 προβολές μέσα σε 3 μέρες και αυτό τα λέει όλα!

πηγη
Δείτε το υπόλοιπο αυτής της ανάρτησης

Αποκλειστι​κό!! Ο ύποπτος ρόλος του Kontra Channel!


Tι θέλει άραγε ο Γιώργος Κουρής πίσω απο το ατρόμητο κανάλι του Λαού;

Γράφει ο Γιάννης Β.

Έλληνες Αδέρφια μου!
Εντάξει, είμαι αδικαιολόγητος, αλλά ΜΟΛΙΣ ΧΤΕΣ ανακάλυψα κι εγώ την ...Αμερική, διαπιστώνοντας οτι το περίφημο ΚΟΝΤΡΑ CHANNEL που εκπέμπει εδώ και 5 κοντά μήνες, ανήκει στην ΑΥΡΙΑΝΗ και στον πασίγνωστο Γιώργο Κουρή!!!
Το κανάλι δηλαδή, που έχει χρίσει τον εαυτό του ώς αδιάβλητο υπερασπιστή του...
Λαού και της Ελλάδας, έχει ιδιοκτήτη έναν απο τους μεγαλύτερους "Μαφιόζους" της δημοσιογραφίας!!!
Και ύστερα αναρωτιόμαστε, γιατί ο Ελλήνας παρακολουθεί απλά σκυθρωπός τη κατρακύλα της πατρίδας του, χωρίς να μπορεί να αρθρώσει λόγο ούτε να αντιδράσει!Εχω όμως ένα ελαφρυντικό αδέλφια! Οτι ζώ στην Αυστραλία. Και επειδή οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις με κάνουν πολλές φορές να απέχω απο τα κοινά της πατρίδας σε δεύτερο και τρίτο επίπεδο, όχι όμως σε πρώτο, στο να μην ενημερώνομαι δηλαδή επ ακριβώς για τα καίρια και σημαντικά προβλήματα, ας πούμε οτι αποτελεί δικαιολογία. Δεν είναι, το ξέρω, αλλα τι να κάνω!
Χτές λοιπόν, και εντελώς τυχαία, ανακαλύπτω οτι πίσω απο την καταγγελτική φωνή του ΚΟΝΤΡΑ CHANNEL, με υπεύθυνο τον έγκριτο δημοσιογράφο Τέρενς Κουίκ, είναι η νέα "φωνή" του αλήστου μνήμης συγκροτήματος Κουρή!
Ο Κουρής λοιπόν... Ο άνθρωπος που έδωσε νέο πρόσωπο στην λαική δημοσιογραφία, ο άνθρωπος που εξέθρεψε τη μετάλλαξη του Εθνικοσοσιαλισμού δανειζόμενος ο,τι ο Γκέμπελς είχε εφαρμόσει ως προπαγάνδα για να στηρίξει τον Χίτλερ και να φανατίσει τον κόσμο με τις ιδέες του Εθνικοσοσιαλισμου, ο άνθρωπος που είχε δηλώσει κάποτε οτι θα πούλαγε και την ίδια του τη...μάνα προκειμένου να στηρίξει τον Ανδρέα Παπανδρέου και το σάπιο καθεστώς του, ο άνθρωπος που καταχράστηκε συνολικά 856 εκατομμύρια δραχμές απο δάνεια - και αγύριστα φυσικά - απο τις τότε κρατικοδίαιτες τράπεζες Εθνική και Αγροτική, βρήκε ξανά την ευκαιρία τώρα, που ο λαός πλέον δεν έχει κανένα "ηλεκτρονικό" στήριγμα να εκφράσει την οργή και την αγανάκτησή του, να το "παίξει" μπροστάρης στον νέο Απελευθερωτικό του Αγώνα απο τα δεσμά των τοκογλύφων του ΔΝΤ και του Μνημονίου!!!!
Θεέ μου, ΠΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ;
Απευθύνομαι με τούτο το σχόλιο στους νέους μας, αυτούς που ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΑΝ τη φρίκη που λέγεται ΑΥΡΙΑΝΙΣΜΟΣ, είτε γιατί εκείνη την εποχή ήταν σε πολύ μικρή ηλικία, είτε γιατί ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΚΟΜΗ ΓΕΝΝΗΘΕΙ!
Ο Γιώργος Κουρής αδέλφια, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΟΥΤΕ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΚΑΝΕΝΟΣ ΛΑΟΥ!
Πριν πολλά χρόνια, πρωτού ακόμη η δικτατορία σκεπάσει με το σκοτεινό της πέπλο την Ελλάδα, οι Κουρήδες έβγαζαν στην Κεφαλλονιά τη μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα του νησιού. Δεν υποστήριξαν ΠΟΤΕ το δημοκρατικό κίνημα και ήταν ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΙΟΙ του Γεωργίου Παπανδρέου και της κυβέρνησής του!
Ποιανού υποστηρικτές ήταν;
Μα φυσικά του - πολύ αργότερα - έτερου μεγάλου εχθρού τους, του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη!!!! Αυτόν που είχαν επί 1 σχεδόν χρόνο πρωτοσέλιδο στην ΑΥΡΙΑΝΗ τους, να βρίσκεται αγκαλιά με 2 Γερμανούς στρατιώτες το 1942! Φυσικά, πολύ αργότερα, αποδείχτηκε επιστημονικώς οτι η φωτογραφία ήταν παραποιημένη, αλλά ποιός τους τιμώρησε ποτέ;
ΚΑΝΕΙΣ αδέλφια μου! ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ!
Ο Γιώργος Κουρής και ο αδελφός του Μάκης, που κάποτε υπήρξε και Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, ήταν το "αυγό του φιδιού" που έκρυβε στον κόρφο του ο Ανδρέας Παπανδρέου....

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα απο την αρχή!
Ο Γιώργος Κουρής με τον αδερφό του, ήρθαν στην Αθήνα το 1978 και έστησαν εργοστάσιο που εβγαζε γραφική ύλη και καρμπόν (το θυμάστε άραγε το καρμπόν;).
Το 1980 μπήκαν στον πειρασμό να εκδόσουν μια λαική εφημερίδα, με το ύφος του καταγγελτισμού που έιχαν με την πρώτη τους, αυτήν της Κεφαλλονιάς.
Ετσι, τον Μάρτιο του 1980 γεννιέται η ΑΥΡΙΑΝΗ, η εφημερίδα που θα ισωπέδωνε αργότερα τα πάντα στο πέρσαμά της!
Τους πρώτους τρεις μήνες της κυκλοφορίας της δεν διανεμόταν μαζί με τις άλλες εφημερίδες και είχε σχεδόν μηδαμινή κυκλοφορία, που δεν περιλαμβάνεται στα στοιχεία της ΕΙΗΕΑ.
Οι Κουρήδες είχαν μια αρχή. ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ, ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ.
Γι αυτό και το συντακτικό και τεχνικό προσωπικό της εφημερίδας ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΗΛΩΜΕΝΟ ΠΟΥΘΕΝΑ!
Και αυτό ήταν τελικά που τους εκτόξευσε στα ύψη. Γιατί;
Μα διότι εκείνο τον καιρό, επι κυβερνήσεως Γεωργίου Ράλλη, και συγκεκριμένα τον Ιούλιο του 1980, ξεσπάει η απεργία των τυπογράφων που είχε σαν αποτέλεσμα την αναστολή των περισσότερων ελληνικών εφημερίδων. Οι μόνες εφημερίδες που κυκλοφορούσαν ήταν ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ, Η ΑΥΓΗ και η ΑΥΡΙΑΝΗ!
Και ξαφνικά, η ΑΥΡΙΑΝΗ απο τα μερικές εκατοντάδες φύλλα που πούλαγε, ξαφνικά ΕΚΤΙΝΑΖΕΤΑΙ στα 50.000 φύλλα και η επιτυχία αυτή τρελλαίνει τους Κουρήδες που τρίβουν τα χέρια τους με βαθιά ικανοποίηση.
Και τότε, αποφασίζουν πως είναι η ώρα να δούν σε ποιό "καράβι" θα προσκολληθούν, γιατί μέχρι εκείνη τη στιγμή παράπαιαν ιδεολογικά, κρατώντας μόνο το πομπώδες, φτηνά λαικίστικο ύφος που όμως είχε έρισμα στην απλή, εργατική τάξη. Η κυβέρνηση Ράλλη, βαθιά συντηρητική αλλά και προσωπικά ο ίδιος ο Γ. Ράλλης, ενοχλούνταν, όχι απο το περιεχόμενο, αλλά απο το ύφος του εντύπου, που δεν ταίραζε ούτε στη φύση, αλλά ούτε και στην κουλτούρα του μέσου Ελληνα. Αποφασίζει λοιπόν να βάλει εμπόδια στην κυκλοφορία της εφημερίδας, πότε με το αιτιολογικό του φτηνού αντιτίμου (μόλις 5 δρχ. ενώ οι υπόλοιπες είχαν 15 δρχ.) και πότε με τον αποκλεισμό των συντακτών της απο τις καθιερωμένες ενημερώσεις των δημοσιογράφων στο Μεγαρο Μαξίμου.
Ο Γιώργος Κουρής γίνεται έξαλλος και "διατάζει" τους υποτακτικούς του, μαθητευόμενους συντάκτες επι το πλείστον και απλήρωτους ασφαλώς, να χτυπήσουν ανελέητα τη Νέα Δημοκρατία απο παντού! Εφευρίσκοντας και κατασκευάζοντας διάφορα "σκάνδαλα", μεταξύ των οποίων και το γνωστό σκλανδαλο LACOSTE που αφορούσε εμπορικές υποθέσεις της συζύγου του Ράλλη, κατηγορίες που αμέσως μετά τη νίκη του ΠΑΣΟΚ κατέρρευσαν, πέραν του γεγονότος οτι ο Γεωργιος Ράλλης υπήρξε μεν ένας σπουδαίος και ΕΝΤΙΜΟΣ καθ' όλα άνθρωπος, αλλά κακός πολιτικός.
Αυτή λοιπόν η διαμάχη του με τη Ν.Δ. τον φέρνει πολύ κοντά στο ΠΑΣΟΚ, αλλά όχι και στον Πάπανδρέου, ο οποίος ξέροντας το ποιόν των Κουρήδων, δεν τους έχει εμπιστοσύνη και φοβάται
οτι στην πρώτη "στραβή" θα τον πουλήσουν. Απλά τους αφήνει να κάνουν το παιχνίδι τους μέχρι να κερδίσει τις εκλογές και μετά βλέποντας και κάνοντας με δαύτους. Οι εκλογές γίνονται, το ΠΑΣΟΚ θριαμβέυει με 48% κι ο Παπανδρέου γίνεται Πρωθυπουργός, όχι βέβαια απο την ΑΥΡΙΑΝΗ, αλλά επειδή είχε απο πρίν οικειοποιήθεί ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ και φυσικά επειδή ο Λαός ήθελε επιτέλους να γίνει αφέντης στον τόπο του, κλείνοντας τη πόρτα στη Δεξιά και στο αμαρτωλό παρελθόν της...
Ο Γ. Κουρής αποφασίζει να οικειοποιηθεί τη νίκη του ΠΑΣΟΚ με το "έτσι θέλω", γράφοντας ως υπότιτλο, κάτω δηλ. απο τον τίτλο "ΑΥΡΙΑΝΗ" στην εφημερίδα του, αμέσως μετά τις εκλογές και τη νίκη του ΠΑΣΟΚ, "Η εφημερίδα που εξευτέλισε μια κυβέρνηση και γκρέμισε ένα σάπιο καθεστώς 50 χρόνων"!
Μόνο που δεν έκανε ΤΙΠΟΤΕ απο όλα αυτά!
Ούτε εξευτέλισε ΠΟΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ούτε ποτέ ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΑΠΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, απο τη στιγμή την οποία υπήρξε κάποτε ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΟΥ, λιβανίζοντας καθημερινά τον Αρχι-αποστάτη Μητσοτάκη απ τη φυλλάδα του στη Κεφαλλονιά!
Ο Παπανδρέου για κάποιους μήνες μετά την εκλογή του, εξακολουθεί να κρατάει αποστάσεις απο αυτόν και το εντυπό του, αλλά μετά την συνάντησή τους στο Καστρί τον Ιούνιο του 1982, αποφασίζει να συμπορευτεί με την ΑΥΡΙΑΝΗ, έχοντάς την ώς υποστηρικτικό όργανο των σχεδίων του τόσο για την πολιτική του, όσο και για τη νέα τάξη πραγμάτων που ετοίμαζε για την ελληνική κοινωνία.
Ετσι, γεννήθηκε ο ΑΥΡΙΑΝΙΣΜΟΣ, το ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ!
Ο ΑΥΡΙΑΝΙΣΜΟΣ, που με το εμετικό ύφος του στύλ "Θα σας κρεμάσουμε ρε Νεοδημοκράτες, που μας το παίζετε και προοδευτικοί", "Καθίστε φρόνιμα και μη βγάλετε κίχ, γιατί θα σας ξεριζώσουμε τα λαρύγγια κοπρίτες" (αυτό προς τους αντιφρονούντες βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που είχαν διαφωνήσει για την εκλογή Σαρτζετάκη) "Αυτό το σκουλίκι που ακούει στο όνομα Χατζιδάκις ή Μινού Χατζιδού, θα το πατήσω κάτω μέχρι να λιώσει η σόλα μου" (απειλή προς τον μεγάλο συνθέτη μας Μάνο Χατζιδάκι) Ο Κουρής αρχίζει και θεριέυει παντού, σε όλες τις επαγγελματικές του δραστηριότητες. Μετά τη συνάντηση δε με τον Παπανδρέου, ως εκ θαύματος, εγκρίνεται απο το πουθενά και το πρώτο του θαλασσοδάνειο. Εκτοτε, με χίλια δυο τερτίπια, έβαζε στο χέρι την ΕΘΝΙΚΗ με όλο και περισσότερα δάνεια και μετά έρχεται η σειρά της ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ.
Μέσα σε μια πενταετία, το συγκρότημα ΚΟΥΡΗ γίνεται ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ.
Το ύφος της εφημερίδας, γίνεται και ύφος της πολιτικής ζωής και υιοθετείται απο αρκετά στελέχη της κυβερνητικής παράταξης, με κύριο εκφραστή τον Ευάγγελο Γιαννόπουλο. Οι "κλαδικές" του ΠΑΣΟΚ, μαζί με τους λεγόμενους "πρασινοφρουρούς". σκορπουν παντού τον τρόμο, σε όλους τους τομείς της δημόσιας διοίκησης, μοιράζοντας μαζί με την ΕΞΟΡΜΗΣΗ, το κομματικό όργανο του ΠΑΣΟΚ, και την ΑΥΡΙΑΝΗ.
Η εφημερίδα του Κουρή γίνεται η μοναδική που κυκλοφορεί στα Υπουργεία και στις ΔΕΚΟ, βάζοντας φραγμό στις άλλες εφημερίδες. Ηταν εντολή "άνωθεν", οτι το μόνο έγκυρο έντυπο για αυτούς που ήθελαν να δηλώνουν ΠΑΣΟΚ, ήταν η ΑΥΡΙΑΝΗ και αυτή έπρεπε να κρατούν στα χέρια. Οποιος δεν υπάκουε, είτε μετατίθεντο είτε άλλαζε πόστο και βαθμό... Η εφημερίδα εξακοντίζεται στα 400.000 φύλλα καθημερινά, ρεκόρ που θα μείνει αξεπέραστο! Ο Κουρής γίνεται ο απόλυτος εκφραστής του κινήματος. Και το κίνημα πλέον, γίνεται ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ.
Στον ΟΤΕ, ο Θεοφάνης Τόμπρας, ένας απο τους χειρότερους ανθρώπους που υπήρξαν ποτέ σε κρατικό oργανισμό, γινεται διευθυντής του και τοποθετεί "κοριούς" σε όλα τα τηλέφωνα "υπόπτων" πολιτών και στελεχών της Αντιπολιτευσης, μηδέ εξαιρουμένου και του ίδιου του αρχηγού της Κ, Μητσοτάκη.
Η Ελλάδα ζεί ξανά σε "κλοιό", αυτόν του ΑΥΡΙΑΝΙΣΜΟΥ.
Ο Κουρής συνοδεύεται ΠΑΝΤΑ με φρουρά δύο ή τριών αστυνομικών της Ασφάλειας, σα να επρόκειτο για...κυβερνητικό στέλεχος!
Το συγκρότημά του στον Ταύρο, είναι περιστιχίσμένο απο περιπολικά της Αστυνομίας, που αλλάζουν με βάρδιες. Ζεί σαν απόλυτος Αρχοντας.
Ο Παπανδρέου τον χρησιμοποιεί ως γκαιμπελικό όργανο εκφοβισμού όχι μόνο των βουλευτών του, αλλα και των στελεχών της κυβέρνησης, δηλαδή των ίδιων των Υπουργών του!
Αν κάποιος έπεφτε στα νύχια και στο...στόμα της ΑΥΡΙΑΝΗΣ, (π.χ. Τρίτσης) έπρεπε να καρατομηθεί. Νόμος.
Δεν έπεφτε βέβαια τυχαία.
Ο Παπανδρέου όποιον υπουργό του ήθελε να καρατομήσει στον επόμενο ανασχηματισμό είτε απλώς να τον εκφοβίσει επειδή του αντιτίθονταν είτε και τα δύο, έπρεπε πρώτα να τον δώσει βορά στα δόντια του ΑΥΡΙΑΝΙΣΜΟΥ. Χιλιάδες στελέχη και μέλη του κόμματος του ΠΑΣΟΚ, λοιδωρήθηκαν και εξευτελίστηκαν απο τον Κουρή και το συνάφι του, ικανοποιώντας τον Μεγάλο Αρχηγο.
Ο καλλιτεχνικός κόσμος και η Διανόηση περισσότερο, κατακρεουργήθηκαν.
Ο Μίκης Θεοδωράκης έγινε "Μίκυ Μάους", ο Μάνος Χατζιδάκης "Μινού Χατζιδού", ο μέγας φιλόσοφος και διανοητής Κορνήλιος Καστοριάδης που στιλίτευσε τον Ανδρέα Παπανδρέου και το καθεστώς του, αποκαλύπτοντας οτι ο Παπανδρέου πούλησε τους συνεργάτες του στον Μανιαδάκη, Υπουργό Ασφαλείας της χούντας του Μεταξά και γίνεται "Κορνήλω η Ρουφιάνα" που θα γλύψει κάποτε όλα τα κ...λιά των ΠΑΣΟΚτζήδων για να βάλει "μυαλό"!
Οποιος πήγαινε ΚΟΝΤΡΑ στον Παπανδρέου και στο ΠΑΣΟΚ ή και σ' αυτόν τον ίδιο, ήταν "νεκρός".
Ακριβώς, οι ίδιες μέδοθοι που εφάρμοζε ο Γκαίμπελς. "Συκοφαντείτε, συκοφαντείτε! Στο τέλος οπωσδήποτε κάτι θα μείνει!"
Ευτυχώς όμως αδέλφια μου, οι προσωπικότητες όλων αυτών ήταν πολύ πιο πάνω απ' όλον αυτόν τον ΒΟΘΡΟ που τους είχε ρίξει ο Κουρής και η εφημερίδα του. Και δεν εέμεινε ποτέ, ούτε ΚΟΚΚΟΣ λάσπης πάνω τους.
Ο Κουρής φτάνει στο ζενίθ της ακμής του, όταν μπαίνει στο χώρο της ηλεκτρονικής δημοσιογραφίας, με το ραδιοφωνικό σταθμό "Ράδιο Αθήνα", τον οποίον εγκαινιάζει ο ίδιος ο Παπανδρέου, χαρακτηρίζοντας μάλιστα με περισσή οικοιότητα την ΑΥΡΙΑΝΗ ως το "ΑΓΛΑΙΣΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ" (!!!) και φυσικά, όταν ανοίγει τον αλήστου μνήμης τηλεοπτικό σταθμό "Κανάλι 29". Εκεί πραγματικά ήταν η "χαβούζα" των λαικιστών και γκαιμπελίσκων του ΠΑΣΟΚ με πρωτοκαθεδρία τον επίσης αλύστου μνήμης Ευαγγελο Γιαννόπουλο, που χρίζεται ως το "φερέφωνο", ή αν θέλέτε, ό άτυπος κυβερνητικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ με την εκπομπή του "Η Αλλη Οψη"...
Η αλήθεια όμως βρίσκεται αλλού αδέρφια! Ο Κουρής, είχε αρχίσει να τσακώνεται με το αφεντικό του, επειδή αυτός "μυρίστηκε" οτι ο ΑΥΡΙΑΝΙΣΜΟΣ στο τέλος δεν θα του έβγαινε σε καλό και επειδή ήταν πανέξυπνη αλεπού της πολιτικής, αρχίζει να τα κάνει πλακάκια με τον Γιώργο Κοσκωτά, εναν τυχάρπαστο "απο το πουθενά" Τραπεζίτη, ο οποίος σε ηλικία μόλις 30 ετών αγόρασε με κομπίνα μια μικρή τράπεζα στην οποία δούλευε, την Τράπεζα Κρήτης και μέσω αυτής αποφασίζει να γίνει μεγαλοπαράγοντας, αγοράζοντας την ποδοσφαιρική ομάδα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και την εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.
Ο Κοσκωτάς είχε συναντηθεί δύο φορές με τον Παπανδρέου, προτείνοντάς του να τον στηρίξει με μια νέα εφημερίδα, γιατί με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ δεν ήταν εύκολο, η εφημριδα αυτή ήταν ιστορική και παραδοσιακά δεμένη στο άρμα της κεντροδεξιάς.
Παρ 'ολα αυτά, θα φρόντιζε η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ να είναι επιεικής στο ΠΑΣΟΚ και στον Παπανδρέου, να μην τον αντιπολιτεύεται σθεναρά και, με τη βοήθεια της νέας εφημερίδας που λεγόταν ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ και ήταν πιστό αντίγραφο της Aμερικάνικης εφημερίδας USA TODAY. Μοντέρνα, πολυσέλιδη και σε διαφορετικό στύλ, η νέα εφημερίδα εντυπωσιάζει τον Παπανδρέου και του άρεσε η ιδέα να είναι μια εφημερίδα ολότελα "δική" του, ξεφεύγοντας απο τη βρωμιά της ΑΥΡΙΑΝΗΣ.
Ο Κουρής αντιλαμβάνεται οτι το αφεντικό τον εγκαταλείπει και αποφασίζει να δράσει. Εν τω μεταξύ, άρχισε να τον πιέζει και η ΕΘΝΙΚΗ για τα δάνεια που είχε πάρει και τα φίδια είχαν αρχίζει να τον ζώνουν. Σποραδικά λοιπόν, αρχίζει να χτυπά τη κυβέρνηση και ορισμένες επιλογές της, χωρίς να ακουμπά (ακόμη) τον Ανδρέα. Στο μεταξύ, η παραδοσιακά ΠΑΣΟΚική εφημερίδα ΕΘΝΟΣ του Μπόμπολα και η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ του Τεγόπουλου, είχαν αρχίσει σιγα-σιγά να αποστασιοποιούνται απο το ΠΑΣΟΚ για καθαρά λόγους συμφέροντος. Κι έτσι, ο Κουρής πίστευε οτι αργά η γρήγορα, το "αφεντικό" θα τον ξαναχρειαστεί και τότε...θα χορέψει καλά (το αφεντικό)! Ακολουθεί η ευσπεσμένη εισαγωγή του Παπανδρέου στο νοσοκομείο του Χέρφιλντ στο Λονδίνο και η εγχείρηση "ανοικτής καρδιάς" που έκανε και, το - κυριώτερο - το ξέσπασμα του σκανδάλου Κοσκωτα.
Ο Κουρής χορεύει στη καρέκλα του γραφείου του τρισευτυχισμένος!
Ο Κοσκωτάς δραπετεύει απο την Ελλάδα, αφήνοντας τα πάντα πίσω του (εκτός απο ένα κομμάτι κέικ που έφαγε βιαστικά πάνω στο γραφείο του στην εταιρεία ΓΡΑΜΜΗ) και ο Παπανδρέου βάλλεται απο παντού ως συνένονοχος στη ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, όπως τον κατηγορεί το περιοδικό ΤΙΜΕ. Και όχι μόνον αυτό, βάλλεται και ως μοιχός πλέον, σέρνοντας παντού την κατα 34 χρόνια νεωτερή του μετραίσσα του Δήμητρα Λιάνη. Σε εξαιρετικά δυσκολη θέση ο άλλοτε κραταιός και αναμφισβήτητος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, ψάχνει να βρεί συμμάχους αλλά δεν τα καταφέρνει.
Αντ' αυτού λοιπόν, νά σου και πάλι ο Κουρής! Που αυτή τη φορά, θέλει πολύ μεγάλα ανταλλάγματα για να τον στηρίξει, όπως φέρεται να ομολόγησε και ο ίδιος κάποτε σε πρόσωπο του στενού του κύκλου. Ο Παπανδρέου του δίνει "Γή και Υδωρ" προκειμένου να τονβ στηρίξει και ο Κουρής φυσικά τα παίρνει. Και ξεκινάει απο εδώ η ιστορία του "καναλιού 29", μια ιστορία βρώμικη, όσο και τα νερά των υπονόμων. Το κανάλι χτίζεται και στελεχώνεται μέσα σε μια βδομάδα, η άδεια λειτουργίας του χορηγείται ΑΜΕΣΩΣ, τη στιγμή που το ΜΕGA CHANNEL δεν είχε ακόμη και εξέπεμπε σχεδόν παράνομα και ξεκινάει ο αγώνας διάσωσης του Παπανδρέου.
Και για να χοντρίνει ακόμη περισσότερο τα πράγματα ο ανήθικος και χωρίς φραγμούς αυτός άνθρωπος, ΣΤΗΝΕΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ με δήθεν πράκτορες της ΚΥΠ στον Υμηττό όπου είχε τους πομπούς του, οτι δήθεν η ΚΥΠ του Τσίμα έκανε παρεμβολές στο σήμα του σταθμού και εμπόδιζε την εκπομπή ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ!
Η αλήθεια φυσικά είναι άλλη!
Ο ίδιος ο Κουρής, με τις επαφές και τις άκρες που είχε τότε στην ΕΥΠ, ζητάει επιτακτικά να του φρουρούν καθημερινά πράκτορες της υπηρεσίας την κεραία που είχε στον Υμηττό, απο φόβο - και καλά -μήπως και του τη γκρεμίσουν, ενώ ο ΙΔΙΟΣ και μερικοί τεχνικοί του δημιουργούν παράσιτα με ειδικό μηχάνημα που βρισκόταν στη ταράτσα του συκγρότηματος του Ταύρου!
Και κάποια νύχτα, Ο Κουρής παρέα με τρείς τεχνικούς και μια κάμερα, ανεβαίνουν στο βουνό για να κάνουν δήθεν έλεγχο στην κεραία, κατευθύνονται προς το αμάξι των ανυποψίαστων ΚΥΠατζήδων που του...φυλάνε τον εξοπλισμό και τους...σπάζουν στο ξύλο με τη κάμερα να καλύπτει το στημένο γεγονός!!!
Και φυσικά ο Κουρής γίνεται και πάλι ο λαικός ήρωας, βγαίνοντας την επ αύριο η ΑΥΡΙΑΝΗ με ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ "ΜΑΣ ΦΙΜΩΝΟΥΝ"!!! Η ΚΥΠ του ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ πίσω απ τις παρεμβολες στο Κανάλι 29"!!!" καταγγέλοντας οτι θέλουν να χώσουν έτσι μέσα τον ΑΝΔΡΕΑ, τον λαοπρόβλητο ηγέτη που χτυπιέται απο παντού, αν και άρρωστος!...
Τι άλλο να γράψω άραγε γι αυτόν τον τον αδίστακτο μαφιόζο της πολιτικής και του Τύπου....
Και μόνο το γεγονός οτι μετά απο λίγα χρόνια, η νομενκλατούρα του ΠΑΣΟΚ αποστασιοποιείται απο τον ΑΥΡΙΑΝΙΣΜΟ λέει πολλά...
Η εφημερίδα του αρχίζει να πέφτει μέρα με τη μέρα σε κυκλοφορία, ο κόσμος του γυρνάει τη πλάτη και το ΙΔΙΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ του Κώστα Σημίτη τον "αποκυρήσσει" με την στάση του απέναντί του. Ξαφνικά, βλέπει την εφημερίδα του να βρίσκεται σχεδόν στην τελευταία θέση, με 6-7.000 φύλλα απο 400.000 που πούλαγε και αποφασίζει να χτυπήσει ξανά, αφού είδε οτι οι εκβιασμοί του δεν έπιαναν πλέον!
Και χτυπάει με ανάστροφο τρόπο, αυτόν δηλαδή του "Mea Culpa", κατά την προσφιλή τακτικη του αφεντικού του. Το πρωτοσέλιδο του έχει τίτλο το δραματικό "ΚΑΝΑΜΕ ΛΑΘΟΣ"!!!, αποκηρύσσοντας κι αυτός με τη σειρά του το ΠΑΣΟΚ και το παρελθόν!
Και στρέφεται στη ...Νέα Δημοκρατία!!!! Ναί, ναί, όπως το γράφω και το βλέπετε!
Ο Σημίτης πλέον είναι το κάθαρμα, ο ληστής κλπ κλπ και ο Κωστάκης ο χοντρούλης το...καλό παιδί που θα μας σώσει!!!!
Και φτάνει στις 9 Αυγούστου του 2008, με πρωτοσέλιδό του να κραυγάζει "Κατέρρευσε με πάταγο η σκανδαλολογία"...και η προσπάθεια αποδόμησης της κυβέρνησης" και με φώτο τον...Καραμανλάκο!
Το θράσος του δεν χωράει ούτε στο...σύμπαν!
Γι αυτό και σήμερα κραυγάζει ακόμη "Αν ανοίξω το στόμα μου θα γίνει της π...νας!"
Που σημαίνει με απλά λόγια οτι "όποιος κουνηθεί κ...φάλες, και με χτυπήσει ή με καρφώσει, να το σκεφτεί καλά γιατί όλους σας έχω στο κιτάπι μου"!
ΟΧΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΘΕΕ ΜΟΥ!!!
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!
ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ!!
Πηγές:
-Αρης Παπάνθιμος, ΑΥΡΙΑΝΙΣΜΟΣ, το Σημερινό πρόσωπο του Φασισμού, εκδόσεις ΟΡΟΣΗΜΟ 1988
-Βασίλης Ραφαηλίδης, ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ, σειρά άρθρων, εκδόσεις ΕΘΝΟΣ 1988
-Αλέξης Ζαούσης, Κωνσταντίνος Στράτος, Οι ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ, εκδόσεις Γνώση
-Δημήτρης Ζήκας, Ο ΛΑΙΚΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, εκδόσεις Σταμάτη, 1986
πηγη
Δείτε το υπόλοιπο αυτής της ανάρτησης

"Δεν τους αντέχει η περιοχή. Να φύγουν οι μετανάστες από εδώ, τώρα"


Οι κάτοικοι της Ηγουμενίτσας σύστησαν Επιτροπή Αγώνα και απειλούν ότι θα κλείσουν για πέντε μήνες το λιμάνι και θα δημιουργήσουν ομάδες περιφρούρησης. Εξαθλιωμένοι άνθρωποι στο επίκεντρο διαμάχης πολιτών και κράτους. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.
Τεταμένη είναι η κατάσταση στην Ηγουμενίτσα, μετά και την χθεσινοβραδινή λαϊκή συνέλευση των κατοίκων του...
Γκραικοχωρίου και του Λαδοχωρίου. Αποφασίστηκε να συσταθεί Επιτροπή Αγώνα, που θα προσπαθήσει να φύγουν το συντομότερο δυνατό οι μετανάστες από την Ηγουμενίτσα. Ο τόπος είναι μικρός και δεν μπορεί να τους αντέξει, είπαν οι κάτοικοι, διευκρινίζοντας πως δεν είναι ρατσιστές. Απείλησαν, μάλιστα, ότι αν η Πολιτεία δεν τους μεταφέρει από την περιοχή άμεσα, θα κλείσουν το λιμάνι και θα δημιουργήσουν ομάδες περιφρούρησης.
Από τη μια, λοιπόν, οι κάτοικοι. Με το δίκιο τους. Και από την άλλη εξαθλιωμένοι συνάνθρωποι. Και αυτοί με το δίκιο τους. Άλλωστε δεν θέλουν να μείνουν στην Ηγουμενίτσα. Να φύγουν επιθυμούν προς την Ευρώπη. Είναι, όμως, πεινασμένοι και ρακένδυτοι, εγκλωβισμένοι στην Πρωτεύουσα της Θεσπρωτίας. Οι αρχές δεν τους επιτρέπουν να ταξιδεύψουν προς την ελπίδα, αλλά και αν το κατορθώσουν, τους επιστρέφουν πίσω οι Ιταλοί. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Για όλους...
http://katoci.blogspot.com/
Δείτε το υπόλοιπο αυτής της ανάρτησης

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 300 ΕΤΩΝ...


Ο Αριστοτέλης είχε πει χιλιάδες χρόνια πριν, ότι θα ήταν καταστροφικό αν κάποτε το ίδιο το χρήμα μετατρέπονταν σε εμπόρευμα....
Η κατασκευή του χρήματος είναι μια πάρα πολύ φθηνή εργασία, αφού για να εκδόσουμε ένα χαρτονόμισμα των 500 ευρώ, αρκεί μόνο λίγο χαρτί, λίγο μελάνι (αξίας μερικών δεκάρων) και ο κατάλληλος εξοπλισμός (το κόστος του οποίου για οποιαδήποτε χώρα είναι μηδαμινό). Ενώ λοιπόν όλες οι εμπορικές, κατασκευαστικές και λοιπές επιχειρήσεις δουλεύουν με περιθώρια κέρδους της...
τάξης του 3~10%, μια επιχείρηση κατασκευής χρήματος θα είχε διαστημικά περιθώρια κέρδους. Αυτό θα είχε σαν αποτέλεσμα ο έμπορος του χρήματος να αποκτήσει τεράστια οικονομική δύναμη και μοιραία κάποια στιγμή να επικρατήσει οικονομικά πάνω σε όλους τους τομείς της αγοράς.Προφανώς αυτοί που συνέταξαν το πρώτο σύνταγμα των Η.Π.Α. είχαν αντιληφθεί τα λόγια του, και για το λόγο αυτό το πρώτο άρθρο του συντάγματος των Η.Π.Α. γράφει με μαγάλα γράμματα:"Το κονγκρέσο θα έχει την εξουσία να εκδίδει νόμισμα και να καθορίζει την αξία του".Δηλαδή ότι το κράτος θα εκδίδει και θα διαθέτει το απαραίτητο χρήμα για τη λειτουργία της οικονομίας...ΕΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ.

Το παραπάνω άρθρο του συντάγματος σήμερα στις Η.Π.Α. δεν τηρείται. Η FED, η ομοσπονδιακή κεντρική τράπεζα των ΗΠΑ, είναι ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ. Αυτό έχει σαν συνέπεια ο Αμερικανικός λαός να έχει χάσει πια από τα χέρια του τη δυνατότητα έκδοσης χρήματος.

Αντί αυτού, το Αμερικανικό κράτος εκδίδει ομόλογα, τα δίνει ως εγγύηση σε έναν ΙΔΙΩΤΗ, και ο ιδιώτης ΔΑΝΕΙΖΕΙ τα χρήματα στον Αμερικανικό λαό με ΤΟΚΟ.

Οι αργυραμοιβοί φροντιζουν κάθε φορά να δανείζουν σε κάθε κράτος τόσα χρήματα, ώστε να μην μπορεί να αποπληρώσει το χρέος. Σήμερα η Αμερική χρωστάει δεκάδες τρις δολλάρια, και πληρώνει κάθε χρόνο πάρα πολλά δισσεκατομύρια, σε ΙΔΙΩΤΕΣ, απλώς και μόνο επειδή χρησιμοποίησαν τον εκτυπωτή τους για να εκδόσουν χρήματα αντί να αγοράσουν δικό τους εκτυπωτή.

ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

Δυστυχώς όπως έχουμε πει, εδώ και πολλά χρόνια, οι κεντρικές τράπεζες των χωρών (που έχουν τη δυνατότητα να εκδίδουν χαρτονομίσματα) είναι ιδιωτικές εταιρίες. Το ίδιο ισχύει εδώ και χρόνια για χώρες όπως οι Η.Π.Α., η Μ. Βρετανία, η Γερμανία, η Ελλάδα....

Ειδικά στην ευρωπαϊκή ένωση, για να μην ξυπνήσει ξαφνικά καμιά χώρα και ζητάει να εκδόσει δικό της νόμισμα σε δική της ανεξάρτητη κεντρική τράπεζα, φρόντισαν και έφτιαξαν το ευρώ, μας έβαλαν μέσα στη "ζώνη του ισχυρού ευρώ" και πλέον καμία χώρα μέλος δεν μπορεί να ξεφύγει από τη φρικτή αυτή παγίδα, αφού οι χώρες μέλη της Ε.Ε. συμφώνησαν να παραχωρήσουν την άδεια έκδοσης χρημάτων στην Ε.Κ.Τ. (Ευρωπαίκή κεντρική τράπεζα).

Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΚΤ σύμφωνα με το καταστατικό της αποτελείται από τους διοικητές των κεντρικών τραπεζών των χωρών μελών. Αυτό δημιουργεί υποψίες υπαρξης μιας συμμορίας (που λέγεται ΕΚΤ) που έχει τοποθετήσει από ένα μέλος της σε κάθε χώρα μέλος και με τον τρόπο αυτόν χειραγωγεί τη διακίνηση χρήματος σε ολόκληρη την ευρώπη.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΓΥΡΑΜΟΙΒΟΙ;

Οι Διεθνείς Τραπεζίτες, ή παγκόσμιο τραπεζικό καρτέλ, ελέγχεται από έναν αριθμό πολύ μικρό αριθμό ισχυρών ανθρώπων. Η δυναστεία Rothschild, η δυναστεία Schiff, η δυναστεία Warburg και η δυναστεία Rockefeller είναι μερικοί απο τους αργυραμοιβούς. Τη συμμορία συμπληρώνουν άνθρωποι όπως ο Σόρος, ο Κίσινγκερ και άλλοι.


Γύρω από τον σκληρό αυτό πυρήνα υπάρχουν οι μεγάλοι τραπεζικοί κολοσσοί όπως η Goldman Sachs, η Morgan Stanley, η JP Morgan Chase, η Citigroup, η Bank of America και η Wells Fargo που ο καθεστωτικός τύπος αναφέρει ως «κερδοσκόπους» ή «αγορές».

Τέλος, η Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών, η Παγκόσμια Τράπεζα και το Δ.Ν.Τ. είναι κατα κάποιο τρόπο οι κεντρικές τράπεζες των κεντρικών τραπεζών. Είναι ιδιωτικές εταιρίες που ελέγχονται από το τραπεζικό καρτέλ και αποστολή τους είναι ο συντονισμός των επιθέσεων που οδηγούν στη χρεοκοπία και τη φτώχεια τα έθνη.

ΠΩΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ .

Πρόκειται για ένα πολύ απλό κόλπο. Τόσο απλό που ο ανθρώπινος νους το απορρίπτει σαν απίθανο και αναζητά κάτι πιο πολύπλοκο στη θέση του. Εχει ως εξής:

Μέσω της κεντρικής τράπεζας, η ΕΚΤ υπο την καθοδήγηση της παγκόσμιας τράπεζας, χαλαρώνει τα κριτήρια δανειοδότησης και στην ουσία δίνει το πράσινο φως για τη δημιουργία πληθωρισμού. Οι τράπεζες αρχίζουν και βάζουν διαφημίσεις για δωρεάν πιστωτικές κάρτες, διακοποδάνεια, δάνεια κατοικίας κ.λ.π. χωρίς αυστηρό έλεγχο. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα πολλοί πολίτες να παίρνουν δάνειο από την τράπεζα, να διοχετεύουν το χρήμα στην αγορά, με συνέπεια να υπάρχει ανάπτυξη, και δουλειές, αυτό που με μια λέξη ονομάζουμε πληθωρισμό.

Αντίθετα, με αφορμή κάποιο θλιβερό γεγονός (συνήθως στην Αμερική - βλ Leeman Brothers) η κεντρική τράπεζα (πάλι υπο την καθοδήγηση και κηδεμονία της ΕΚΤ και της παγκόσμιας κεντρικής τράπεζας) σκληραίνει τα κριτήρια δανειοδότησης, και οι τράπεζες με τη δικαιολογία ότι δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στην κρίση και ότι χρειάζονται ρευστότητα σταματούν να δίνουν νέα δάνεια. Οταν οι τράπεζες εισπράτουν κανονικά τις δόσεις από τα δάνεια που έχουν ήδη δώσει και δεν δίνουν νέα δάνεια, στην ουσία αφαιρούν χρήμα από την αγορά και έχουμε πια το φαινόμενο που ονομάζουμε ύφεση (κρίση).

Ναι είναι τόσο απλό. Αυτό που ονομάζουμε ύφεση και πληθωρισμός είναι 100% χειραγωγίσιμο.
Ολα τα υπόλοιπα περι μακροοικονομίας και τα συναφή, είναι ανοησίες που χρησιμοποιούνται απλώς για να καλύψουν αυτό το τόσο απλό κόλπο.

Το αποτέλεσμα σήμερα στην Ευρώπη είναι το ίδιο με αυτό στην Αμερική, αφού για να λάβουν χρήματα οι χώρες μέλη, εκδίδουν κρατικά ομόλογα (χρέος), τα δίνουν στις διεθνείς χρηματαγορές (το σπίτι των αργυραμοβών) και παίρνουν τα χρήματα.

ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ.

Η Leeman Brothers (όπως και η Goldman Sachs, h Morgan Stanley κ.λ.π.) ανήκει στους αργυραμοιβούς. Οι αργυραμοιβοί βάζουν τα παπαγαλάκια να πούν ότι η Leeman Brothers έχει πρόβλημα και κινδυνεύει να καταρρεύσει. Οι μέτοχοι τρέχουν να πουλήσουν τις μετοχές τους για να μην καταστραφούν. Η τιμή της μετοχής πέφτει πλέον πραγματικά. Εμφανίζεται ο απο μηχανής θεός Ομπάμα και λέει ότι δεν θα επιτρέψει να καταρρεύσει η L.B. . Χρεώνει τον Αμερικανικό λαό με π.χ. 100 δις δολλάρια, η αργυραμοιβοί (μέσω της Leeman Brothers) παίρνουν στα χέρια τους περισσότερο χρέος από τον Αμερικανικό λαό, η Leeman Brothers σώζεται. Η ευρώπη κοιτάζει "έντρομη" την Αμερική. Τα μέσα ενημέρωσης παπαγαλίζουν συνεχώς ότι θα έχουμε μεταφορά της κρίσης από την Αμερική στην Ευρώπη. Η ΕΚΤ δίνει οδηγίες. Η κεντρική τράπεζα τις εφαρμόζει στις χώρες μέλη. Οι τράπεζες σταματούν να δίνουν νέα δάνεια ενώ εισπράτουν τις δόσεις και τους τόκους για τα παλιά. Το χρήμα λιγοστεύει στην αγορά, και η ύφεση αρχίζει...

Ειδικά στην περίπτωση μας, τα παραπάνω έγιναν σε συνδυασμό με τις δύο χρηματοπιστωτικές επιθέσεις των κερδοσκόπων: http://thalamofilakas.blogspot.com/2010/11/blog-post_2472.html

Σκεφτείτε το λιγο και θα δείτε ότι έτσι είναι. Την κρίση αυτή την κατασκεύασαν οι τράπεζες (αφαιρώντας χρήμα από την αγορά) σε πλήρη αρμονία με τα ΜΜΕ (που μας φοβέρισαν δεόντως).

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ.

Το εκπληκτικό δεν είναι μόνο το γεγονός ότι οι λαοί χρεώνονται σε έναν ιδιώτη για να εκδόσουν τα χρήματα που χρειάζονται. Το εκπληκτικό είναι ότι ο ιδιώτης αυτός, μπορεί βάσει της τραπεζικής νομοθεσίας, να "δημιουργήσει" χρήμα από αέρα κοπανιστό (σε αντίκρισμα του ομολόγου που πήρε σαν "εγγύηση") 10πλάσιας αξίας από αυτήν του ομολόγου. Το χρήμα αυτό διοχετεύεται στους πολίτες με τη μορφή δανείων.

Δε θα μιλήσω για τα CDS και τα παράγωγα (που είναι ιππόδρομος στον οποίο ποντάρουν οι αργυραμοιβοί ότι ένα ομόλογο δε θα πληρωθεί). Κάτι σαν πάμε στοίχημα δηλαδή, μόνο που το άλογο που ποντάρουν είναι η δυστυχία ενός ολόκληρου λαού.

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΥΗΜΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΦΕΣΗ;

Διότι έχουν τεράστια περιθώρια κέρδους χωρίς να αναλαμβάνουν ρίσκο!

Το πράγμα λειτουργεί περίπου όπως στα τραπεζια πόκερ, όπου ο γκρουπιέρης παίρνει σαν προμήθεια ένα ποσοστό κέρδους από κάθε παίκτη κάθε φορά που χρήματα αλλάζουν χέρια. Οι παίκτες μπορεί να κερδίζουν ή να χάνουν, ο γκρουπιέρης όμως κερδίζει συνεχώς.

ΤΙ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;

Τα περισσότερα δάνεια είναι καλυμένα "εμπράγματα", με υποθήκη δηλαδή το σπίτι σας, τη γη σας την επιχείρηση σας. Το παραμύθι ότι οι τράπεζες δεν ενδιαφέρονται για σπίτια και γη, είναι μεγάλο ψέμα. Δεν είναι τυχαίο ότι οι τράπεζες δέχονται ΜΟΝΟ εμπράγματη εξασφάλιση και ο σκοπός τους είναι στην πραγματικότητα να σας πάρουν το σπίτι, τη γη, την επιχείρηση. Οι τράπεζες ΔΕΝ ενδιαφέρονται για τα χρωματιστά χαρτάκια ή επιταγές και υποσχέσεις. Χρήματα μπορούν να φτιάξουν ότι ώρα θελήσουν, με ψηφιακές εγγραφές στους υπολογιστές τους.

Ο πληθωρισμός και η ύφεση είναι η παλίροια και η άμπωτη όπου κάθε φορά που τραβιούνται τα νερά, κάποιος χάνει την επιχείρηση του, το σπίτι του, τα χωράφια του.

Τελικός σκοπός είναι να γίνουν οι τράπεζες οι μεγαλοτσιφλικάδες στους οποίους κάποια στιγμή θα ανήκει όλη η γη, ο ορυκτός πλούτος, οι δημόσιες υποδομές.

Το όλο παιχνίδι είναι ένα παιχνίδι εξουσίας που κερδίζει ο πιο δυνατός και έχει σαν τελικό σκοπό τη διανομκή της εξουσίας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η τελευταία παγκόσμια οικονομική κρίση δεν προκλήθηκε από λάθος. Σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από τους αργυραμοιβούς. Και δεν πρόκειται να σταματήσει, αλλά θα συνεχιστεί και θα είναι πολύ χειρότερη από την κρίση του 1929. Στόχος είναι να προκληθεί παγκόσμια οικονομική ύφεση και γενικευμένο αδιέξοδο. Τότε θα προταθεί σαν μοναδική λύση η δημιουργία Παγκόσμιου Νομίσματος, Παγκόσμιας Κεντρικής Τράπεζας ελεγχόμενης από τους ίδιους και Παγκόσμιας Κυβέρνησης.

Και έχουμε σοβαρούς λόγους να πιστεύουμε ότι οι άνθρωποι αυτοί δε θα διστάσουν σε τίποτα μπροστά στο κέρδος και στη μέθη της εξουσίας. Η Παγκόσμια Κυβέρνηση τους θα είναι παγκόσμια δικτατορία.

ΠΩΣ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;

Το διαδίκτυο σήμερα έχει μηδενίσει τις αποστάσεις και η πληροφορία μεταδίδεται αστραπιαία. Το παιχνίδι αυτό κατάφεραν και το κράτησαν κρυφό για πάνω από 300 χρόνια με τις μασονικές στοές και τις μυστικές λέσχες. Σήμερα όμως με την τεράστια εξάπλωση του διαδικτύου και την ανταλλαγή πληροφοριών, είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τα φοβερά τους σχέδια.

Ολες οι παραπάνω πληροφορίες μπορούν να διασταυρωθούν με λίγο ψάξιμο στο internet. Ψάξτε "Καταστατικό κεντρικής τράπεζας" στο google και θα κατεβάσετε το καταστατικό της τράπεζας Ελλάδος σε PDF. Ψάξτε "European central bank memorandum" και θα βρείτε το καταστατικό της ΕΚΤ. Ψάξτε "μετοχική σύνθεση τραπεζών" και προσπαθείστε να βρείτε τη μετοχική σύνθεση της κεντρικής τράπεζας. Δεν θα τη βρείτε. Θα βρείτε για όλες τις τράπεζες, εκτός από την κεντρική.

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ;

Φυσικά. Οι σημερινοί πολιτικοί δεν ενδιαφέρονται ούτε εκπροσωπούν τα συμφέροντα του λαού. Είναι πράκτορες των μεγαλοτραπεζιτών, και αυτών τα συμφέροντα εξυπηρετούν. Με μεγάλη ευκολία θα διαθέσουν δισεκατομύρια για αγορά αμυντικού εξοπλισμού, για ανούσια σχολικά βιβλία, για αγορά πανάκριβων συστημάτων παρακολούθησης, για οτιδήποτε άχρηστο και ακριβό. Θα σπαταλήσουν με μανία το δημόσιο πλούτο και θα φέρουν τη χώρα σε κατάσταση ανάγκης για ακόμα μεγαλύτερο δανεισμό.

Σκεφτείτε το λίγο. Ο ΓΑΠ εργάζεται για το δικό μας συμφέρον ή τρέχει να εξασφαλίσει το τραπεζικό καρτέλ;

ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ;

Οι αργυραμοιβοί ελέγχουν έμμεσα ή άμεσα όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, εφημερίδες, τηλεόραση, ραδιόφωνο, περιοδικά. Εχουν πράκτορες που δεν κάνουν άλλη εργασία παρα μόνο να προωθούν στα ΜΜΕ τις πληροφορίες που πρέπει, να ελέγχουν την εκλογή των αρχόντων σε τοπικό και εθνικό επίπεδο φροντίζοντας να μην εκθέτουν σε κοινή θέα το διεφθαρμένο αυτό νομισματικό σύστημα.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ;

Ο μόνος τρόπος να αντισταθούμε σε έναν εχθρό τόσο πανίσχυρο όσο το τραπεζικό καρτέλ (που ελέγχει τα media, τις τράπεζες, τους πολιτικούς και μέσω αυτών το στρατό, την αστυνομία, τις τηλεπικοινωνίες....) είναι η πολιτική ανυπακοή.

Ο Γκάντι με πολιτική ανυπακοή και πλήρη έλειψη πολεμικού εξοπλισμού κατάφερε και έδιωξε την πανίσχυρη τότε Βρετανική Αυτοκρατορία από την Ινδία, και είμαι σίγουρος ότι αν δεν δολοφονούνταν, σήμερα η Ινδία θα ήταν μια πολύ ισχυρότερη χώρα στη Διεθνή σκακιέρα.

Η ερώτηση λοιπόν είναι τι θα κάνουμε σαν ελληνικός λαός. Η μια επιλογή είναι να γίνουμε σκλάβοι των Διεθνών Τραπεζιτών και των εγχώριων πρακτόρων τους.


Η άλλη επιλογή είναι η αντίσταση η οποία θα μπορούσε να γίνει στο παρακάτω πλαίσιο:

1. Παύση πληρωμών μέχρι να γίνει έλεγχος του χρέους από αξιόπιστους επιστήμονες και όχι από τα λαμόγια που κάθε εβδομάδα μας ανακοινώνουν άλλο νούμερο.
2. Αρνηση πληρωμής του δημόσιου εξωτερικού χρέους ως προϊόν απάτης αν αυτό αποδειχθεί.
3. Καταγγελία του παγκόσμιου τραπεζικού καρτέλ.
4. Εξοδος από το ευρώ και επιστροφή στη δραχμή αν χρειαστεί.
5. Δανεισμός από άλλες χώρες στις οποίες δεν απαυθύνθηκαν τα λαμόγια.
6. Θεσμοθέτηση «τραπεζικού συστήματος πλήρων αποθεμάτων» (full reserve banking).
7. Κρατικοποίηση της Κεντρικής τράπεζας της Ελλάδος.
8. Δημιουργία τριών τουλάχιστον δημόσιων τραπεζών που θα χρεώνουν όχι τόκους, αλλά μόνο τα έξοδα τους.

Ολα αυτά μπορεί να φαίνονται καινοτόμα ή αδύνατα. Θα με ρωτήσετε που θα βρίσκαμε τα χρήματα να πληρώσουμε μισθούς και συντάξεις. Θα με ρωτήσετε πως θα αποφύγουμε τη χρεοκοπία. Για όλες τις ερωτήσεις, υπάρχουν απαντήσεις...
http://thalamofilakas.blogspot.com/2010/06/blog-post_25.html

Είναι βέβαιο ότι θα περάσουμε χρόνια δύσκολα. Είναι όμως ακόμη πιο βέβαιο, ότι αν δεν αντισταθούμε, θα περάσουμε απείρως δυσκολότερα για πολύ περισσότερα χρόνια.

Σκεφτείτε το.

Η επιλογή είναι δική μας.

ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ.

από: http://kataklismos.blogspot.com/2011/01/300.html


Περισσότερα για το θέμα:
http://thalamofilakas.blogspot.com/2010/08/blog-post_06.html - Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
http://en.wikipedia.org/wiki/Federal_Reserve_System#cite_note-10 Η FED
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_public_debt
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_GDP_(nominal)
http://thalamofilakas.blogspot.com/2010/05/blog-post_4810.html - THE MONEY MASTERS.
http://thalamofilakas.blogspot.com/2010/05/blog-post_4727.html - MONEY AS DEPT.
http://thalamofilakas.blogspot.com/2010/06/blog-post_16.html
http://thalamofilakas.blogspot.com/2010/06/blog-post_4118.html
http://thalamofilakas.blogspot.com/2010/06/blog-post_25.html
http://thalamofilakas.blogspot.com/2010/11/jean-claude-trichet.html
http://en.wikipedia.org/wiki/Fractional-reserve_banking
http://en.wikipedia.org/wiki/Full-reserve_banking--


http://toixo-toixo.blogspot.com/
Δείτε το υπόλοιπο αυτής της ανάρτησης

Αναστάτωση από ΑΤΙΑ στη Βόρεια Ελλάδα


Ένα φλεγόμενο Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο (ΑΤΙΑ) έγινε ορατό στη Λάρισα και τα παράλια από τη Χαλκίδα μέχρι και τη Βόρεια Ελλάδα προκαλώντας αναστάτωση σε όσους το είδαν.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η πύρινη σφαίρα, που εικάζεται ότι μπορεί να ήταν και μετεωρίτης, φαινόταν να πλησιάζει με μεγάλη ταχύτητα τη γη και να μεγαλώνει, ερχόμενη από την πλευρά της θάλασσας με κατεύθυνση τον Κίσσαβο, κάπου στο τμήμα μεταξύ Μελιβοίας και Καρίτσας, όσον αφορά στα παράλια της Λάρισας.

Το γεγονός έγινε έντονα αντιληπτό από πολλούς, οι οποίοι και κατέθεσαν αντικρουόμενες μαρτυρίες, σχετικά με το «που» κατευθυνόταν ή μπορεί να έπεσε...
Μάλιστα, στην προσπάθεια αποσαφήνισης του θέματος -γιατί εξετάστηκε και το ενδεχόμενο να επρόκειτο και για φωτοβολίδα S.O.S- έγιναν και θαλάσσιες έρευνες από σκάφη του λιμενικού προς τα βόρεια του νομού, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Μέχρις στιγμής πάντως δεν έχει εξακριβωθεί για «τι» ακριβώς επρόκειτο.

www.topeiraxtiri.gr
Δείτε το υπόλοιπο αυτής της ανάρτησης

Εχουν ξεφύγει οι ελεγκτές τελείως;; (βίντεο με μαρτυρίες)


Το περιστατικό έχει ως εξής Μέσα σε λεωφορείο του ΟΑΣΠ ελεγκτής πραγματοποίησε έλεγχο σε μαθητή λυκείου ο οποίος δεν είχε εισιτήριο .

Ο Μαθητής φοβήθηκε να δώσει τα στοιχεία του καθώς δεν ήθελε να μάθουν οι γονείς του το γεγονός....
Ο ελεγκτής λειτουργώντας σαν καταδότης άλλων εποχών, έδωσε εντολή στον οδηγό να αλλάξει την προκαθορισμένη πορεία που ακολουθεί το λεωφορείο καθημερινά και να σταματήσει ακριβώς έξω από το κοντινότερο αστυνομικό τμήμα. Έκλεισε τις πόρτες ο (ελεγκτής) πήγε στο ΑΤ της περιοχής και έφερε τους αστυνομικούς να τον παραλάβουν μέσα από το λεωφορείο... Φυσικά οι αστυνομία μετά από λίγο τον άφησε ελεύθερο...Καταρχάς πρέπει όλοι να γνωρίζουμε οτι οι ελεγκτές παίρνουν ποσοστό επι των προστίμων που κόβουν στον "παραβάτη". Άρα λαχταρούν να βουν παραβάτη και σαν άλλοι επιθεωρητές κλουζό...να τον οδηγήσουν στο Τμήμα!

Πρέπει να γνωρίζετε ότι απαγορεύεται η επίδειξη στοιχείων στον ελεγκτή. Αυτό γίνεται μόνο σε εξουσιοδοτημένο αστυνομικό όργανο

Οι ηλίθiοι της κυβέρνησης νομίζουν οτι δεν θέλουμε να πληρώνουμε εισιτήρια καθόλου! Εμείς μέχρι να μειωθεί η αύξηση του 40% που επεβλήθη στα εισιτήρια δεν πρόκειται να πληρώσουμε ρε καθίκια. Δεν έχουμε. Τέλος.

πηγη

Δείτε το υπόλοιπο αυτής της ανάρτησης

Πιάστηκε με τα...παντελόνια κατεβασμένα!!!.


Ένας έφηβος συνελήφθη με τα παντελόνια κατεβασμένα, αφού πιάστηκε να κάνει σεξ με την κοπέλα του σε πάγκο φρούτων και λαχανικών σε υπαίθρια αγορά του Yorkshire.
Ο 19χρονος, David Shaw, καταδικάστηκε σε 50 ώρες κοινωνικής εργασίας για...
ανήθικες πράξεις σε δημόσιο χώρο, μετά την σύλληψή του στις 1:30πμ.
Ο νεαρός ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, και ότι η “φρουτώδης” ερωτική περίπτυξη δεν ήταν προσχεδιασμένη.
Ο ίδιος είπε στο δικαστήριο: "Είχαμε πάει μια βόλτα και το ένα πράγμα οδήγησε στο άλλο. Δεν ήταν και μέρα μεσημέρι."
Επίσης παραπονέθηκε γιατί αυτός συνελήφθη, ενώ η σύντροφός του αφέθηκε ελεύθερη από τους αστυνομικούς…
dinatos.gr

Πηγή
Δείτε το υπόλοιπο αυτής της ανάρτησης

Ετοιμάζουν Τυρί στη Φάκα στην Υπόθεση των Διοδίων.


Από το biozo.gr
Το απόλυτο φακέλωμα πολιτών και οδηγών.
Η ευρωπαϊκή χουντική επιτροπή (κομισιόν) επέβαλε τα ηλεκτρονικά διόδια
Το απόλυτο φακέλωμα πολιτών και οδηγών
Ηλεκτρονικά «διόδια» και εισιτήρια ετοιμάζονται και στα μέσα μεταφοράς επιβατών
Αλλάζει ο τρόπος χρέωσης των διοδίων, καθώς η κυβέρνηση έχει ήδη ζητήσει από τις εταιρείες των αυτοκινητοδρόμων να μετατρέψουν ως το 2012 τα διόδιά τους από συμβατικά σε ηλεκτρονικά.
Το τυράκι της φάκας είναι η χρέωση να υπολογίζεται ανάλογα με την απόσταση που διανύει ο οδηγός. Οι πραγματικοί στόχοι όμως είναι:
Ο πλήρης έλεγχος της κίνησης των οχημάτων και των πολιτών και
Η απονεύρωση του κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ....Τα ηλεκτρονικά διόδια θα καταγράφουν τις εισόδους κι εξόδους, με αποτέλεσμα το κόστος των τοπικών μετακινήσεων να μειωθεί αισθητά. Έτσι για τους κατοίκους της βορειοανατολικής Αττικής, το αντίτιμο των διοδίων θα πέσει στο μισό σε πρώτη φάση μέχρι να διαλυθεί το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ. Μετά σιγά σιγά κι ελεγχόμενα θα αυξηθεί σε 3-4 ευρώ!

Σύμφωνα με κύκλους του Υπουργείου «τα ηλεκτρονικά, πλήρως αναλογικά, διόδια σε όλο το εθνικό δίκτυο θα εξασφαλίζουν τη διαλειτουργικότητα και παράλληλα θα παρέχουν και τη δυνατότητα εκπτώσεων στους συχνούς χρήστες»(5) μεταφραζόμενο σημαίνει ότι ο απλός πολίτης θα πληρώνει τα διπλάσια από τις παγκόσμιες εταιρείες χρήστες των εθνικών μας δρόμων.

Στην Εγνατία Οδό βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη ο διαγωνισμός για την εγκατάσταση ηλεκτρονικών διοδίων ελεύθερης ροής σε μήκος 670 χιλιομέτρων.

Η αλλαγή του τρόπου χρέωσης, επιβάλλεται και από την Κομισιόν, που ζητά ενιαίο σύστημα τηλεδιοδίων για όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση έως και το 2012 για τα φορτηγά και το 2014 για τα ΙΧ, ώστε οι μετακινήσεις να γίνονται με μια συσκευή κι ένα συμβόλαιο. Πλήρες φακέλωμα!

Στο σύστημα καταγράφεται η είσοδος και η έξοδος των οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο, τα οποία αναγνωρίζονται από την κάρτα του χρήστη, την οποία πρέπει να φέρει κάθε όχημα. Τα αισθητήρια εντοπισμού του συστήματος θα παρέχουν στην εταιρεία τη δυνατότητα να γνωρίζει ανά πάσα στιγμή, τον ακριβή αριθμό των οχημάτων, όπως και όλα τα στοιχεία των κατόχων τους που θα κινούνται στους, κατά τα άλλα …εθνικούς μας δρόμους!

Πρότυπο για την κομισιόν αποτελεί το σύστημα της Γερμανίας, που σχεδίασε και εγκατέστησε ένα ηλεκτρονικό σύστημα είσπραξης διοδίων, το οποίο συνδυάζει για πρώτη φορά, σε παγκόσμια κλίμακα, την τεχνική του εντοπισμού μέσω δορυφόρου και τη σύγχρονη τεχνολογία ασύρματων τηλεπικοινωνιών, σε ένα σύστημα.

Τα οχήματα αναγνωρίζονται μέσα από δορυφορικά σήματα GPS (Global Positioning System,) και πρόσθετα υποστηρικτικά αισθητήρων εντοπισμού, με αποτέλεσμα η εταιρεία, να είναι ανά πάσα στιγμή σε θέση να γνωρίζει, την ακριβή διαδρομή την οποία ακολουθούν οι χρήστες.

Το σύστημα υπολογίζει στη συνέχεια τα τέλη βάσει των στοιχείων που έχει δηλώσει ο χρήστης, όπως για παράδειγμα την κατηγορία εκπομπής ρύπων και τον αριθμό των αξόνων και μεταδίδει ασύρματα τα στοιχεία στο κέντρο μηχανογράφησης. Θα προστεθούν στο μέλλον και στοιχεία πληρωμής των τελών κυκλοφορίας, στοιχεία παραβάσεων και πολλά άλλα προσωπικά δεδομένα των πολιτών – χρηστών των εθνικών οδών.

Στη Γερμανία, πολίτες έχουν στραφεί ήδη ενάντια στον τρόπο λειτουργίας του συστήματος και έχουν δικαιωθεί (2 & 3). Περισσότερες πληροφορίες και ολόκληρο το άρθρο(6).

Δεν φτάνουν μόνο τα διόδια στις εθνικές οδούς, και η κυβέρνηση της παγκόσμιας χούντας έχει στόχο την επιβολή τους στο μετρό και στα άλλα μέσα μεταφοράς. Το σύστημα θα είναι η κατασκευή των επεκτάσεων του μετρό με συμβάσεις παραχώρησης, όπου οι παγκόσμιες εταιρείες θα εισπράττουν εισιτήρια με βάση την διαδρομή! Θα υπάρχει ηλεκτρονική κάρτα και όλοι οι πολίτες θα φακελώνονται με το που πάνε, πότε και που κατεβαίνουν!
πηγη
Δείτε το υπόλοιπο αυτής της ανάρτησης

Χρήματα στις Πρεσβείες μας για το “Ολοκαύτωμα των Εβραίων” και ΟΧΙ για την 25η Μαρτίου !


Ο εορτασμός της Ελληνικής Εθνεγερσίας δεν αποτελεί χρέος τιμής και μνήμης όπως το εβραικό Ολοκαύτωμα
Εμπαιγμός από το υπουργείο Εξωτερικών
Το περασμένο έτος το υπουργείο Εξωτερικών με μία πρωτοφανή ενέργεια επέβαλλε την ακύρωση των εορταστικών εκδηλώσεων για την Επέτειο της 25ης Μαρτίου που οργανώνονται στις ελληνικές πρεσβείες και προξενεία ανά τον κόσμο “προς εξοικονόμηση πόρων, αλλά και για λόγους… συμβολισμού”.
Η εγκύκλιος που στάλθηκε τότε σε όλες τις ελληνικές διπλωματικές Αρχές του εξωτερικού με την υπογράφη του γ.γ. του ΥΠΕΞ πρέσβη Ι. Αλ. Ζέπου δεν άφηνε περιθώρια ούτε καν για πρωτοβουλίες χρηματοδότησης από κατά τόπους ομογενείς, αναφέροντας ευθαρσώς:
ότι τα χρήματα θα διατεθούν για κάλυψη άλλων…συναφών εκδηλώσεων.
Όπως μεταδίδει ιστοσελίδα της Ομογένειας από τις ΗΠΑ, στις 10 Φεβρουαρίου παρατέθηκε στο ελληνικό Γενικό Προξενείο Νέας Υόρκης η καθιερωμένη δεξίωσή του για το Ολοκαύτωμα των Εβραίων!
Στις 21 Ιανουαρίου 2011 σε δημοσίευμά της η εφημερίδα Καθημερινή με τίτλο…
“Στάση πληρωμών κηρύσσει το υπ. Εξωτερικών” περιγράφει την απελπιστική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το υπουργείο:
“Ενώπιον οικονομικού αδιεξόδου, με ορατές επιπτώσεις στη λειτουργία διπλωματικών αρχών του εξωτερικού, αλλά και στην οργάνωση διπλωματικών αποστολών, βρίσκεται το υπουργείο Εξωτερικών, εξαιτίας της αυστηρής τήρησης από το υπουργείο Οικονομικών των περιορισμών στην εκροή κεφαλαίων που έχουν προϋπολογισθεί για τη λειτουργία του κρατικού μηχανισμού.
Το υπουργείο Οικονομικών έχει ορίσει ότι ανά μήνα θα εκταμιεύεται για κάθε υπουργείο το 7% του συνολικού ετήσιου προϋπολογισμού, στο πλαίσιο των μέτρων για την αντιμετώπιση της σπατάλης στον ευρύτερο δημόσιο τομέα και των υπερβάσεων που συνήθως καταγράφονται στο κλείσιμο του χρόνου.
Αυτές οι υπερβάσεις –εκκρεμείς οικονομικές υποχρεώσεις από το 2010– ήταν η πρώτη δαπάνη που στο υπουργείο Εξωτερικών διαπίστωσαν ότι αδυνατούσαν να καλύψουν, με βάση τα νέα δεδομένα. Πρόκειται, δε, για οφειλές κυρίως από προμήθειες υλικών, που ακόμη δεν έχουν εξυπηρετηθεί“.

Αν όλα είναι θέμα προτεραιοτήτων τότε η κυβέρνηση Παπανδρέου σαφώς θεωρεί ότι ο εορτασμός της Ελληνικής Εθνεγερσίας δεν αποτελεί χρέος τιμής και μνήμης όπως το εβραικό Ολοκαύτωμα και σίγουρα παραμένει αδιάφορο εάν μερικοί διπλωμάτες μας καλύπτουν σήμερα τις βασικές λειτουργικές δαπάνες των πρεσβειών και προξενείων από την τσέπη τους.
Άλλωστε προέχει ο εξοπλισμός και η διακόσμηση των γραφείων της κας ΑΝΥΠΕΞ Μ. Ξενογιαννακοπούλου και του ΥΦΥΠΕΞ Δ. Δόλλη με δαπάνες ύψους 70.000 και πλέον ευρώ.
Παρ’ όλα αυτά φρόντισαν οι ομογενείς μας να καλύψουν τα έξοδα της δεξίωσης για τον εορτασμό της εκδήλωσης για την 25η Μαρτίου!
Θα τους το επιτρέψουν;
Αν δεν με πιστεύετε δείτε το Video που ακολουθεί:πηγη
Δείτε το υπόλοιπο αυτής της ανάρτησης

Απαγόρευση του καπνίσματος και σε υπαίθριους χώρους στην Αυστραλία!


Ο δήμος Monash της Μελβούρνης, απαγόρευσε το κάπνισμα σ' όλες τις πισίνες, τα γήπεδα αθλοπαιδιών, τα πάρκα, αλλά και τα υπαίθρια εμπορικά κέντρα.

Ο δήμαρχος Γκρεκ Μέϊλ, δήλωσε ότι η απαγόρευση θα τεθεί σε ισχύ από τον ερχόμενο Οκτώβριο, έκανε δε έκκληση στον πρωθυπουργό της Βικτώρια Τεντ Μπέϊλιου να απαγορευτεί με νομοθέτημα το κάπνισμα και στα εστιατόρια εξωτερικών χώρων...
Ο κ. Μπέϊλιου απάντησε ότι η κυβέρνηση πριν προβεί σε οποιοδήποτε διάβημα, αναφορικά με το θέμα αυτό, θα συμβουλευτεί τον οργανισμό Υγείας της Βικτώρια.

Σε παρόμοιες απαγορεύσεις θα προβούν και οι δήμοι του Φράνκστον και Πορτ Φίλιπ.

Ο γενικός διευθυντής του οργανισμού VicHealth, Τεντ Χάρπερ, δήλωσε ότι εξετάζονται τα επόμενα βήματα, τόνισε δε ότι η πρωτοβουλία αυτή του δήμου Monash είναι "καλά νέα" και "δείχνει τη στήριξη της κοινωνίας για την κατάργηση του καπνίσματος στους εξωτερικούς χώρους".

Σχεδόν όλοι οι εστιάτορες συμφωνούν ότι η απαγόρευση του καπνίσματος μπορεί αρχικά και για μικρό χρονικό διάστημα να μείωσε ελαφρά το τζίρο τους αλλά στη συνέχεια αυξήθηκε η πελατεία τους.

Λένε ακόμα πως και οι καπνιστές δεν θέλουν πια να επιτρέπεται το κάπνισμα στα εστιατόρια.
πηγη
Δείτε το υπόλοιπο αυτής της ανάρτησης

Πώς θα μας ελέγχει η εφορία χωρίς να μας επισκέπτεται;

Τακτικές που έμαθε από το αμερικανικό σώμα ελέγχων IRS υιοθετεί το υπουργείο Οικονομικών.
Με το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, η Εφορία θα εισπράττει φόρους, που θα υπολογίζει από μόνη της, και θα επιβάλλει πρόστιμα εξ αποστάσεως από το γραφείο του ο έφορος, με βάση τι έχει ο φορολογούμενος και όχι τι πραγματικά εισέπραξε!...
Το υπουργείο Οικονομικών προβάλλοντας το τρανταχτό επιχείρημα της μάχης κατά της φοροδιαφυγής βρήκε μια ηλεκτρονική μέθοδο για να κόψει τους κλασικούς ελέγχους που κάνουν οι εφορίες σε επιχειρήσεις και επαγγελματίες. Μόλις ψηφιστεί το νομοσχέδιο, σε δύο εβδομάδες και γίνει νόμος του κράτους, η εφορία θα πραγματοποιεί ηλεκτρονικούς έλεγχους με βάση τα στοιχεία που διαθέτει και θα υπολογίζει τα πρόστιμα με τις βοήθεια του ΣΔΟΕ και του ηλεκτρονικού φακέλου που διαθέτει για κάθε φορολογούμενο. Δείτε τι μας περιμένει μόλις το υπουργείο οικονομικών απλώσει το ηλεκτρονικό του δίχτυ το υπουργείο οικονομικών.... Πώς θα γίνεται ο έλεγχος

Τροποποιούνται οι σχετικές διατάξεις του Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος και κώδικα ΦΠΑ προκειμένου οι έλεγχοι να γίνονται κατά κύριο λόγο από το γραφείο και κατ εξαίρεση στην έδρα της επιχείρησης Ειδικότερα, ο έλεγχος από το γραφείο, διατάσσεται από τον προϊστάμενο της ελεγκτικής υπηρεσίας στην οποία υπάγονται για τον μερικό προσδιορισμό τους εισοδήματός τους και για ένα ή περισσότερα συγκεκριμένα θέματα ή φορολογικά αντικείμενα και διενεργείται στο κατάστημα της ελεγκτικής υπηρεσίας με βάση τα συγκεκριμένα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της και ορίζονται ρητώς.

Η ρύθμιση «παγίδα»

Προστίθεται ένα άρθρο στον Κώδικα ΦΠΑ που προβλέπει «μια ευέλικτη μορφή ελέγχου από το φάκελο του υποκειμένου και με βάση πληροφορίες από άλλες υπηρεσίες (π.χ. ΣΔΟΕ) ή από διασταυρώσεις από τη ΓΓΠΣ, χωρίς να απαιτείται μετάβαση των ελεγκτών στην επαγγελματική του εγκατάσταση, εκτός εάν αυτό κρίνεται απαραίτητο και εκδίδεται μερική πράξη προσδιορισμού του ΦΠΑ, χωρίς απαραίτητα να ελέγχονται και οι άλλες φορολογίες».

Ο υπουργός Οικονομικών θα καθορίσει κριτήρια για το πότε θα γίνεται «έλεγχος γραφείου» και πότε «επιτόπιος έλεγχος», αλλά και τις τεχνικές ελέγχου με τις οποίες θα προσδιορίζονται τα έσοδα του υποκειμένου, ώστε να γίνει σαφές το πλαίσιο αρχών με βάση το οποίο θα διενεργούνται οι προβλεπόμενοι έλεγχοι.

Στο ηλεκτρονικό μάτι

«Από το γραφείο» θα υπολογίζει ο ελεγκτής έφορος:
- αν τα βιβλία και στοιχεία του φορολογουμένους έχουν παραβάσεις από ελέγχους ΣΔΟΕ κλπ.

- αν ο υπόχρεος παρέλειψε να δηλώσει ή δήλωσε ανακριβώς τη φορολογητέα αξία
- αν υπολόγισε εσφαλμένα τα ποσοστά ή τις εκπτώσεις, κλπ.
«Έχετε πρόστιμο στον υπολογιστή σας»

Με ηλεκτρονικά πρόστιμα απειλεί το υπουργείο Οικονομικών τους φορολογούμενους που κάνουν δηλώσεις μέσω του δικτύου Taxinet και δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους.

Καθιερώνεται ειδικό πρόστιμο 200 ευρώ σε όσους υποβάλουν εκπρόθεσμα φορολογικές δηλώσεις που έπρεπε να είχαν υποβάλει μέσω του taxisnet.

Το πρόστιμο αφορά δηλώσεις από τις οποίες δεν προκύπτει φόρος για καταβολή, δηλαδή εκπρόθεσμες δηλώσεις μηδενικές ή πιστωτικές, καταστάσεις, πίνακες, ή ισοζύγια κλπ.

Το ειδικό πρόστιμο να αποστέλλεται στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του, μέσω email.

Στα πρόσωπα που επιβάλλεται το πρόστιμο των 200 ευρώ πάντως, δεν επιβάλλονται τα πρόστιμα που ισχύουν για όσους υποβάλλουν αυτοπροσώπως στην εφορία τις δηλώσεις τους και κυμαίνονται από 117 μέχρι και 1.170 ευρώ.
πηγη
Δείτε το υπόλοιπο αυτής της ανάρτησης

Κλειστό 496 φορές το κέντρο της Αθήνας - Δύο πορείες κάθε ημέρα στην Αθήνα


ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

Συνολικά 496 φορές παρέμεινε κλειστό το κέντρο της Αθήνας, μέσα στο 2010, λόγω των απεργιακών διαδηλώσεων των εργαζομένων κατά των μέτρων της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με στοιχεία της αστυνομίας, από τις 3 Μαρτίου του 2010, την ημέρα που η κυβέρνηση εξήγγειλε την πρώτη δέσμη μέτρων για οικονομικές περικοπές, έχουν απεργήσει οι επαγγελματίες σε όλους σχεδόν τους κλάδους:...από τους φαρμακοποιούς και τους γιατρούς ως τους κατόχους βυτιοφόρων, τους εργαζομένους στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, τους λιμενεργάτες, τους πιλότους της Πολεμικής Αεροπορίας, τους περιπτερούχους.

Την ίδια ώρα, οι πολίτες και οι καταστηματάρχες έχουν βιώσει μία απίστευτη ταλαιπωρία, λόγω των διαδηλώσεων που πραγματοποιούνται στο κέντρο της πρωτεύουσας με συχνότητα 2 κάθε ημέρα. Την ίδια στιγμή, οι κινητοποιήσεις μεταδίδονται από τα ξένα μέσα ενημέρωσης, τα οποία προβάλλουν τα αιτήματα των διαδηλωτών, αλλά και την ταλαιπωρία που υφίστανται οι πολίτες και οι τουρίστες.

Όπως αναφέρει η «Καθημερινή της Κυριακής», το κόστος από τις σχεδόν καθημερινές κινητοποιήσεις δεν είναι δυνατό να υπολογιστεί, καθώς η Στατιστική Υπηρεσία δεν καταγράφει τις απεργίες και τις πορείες. Ωστόσο, είναι εύκολο να καταλάβει κάποιος ότι το συχνό κλείσιμο του κέντρου ζημιώνει υπηρεσίες, εμπόρους και πολίτες.
πηγη
Δείτε το υπόλοιπο αυτής της ανάρτησης

Σκάνδαλο: Εκατομμύρια ευρώ δίνει ο ελληνικός λαός για τα κολεγιόπαιδα του υπουργείου Εξωτερικών


Εκατομμύρια ευρώ έχει διαθέσει ο κρατικός προϋπολογισμός (δηλαδή η τσέπη των φορολογουμένων) τα τελευταία 16 χρόνια, για να απολαμβάνουν τη φοίτηση στα ακριβότερα αμερικάνικα, βρετανικά και ιταλικά κολέγια, τα παιδιά των υπαλλήλων του υπουργείου Εξωτερικών.

Ο κ. Μπίτσιος, ο οποίος σήμερα είναι ο Διευθυντής του ιδιαίτερου γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια,μας επιβεβαίωσε το γεγονός διευκρινίζοντας πως, βάσει του νόμου που εφαρμόζεται εδώ και πολλά χρόνια, αυτή η οικονομική συνεισφορά δεν αφορά μόνο τον ίδιο, αλλά όλους τους υπαλλήλους του υπουργείου Εξωτερικών....Το παράδοξο είναι πως, ενώ το συγκεκριμένο κονδύλι διατίθεται για τους υπαλλήλους της κεντρικής υπηρεσίας του υπουργείου, έχει σταματήσει να χορηγείται στους διπλωμάτες που εργάζονται στο εξωτερικό, για τους οποίους ξεκίνησε η καταβολή του στις περιπτώσεις όπου στις χώρες που υπηρετούσαν, δεν υπήρχαν ελληνικά σχολεία και άρα τα παιδιά τους θα έπρεπε να φοιτήσουν σε κάποιο ξενόγλωσσο, ιδιωτικό σχολείο. Την πληροφορία μας επιβεβαίωσε ο πρέσβης ε.τ και βουλευτής του ΛΑΟΣ, Γιώργος Γεωργίου.

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία που μας έδωσε το υπουργείο Εξωτερικών, μόνο οι υπάλληλοι της κεντρικής υπηρεσίας ανέρχονται σε 1.173, ενώ τα δίδακτρα που πληρώνει το υπουργείο Εξωτερικών σε ποσοστό τουλάχιστον 50%, κυμαίνονται από 2.500 έως 12.000 ευρώ ανά οικογένεια.

Επομένως, μπορεί κανείς να καταλάβει πόσα «κολεγιόπαιδα» έθρεψε και εξακολουθεί να θρέφει το κράτος, δηλαδή ο λαός, που στερείται πλέον τα πάντα για να πληρώνει τις πολυτέλειες των εχόντων.
http://apolitistosteki.blogspot.com/2011/02/blog-post_2990.html
Δείτε το υπόλοιπο αυτής της ανάρτησης

AΠΙΣΤΕΥΤΟ!ΝΕΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ!!!


του Δημήτρη Σιανίδη
Μπορεί να διανύουμε την τελευταία και θεαματικότερη εβδομάδα της Αποκριάς αλλά οι απανταχού μασκαράδες δεν άντεξαν και πέταξαν ήδη τις μάσκες τους.Ο κ. Ρέππας, μόλις πριν λίγες ημέρες, αφού πρώτα χαρακτήρισε το κίνημα «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» ως «τζαμπατζήδες», κατάφερε και πέρασε στη Βουλή την τροπολογία της ντροπής.
Δεν μας είπε όμως τότε, ότι από τις 5 Μαρτίου η εταιρία «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου», θα αυξήσει όλα τα διόδια που εκμεταλλεύεται κατά 33% ! Δεν μας είπε δηλαδή ότι από τις 5 Μαρτίου τα Ι.Χ. θα πληρώνουν πλέον 4,10 ευρώ από 3,10 που πλήρωναν και τα μεγάλα Φορτηγά 14,20 ευρώ από 10,70 ευρώ που πληρώνουν σήμερα!Φυσικά δεν μας είπε και ούτε πρόκειται να μας πει ποτέ, πόσο θα πληρώνουμε τον Ιανουάριο του 2012, όταν θα έχουμε νέα αύξηση τιμών, και πόσο τον Οκτώβριο του 2012 όταν, σύμφωνα με τη σύμβαση, θα ολοκληρωθούν τα έργα.Αποδεικνύεται λοιπόν για ακόμα μια φορά, πόσο δίκιο έχουμε όταν λέμε: «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ». Αποδεικνύεται ότι το κάνουμε όχι γιατί δεν θέλουμε να πληρώσουμε αλλά γιατί δεν αντέχουμε άλλο αυτό το φιάσκο. Το κάνουμε για να κρατήσουμε «ζωντανή» την αξιοπρέπειά μας, (όση μας απέμεινε με όλα αυτά που ζούμε τελευταία), για τον ίδιο μας τον εαυτό, για τα παιδιά μας.Στο κάτω – κάτω όλοι μας και ο καθένας ατομικά έχουμε ένα μερίδιο ευθύνης απέναντι στην επόμενη γενιά, την οποία φέραμε στον κόσμο.
Και υποτίθεται ότι όλοι ζούμε και αγωνιζόμαστε για ένα καλύτερο αύριο, για μας και τα παιδιά μας.
Αυτοί λοιπόν που ακόμα μας αμφισβητούν και περιορίζονται στην ανώδυνη κριτική του καναπέ ή του καφενείου, απλά ας αναρωτηθούν πώς ενεργούν καθημερινά στις προσωπικές τους υποθέσεις.
Τους ρωτάμε λοιπόν ευθέως: Θα αγόραζαν ποτέ ένα ζευγάρι παπούτσια με 500 ευρώ, εάν ήξεραν ότι η τιμή του είναι 50 ;
Θα αγόραζαν καναπέ, (για να κάθονται και να μας κάνουν κριτική), με 5.000 ευρώ όταν θα μπορούσαν να πάρουν παρόμοιο με 500 μόλις ευρώ;
Διότι αγαπητοί μου φίλοι, πρέπει να μάθετε ότι με τις συμβάσεις παραχώρησης των διοδίων, το κόστος που τελικά πληρώνετε σαν χρήστες για την κατασκευή και συντήρηση των αυτοκινητοδρόμων είναι δέκα, ίσως και παραπάνω από δέκα φορές παραπάνω, από όσο το κόστος μιας κανονικής εργολαβίας, με ίδια ποιότητα κατασκευής. Και αυτό διότι ενώ το κόστος κατασκευής των έργων είναι εξαρχής δεδομένο, θα πληρώνετε τελικά για 30 χρόνια, την συντήρηση των σταθμών διοδίων και τα υπερκέρδη των εργολάβων!
Επίσης πρέπει να μάθετε ότι εσείς ουσιαστικά χρηματοδοτείτε - για ακόμα μια φορά - το κόστος κατασκευής των αυτοκινητοδρόμων, αφού βάζετε από την τσέπη σας το 50% του απαιτούμενου κεφαλαίου, ενώ οι μεγαλοεργολάβοι, οι οποίοι είναι προσεκτικοί, (διότι υπάρχει και το ενδεχόμενο τα έργα να μην τελειώσουν), συμμετέχουν με ένα ποσοστό που στην καλύτερη περίπτωση αγγίζει το 10%!
Φυσικά εξακολουθείτε να πληρώνετε κάθε χρόνο «αλμυρά» τέλη κυκλοφορίας, υποτίθεται για να γίνονται και να συντηρούνται οι αυτοκινητόδρομοι !Και τέλος, αξίζει να πληροφορηθείτε ότι και σε όλη την Εγνατία οδό, ετοιμάζονται να παραχωρήσουν τα διόδια σε ιδιωτικές εταιρίες. Ενώ λοιπόν εσείς, σαν λαός, πληρώσατε και συνεχίζεται να πληρώνετε το έργο της κατασκευής της «Εγνατίας οδού», ιδιωτικές εταιρίες θα εκμεταλλεύονται τα διόδιά της, και οι τιμές φυσικά που θα βάλουν και εκεί, δεν θα είναι καθόλου φιλικές προς εσάς.
Είναι προφανές πλέον ότι η μικρή μας χώρα, γεμίζει απ’ άκρη σ’ άκρη με διόδια, τα οποία όλα ανεξαιρέτως θα εκμεταλλεύονται οι ιδιώτες, επιβάλλοντας τα σχετικά «χαράτσια» στους πολίτες, κατά την απόλυτη κρίση τους.Με τα δεδομένα αυτά, είναι υπερβολή να ισχυρισθεί κανείς ότι η εθνική μας περιουσία ξεπουλιέται σε μια ντόπια και ξένη ολιγαρχία κατασκευαστών και τραπεζών;
Υπερβάλλει άραγε και ο έντυπος τύπος, όταν γράφει ότι οι εταιρίες που κατασκευάζουν τους αυτοκινητόδρομους στη χώρα μας, κάνουν ουσιαστικά μνημόσυνο με τα «κόλλυβα του λαού», μας κλέβουν, και ότι όσο περισσότερα τους δίνουμε τόσο περισσότερα μας ζητάνε, σαν να μας είχαν υπόδουλους;Θα πρέπει να καταλάβουμε ότι ενώ έχουμε τους πιο χαμηλούς μισθούς στην Ευρώπη, (μιλάω για την Ευρώπη της Δύσης και του Βορρά στην οποία πάντοτε ανήκαμε), πληρώνουμε πιο ακριβά τα βασικά καταναλωτικά μας αγαθά και τις υπηρεσίες που μας παρέχονται από οποιοδήποτε άλλο Ευρωπαϊκό κράτος.
Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει τώρα και με τα διόδια. Ας αφήσουμε λοιπόν τον καναπέ, τις προφάσεις, τις δικαιολογίες και τα ψευτοδιλήμματα και ας αγωνιστούμε. Για μας τους ίδιους, για τις οικογένειές μας, για την επιβίωσή μας για το σήμερα και το αύριο των παιδιών μας.Σ΄ αυτό τον αγώνα όμως, μπροστά πρέπει να είναι οι θεσμικοί, όλοι αυτοί που εκλέχθηκαν για να υπηρετούν τα συμφέροντα και τα δίκαια του τόπου που τους ανέδειξε. Δυστυχώς κάποιοι από αυτούς μέχρι τώρα ήταν απόντες από τον αγώνας μας. Ίσως τώρα ήρθε η ώρα να καταλάβουν ποια πρέπει να είναι η θέση και ο ρόλος τους, ίσως τώρα πρέπει να συναισθανθούν την ευθύνη την οποία έχουν.
Όσο για τους κάθε λογής καρνάβαλους, ας χαρούν για λίγο ακόμα, παρελαύνοντας στο άρμα της προσωπικής τους κραιπάλης. Δεν πρέπει όμως να ξεχνούν ότι αυτοί που χειροκροτούν τον καρνάβαλο όταν παρευλάνει, είναι οι ίδιοι που μόλις τελειώσει η παρέλαση, τον καίνε…


http://www.otoposmou.gr/
Δείτε το υπόλοιπο αυτής της ανάρτησης

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ!!ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΕΝΣΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ!!!


Στην μείωση των απαραίτητων ενσήμων για την ανανέωση της άδειας παραμονής των μεταναστών προχωρά η κυβέρνηση.
Όπως ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εργασίας Γιώργος Κουτρουμάνης, τα ένσημα που θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει μειώνονται από τα 200 στα 120, ενώ για την παροχή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, τα 80 ένσημα μειώνονται στα 50...
Ο κ. Κουτρουμάνης πρόσθεσε ότι οι ρυθμίσεις αυτές θα περιληφθούν στο νομοσχέδιο για το ΣΕΠΕ (Συμβούλιο Επιθεώρησης Εργασίας) που πρόκειται να κατατεθεί σύντομα, καθώς επίσης η ενσωμάτωση της κοινοτικής οδηγίας, το «εργόσημο» και η αυστηροποίηση των προστίμων για τους εργοδότες που απασχολούν παράνομα εργαζόμενους.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσα στα μέτρα που εξετάζονται για όσους εργοδότες απασχολούν προσωπικό που δεν το δηλώνουν, περιλαμβάνεται ακόμα και η δήµευση περιουσίας.
«Το υπό κατάρτιση νομοσχέδιο είναι ο βραχίονας της πολιτικής μας για την καταπολέμηση της παράνομης εργασίας και της εισφοροδιαφυγής», τόνισε η υφυπουργός Εργασίας, 'Αννα Νταλάρα, η οποία πρόσθεσε ότι κατά το προηγούμενο διάστημα υπήρχαν επαφές με κοινωνικές οργανώσεις μεταναστών και τον συνήγορο του Πολίτη.
Για τους μετανάστες που συνεχίζουν την απεργία πείνας στην Υπατία, η υφυπουργός είπε ότι γίνονται οι απαραίτητες συνεννοήσεις για να μπουν σε καθεστώς ανοχής, ώστε να τους δοθεί εξάμηνη παράταση και να μη απελαθούν σύμφωνα με το νόμο.
Τόσο ο κ.Κουτρουμάνης όσο και η κ.Νταλάρα, τόνισαν ότι η Ελλάδα είναι χώρα φιλόξενη, σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα, αλλά υπάρχουν νόμοι οι οποίοι πρέπει να εφαρμοστούν.
Πρόσθεσαν δε ότι οι πρωτοβουλίες του υπουργείου Εργασίας έχουν ξεκινήσει εδώ και τέσσερις μήνες και δεν σχετίζονται με την απεργία πείνας των μεταναστών, στους οποίους έχει παραχωρηθεί το Μέγαρο Υπατίας.
Ο κ. Κουτρουμάνης μαζί με την υφυπουργό Αννα Νταλάρα, είχαν συνάντηση με την ΓΣΕΕ για το μεταναστευτικό.
Στο μεταξύ, με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια θα συναντηθεί την Τετάρτη (2 Μαρτίου - ωρα 13.00) η Αλέκα Παπαρήγα για το ζήτημα των απεργών πείνας και το μεταναστευτικό ζήτημα.
Σοβαροί οι κίνδυνοι για τους μετανάστες - απεργούς πείνας
Με συμπτώματα νεφρικής ανεπάρκειας, αφυδάτωσης καθώς και καρδιολογικά προβλήματα νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της Αθήνας 25 μετανάστες απεργοί πείνας.
Για σοβαρό κίνδυνο απώλειας νεφρών αλλά και αναπηρία κάνουν λόγοι οι γιατροί που τους παρακολουθούν.
"Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μία ανθρωπιστική καταστροφή" τόνισε ο γιατρός Θανάσης Καραμπέλης και απηύθυνε έκκληση στην κυβέρνηση να δώσει λύση στο θέμα πριν να υπάρξουν νεκροί.
fimotro

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Κ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ!
ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΠΟΥ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΣΟΥΝ ΤΟ ΒΙΒΛΙΆΡΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΕΝΣΗΜΑ,ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕΙΩΝΕΙ Κ ΑΛΛΟ ΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΕΝΣΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΟΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ,ΤΟΝ ΜΕΙΩΝΕΙ Κ ΑΛΛΟ!!

ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ...'ΠΡΩΤΑ Ο ΛΑΘΡΟ' ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΠ...
πηγη
Δείτε το υπόλοιπο αυτής της ανάρτησης

Τα πρόσωπα πίσω από το άγριο πιστολίδι στην Φθιώτιδα – Oι φωτογραφίες των Αλβανών ληστών


Η καταδίωξη των πέντε ληστών του Μώλου, την περασμένη Παρασκευή, βάφτηκε με αίμα. Δείτε τα πρόσωπα δυο από τους ληστές στα ΕΛ.ΤΑ. και την ΑΤΕ του Μώλου.
Μετά την άγρια καταδίωξη, ένας από τους πέντε ληστές έπεσε νεκρός από τα πυρά των αστυνομικών...Οι τέσσερις Αλβανοί συλληφθέντες (δύο 28χρονοι, ένας 27χρονος και ένας 26χρονος) και συμπατριώτης τους που έχασε τη ζωή του, πραγματοποιούσαν ένοπλες ληστείες σε υποκαταστήματα Τραπεζών και Ταχυδρομικά Ταμιευτήρια.
Δεν ήταν η πρώτη φορά που εμπλέκονται σε ανταλλαγή πυρών με αστυνομικούς. στις 21 Δεκεμβρίου του 2010, κατά τη ληστεία της Εθνικής Τράπεζας στο Περιστέρι, ένας από τους δράστες είχε ανοίξει πυρ κατά αστυνομικών, στην προσπάθειά του να διαφύγει με κλεμμένο όχημα.
newsit.gr/

Δείτε το υπόλοιπο αυτής της ανάρτησης

Μας δολοφονούν, μας ξεπουλάνε και μας κοροιδεύουν! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!


Το όνομά μου είναι ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΥΡΟΣ, ετών 44, μένω στην Αυστραλία και ασκώ το επάγγελμα του εμπόρου. Σπούδασα Κοινωνιολογία και Ιστορία, με μεταπτυχιακό στις Διεθνείς Σχέσεις και μιλάω Ελληνικά, Αγγλικα, Γερμανικά και Τουρκικά. Εγώ υπογράφω το άρθρο που πιθανόν διάβασες (http://logioshermes.blogspot.com/2011/02/kontra-channel.html) ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΤΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΟΥ. Αυτή είναι. Κι αν θέλεις να σου τη στείλω και φωτοτυπία.
Το άρθρο που διάβασες, δεν είναι βασισμένο ΜΟΝΟ στις πηγές που παρέθεσα. Είναι βασισμένο περισσότερο στα βιωματα μου, που έζησα ως φοιτητής τη δεκαετία του 80 και ως πολίτης τη δεκαετία του 90. Και, όπως φυσικά κάθε Ιστορικός που αναφέρεται σε γεγονότα που έλαβαν χώρα σε κάποιο τόπο στο παρελθόν, έτσι κι εγώ παραθέτω ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ που πρέπει να ανατρέξει κάποιος για να πιστοποιήσει του λόγου το αληθές! Εγώ λοιπόν ευθύνομαι γι αυτά που λέω κι όχι ο Λόγιος Ερμής που τα φιλοξενεί! Κι αυτα που λέω, φίλε και συνέλληνα ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ!
Κατ΄αρχάς σας ευχαριστώ όλους σας για τα σχόλιά σας και τον αναγνωστικό σας χρόνο.
Ξέρω οτι σας αιφνιδίασα και σας...στενοχώρησα με το άρθρο μου αυτό. ΜΑ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΙΔΙΩΚΑ συμπατριώτες μου, να ΣΑΣ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΣΩ και να σας ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΩ! Το ξέρω οτι βρίσκεστε ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΓΧΙΣΗ γιατί τα χτυπήματα που δέχεστε απο παντού είναι ΥΠΟΥΛΑ και ΒΡΩΜΙΚΑ. Κι εκεί που νόμιζατε οτι βρήκατε επιτέλους ενα Φώς στο Τούννελ της ενημέρωσης ή τελος πάντων, κάπου να ακουμπίσετε,, να παρηγορηθείτε και να ανανήψετε, βρίσκεται κάποιος Βούρος εξ Αυστραλίας που σας ΑΙΦΝΙΔΙΑΖΕΙ και σας ανατρέπει ό,τι πίστεψατε εδώ και 5 μήνες! Μα σκεφτείτε όμως, αυτός ο ...τυχαίος τελος πάντων απ την Αλλοδαπήν, να προτιμούσε την ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ και το "Τί με νοιάζει εμένα, δε παν να κόψουν το λαιμό τους εκεί πέρα, εγώ είμαι μια χαρά εδώ πέρα με τη ζωούλα μου, την επιχειρησή μου, το ωραίο μου το σπίτι, το σκάφος μου, το σκύλο μου, τις διακοπούλες μου στα εξωτικά νησιά που είναι μπόλικα εδώ γύρω, σιγά τώρα μη νοιαστώ εγώ αν ο Κουρής θα τους ξαναφέρει τον Αυριανισμό του! Χ...ηκα!" απο το να σας έλεγε την αλήθεια!

Οχι προς Θεού, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΟΥΤΕ ΝΑ Μ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙΣ ΦΙΛΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΕ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ - ΚΑΙ ΚΑΛΑ - ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ! ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΧΙ! ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΤΟΥΤΕΣ ΩΡΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ, ΜΑΖΙ ΣΑΣ, ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΕΝΗΤΑΣ ΜΑΖΙ! Και αλήθεια σου λέω οτι ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ που δεν μπορώ να ειμαι ΕΚΕΙ! Ομως δεν είμαι μόνος μου δυστυχώς, έχω οικογένεια, παιδιά που περιμένουν απο μένα και δεν έχω το δικαίωμα να τους εγκαταλείψω. Ομως είμαι ΕΚΕΙ, ΜΑΖΙ ΣΑΣ, δίνοντας τον δικό μου αγώνα μέσα απο τα blogs που άρχισα να γράφω. ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΔΩΣΩ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ! ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΤΕΛΊΚΗ ΝΙΚΗ!

Θα συμφωνήσω λοιπον ΑΠΟΛΥΤΑ με όλους όσους είπατε για κλείσιμο της τηλεόρασης! ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΔΕΡΦΙΑ! Αυτή είναι πιό ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ απο τους Παπανδρέηδες, Παπακωνσταντίνηδες και Πάγκαλους. Η τηελόραση, χωρίς να το θέλεις, ΣΕ ΔΙΑΒΡΩΝΕΙ και σε ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΕΙ! Ο Κουρής έχει ΑΜΕΣΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ τώρα να το παίξει και πάλι ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΑΣ και ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ στον Αγώνα σας, γιατί θέλει και πάλι να πάρει τον τίτλο του ΦΛΑΜΠΟΥΡΙΑΡΗ, του ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΥ και να επιστρέψει ΔΡΥΜΙΤΕΡΟΣ και πιο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ απο ποτέ!

Η Κρατική Τηλεόραση ΣΤΗΡΙΞΕ, ΣΤΗΡΙΖΕΙ και θα ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ την εκάστοτε Κυβέρνηση! Είτε Χούντική είναι αυτή είτε "λαοπρόβλητη"!

Οσο για την άλλη, την Ιδιωτική Τηλεόραση, αυτή θα στηρίζει τους ΕΚΔΟΤΕΣ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ (βλ. ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ) που είναι και τα αφεντικά της. Δηλαδή, τα ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ που πάντα λιμαίνονταν το δημοσιο χρήμα, δηλαδή το ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΧΡΗΜΑ!

ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΔΕΡΦΙΑ! Χρησιμοποιείστε τη τηλεόραση ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑΙΝΙΕΣ σε DVD και να περνάτε την ώρα σας ψυχαγωγώντας τον εαυτό σας! ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!

Ο στόχος του ΚΟΥΡΗ είναι να εδραιώσει ΚΑΙ ΠΑΛΙ τη θέση του στον ΤΥΠΟ, στη καρδιά σας και στο ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ, θέλοντας να σας πεί οτι ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΕΝΤΙΜΟΣ σ' αυτή τη χώρα και το ΜΟΝΟ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΓΜΑ! ΟΧΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ! ΨΕΥΔΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ! Είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ ένας τέτοιος άνθρωπος να είναι ΕΝΤΙΜΟΣ, απο τη στιγμή που δεν σεβάστηκε ΤΙΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ, που δεν δίστασε να λοιδωρήσει και να εξευτελίσει δημόσια και να ρίξει λάσπη σε Ελληνες Πολίτες, λάσπη για την οποία ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΠΟΤΕ, διότι ήταν Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΥ ΤΟΤΕ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ! ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ενας τέτοιος άνθρωπος να έχει ΑΓΝΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ακόμη και ΤΩΡΑ που δεν έχει - φανερά τουλάχιστον - κανέναν πατρώνα, τη στιγμή που ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ, ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ με τα εμετικά κειμενά του και το απίστευτα βρώμικο ύφος του! ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥ ΤΗ ΠΛΑΤΗ! Αυτός, αργότερα, βασιζόμενος στη ΔΥΝΑΜΗ που ΘΑ έχει αποκτήσει πάλι απο ΕΣΑΣ, θα τα κάνει ΠΛΑΚΑΚΙΑ με τον επόμενο "ΣΩΤΗΡΑ" που θα παρουσιαστεί στο προσκήνιο ή κάποιον που ΘΑ ΒΡΕΙ ΑΥΤΟΣ και η ΚΛΙΚΑ ΤΟΥ και θα σας τον φορτώσει ως τον νέο ΛΑΟΠΡΟΒΛΗΤΟ ΗΓΕΤΗ! ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ! Που θα μας δώσει ενδεχομένως ΤΗ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ!

ΕΙΝΑΙ Ε-Π-Ι-ΚΙ-Ν-Δ-Υ-Ν-Ο-Σ! Είναι αυτό ακριβώς που θα λέγαμε "Ο ΛΥΚΟΣ ΜΕ ΠΡΟΒΙΑ ΑΡΝΙΟΥ"!

Μην ακούτε εμένα στην τελική, ΨΑΞΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ! Στο ίντερνετ δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες γι' αυτόν, Ψαξτε τουλάχιστον τις πηγές μου, γι αυτό τις ανέφερα. Βιβλία πολλά έχουν κυκλοφορήσει τη δεκαετία του 80 και του 90 για τον ΑΥΡΙΑΝΙΣΜΟ και τον ίδιο τον Κουρή, βρείτε τα στην Εθνική Βιβλιοθήκη Αθηνών! Υπάρχουν όλα! Χρησιμοποιείστε το ΙΝΤΕΡΝΕΤ και τα blogs για την ενημέρωσή σας! ΕΔΩ ΧΤΥΠΑΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ! Στα blogs, που οι εχθροί μας θέλουν να ΦΙΜΩΣΟΥΝ, με πρώτο και σημαντικότερο θύμα τον αξέχαστο ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ που δολοφόνησαν ΑΝΑΝΔΡΑ το πρωί της Δευτέρας, 19 Ιουλίου 2010.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ!

Μας σκοτώνους και μας δολοφονούν κάθε μέρα! Μας ξεπουλάνε και μας κοροιδεύουν ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

Εμάς, το Γένος που γέννησε τον Περικλη, τον Σωκράτη, τον Αρχιμήδη, τον Αλέξανδρο, τον Αριστοτέλη!

Αν τους αφήσουμε να μας σκοτώνουν και να μας δολοφονουν ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΞΙΟΙ ΝΑ ΛΕΓΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΞΙΟΙ ΝΑ ΛΕΓΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΞΙΟΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ!

"Σε γνωριζω απο τη κόψη του Σπαθιού την τρομερή!
Σε γνωρίζω απο την Οψι που με βιά μετράει τη γή!..."

ΧΑΙΡΕ, Ω ΧΑΙΡΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!

Αναγνώστης

Λόγιος Ἑρμῆς

Δείτε το υπόλοιπο αυτής της ανάρτησης