Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2011

Θ.Πάγκαλος: "Νιώθω ταπεινωμένος από τον αποκλεισμό της Βουλής"


ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΟΤΑΝ ΣΕ ΠΕΤΥΧΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ!

Εξόχως ταπεινωμένος και εξοργισμένος ως Έλληνας πολίτης, για τη “φυγάδευση” των βουλευτών από τον Εθνικό Κήπο, το βράδυ της Τρίτης, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θ. Πάγκαλος, επιρρίπτοντας την ευθύνη “γι' αυτά που γίνονται” στους “οργανωτές”...
“Αν κάτι θα βοηθούσε, θα ήταν η.....
ομαλή προσέλευση και αποχώρηση των βουλευτών”, δήλωσε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως “η χθεσινή παραφυάδα πρέπει να αποδοκιμαστεί".

“Αλλιώς θα μπαίνουμε στη Βουλή ελεγχόμενοι από αυτούς που θα είναι στην πόρτα και θα επιτρέπουν την είσοδο σε όποιον βουλευτή τους αρέσει”, είπε...Απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις, ο κ. Πάγκαλος ανέφερε ότι οι “αγανακτισμένοι” δεν έχουν εκπροσώπους για να του μεταφέρουν το κλίμα και ότι ο ίδιος συνομιλεί με πολλούς γνωστούς του.

Κατηγόρησε όσους προσπάθησαν να χρησιμοποιήσουν προηγούμενες δηλώσεις του, για να δημιουργήσουν προβλήματα με πρόσωπα και σημείωσε, ότι ένα αυθόρμητο και συμπαθές κίνημα, όπως αυτό, “ή θα αποκτήσει έναν πολιτικό στόχο ή θα αποσυντεθεί”.

Ακόμη, ο κ. Πάγκαλος κάλεσε τους δημοσιογράφους να σκεφθούν τι θα γινόταν, αν η κυβέρνηση έκλεινε τα γραφεία της και θα έπρεπε να αποφασίσει, για το τι θα γίνει η συνέλευση του Συντάγματος.

Υπενθυμίζεται, ότι το βράδυ της Τρίτης (31/05), ταυτόχρονα με τη διαδήλωση των “Αγανακτισμένων” στο Σύνταγμα, εντός του Κοινοβουλίου, διεξαγόταν συζήτηση στη Βουλή, σχετικά με το νομοσχέδιο του υπουργού Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Μ. Χρυσοχοϊδη για την αδειοδοτήση βιομηχανικών πάρκων.

Αρκετοί βουλευτές, “εγκλωβίστηκαν” στο κοινοβουλευτικό κτίριο, καθώς λίγο μετά τις δέκα το βράδυ, όλες οι είσοδοι και οι έξοδοι που βρίσκονται στον περιβάλλοντα χώρο του κτιρίου του Κοινοβουλίου και η κεντρική είσοδος επί της Βασιλίσσης Σοφίας, είχαν αποκλειστεί από διαδηλωτές.

Όσοι βουλευτές επιχείρησαν να φύγουν, αποδοκιμάστηκαν και επέστρεψαν στο κτίριο, μέχρις ότου οι υπηρεσίες Ασφαλείας αποφάσισαν να τους φυγαδεύσουν μέσω του Εθνικού Κήπου.


http://apolitistosteki.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το MAKEDONIA IS GREECE δημιουργήθηκε για τους εξής λόγους:
1)Επειδή το όνομα μας πρέπει να το βλέπει ολόκληρος ο κόσμος!
Κάντε το ίδιο και εσείς!!!
Κανένας Σκοπιανός και κανένας άλλος βάρβαρος δεν μπορεί να παίζει με την ιστορία μας!
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

2)Επειδή όλα τα Μ.Μ.Ε. μας έχουν καταφλομώσει με τα ψέμματα και με τις προπαγάνδες τους αλλά και με τον ανθελληνισμό τους.
Οτι θα διαβάζετε εδώ,θα είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ!

3)Το ΜΠΛΟΓΚ αυτό δεν έχει κανένα κερδοσκοπικό συμφέρον και έχει δημιουργηθεί με το μόνο όφελος για την αγάπη της πατρίδας μας!
Επίσης είναι ακομμάτιστο μπλογκ και τα αίσχη όλων εδώ μέσα θα τα διαβάζετε...

4)Για να θυμίζει πάντα,αλλά και να αφυπνίζει τους Έλληνες για την ιστορία μας,την καταγωγή μας αλλά και τα βρώμικα παιχνίδια όλων των ΛΑΜΟΓΙΩΝ!!!

5) Το όνομά μας είναι η ψυχή μας!

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΑΜΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ Θ ΑΡΓΗΣΕΙ
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ Η ΕΝΟΧΗ.
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
ΠΑΡΩΝ, ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μην γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλια θα σβήνονται άμεσα.

http://www.greeklish-to-greek.gr/ Για όσους δεν ξέρουν να γράφουν!
Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση!!!