Κυριακή, 31 Οκτωβρίου 2010

Της... Αλβανίας γίνεται στα Σκόπια


Oι αλβανοί των Σκοπίων ξεσηκώνονται κατά των Σλάβων. Έχουν κουραστεί φαίνεται οι Αλβανοί των Σκοπίων να...
υπομένουν την προσπάθεια του κράτους τους, να διεκδικεί το όνομα Μακεδονία από την Ελλάδα και έχουν αρχίσει να το δείχνουν. Τα τελευταία δύο χρόνια είχαμε κάποιου είδους ύφεση στα βορειανατολικά των Σκοπίων, όπου κατοικούν κατά πλειονότητα αλβανοί, που αποτελούν περίπου το 35% του συνολικού πληθυσμού της χώρας και όπου παλαιότερα είχαμε μέχρι και ένοπλες συγκρούσεις των δυνάμεων των σκοπίων με ένοπλους Αλβανούς που διεκδικούσαν την ένωση της περιοχής τους με το Κοσυφοπέδιο.Έτσι τις τελευταίες ημέρες είχαμε απανωτές επιδείξεις αλβανικού εθνικισμού. Στο Τέτοβο, Αλβανοί κατέβασαν από τον ιστό τη σημαία των Σκοπίων και ταυτόχρονα ανάρτησαν ένα πανό που έγραφε "μη με αποκαλείς FYROM, αποκάλεσέ με Ιλιρίδα". Οι ίδιοι φίλαθλοι σήκωσαν και άλλο πανό που έλεγε .... "United States of Albania". Οι υπεύθυνοι του γηπέδου σήκωσαν ψηλά τα χέρια και δήλωσαν αδύναμοι να αποτρέψουν τέτοια γεγονότα, αφού το αλβανικό στοιχείο υπερτερεί στην περιοχή και είναι αγανακτισμένο από την κωλυσιεργία του Γκρούεφσκι στο θέμα της εξεύρεσης λύσεως με την Ελλάδα, επιμένοντας στη "μακεδονική" καταγωγή των κατοίκων του κράτους του, κάτι που δεν αφορά σε ένα μεγάλο ποσοστό των κατοίκων, που δεν είναι και δεν αισθάνονται Σλαβομακεδόνες, ούτε τους ενδιαφέρει το όνομα "Μακεδονία". Φυσικά το ελληνικό κράτος δεν χρησιμοποιεί και δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσει τέτοιου είδους περιστατικά ούτε καν ως μοχλούς πίεσης του γειτονικού κράτους. Είναι τόσο ευγενής άνθρωπος ο κύριος Παπανδρέου και πώς να φέρει σε δύσκολη θέση το φίλο και συνομιλητή του Γκρουέφσκι; Άλλωστε, όπως όλα δείχνουν, η συμφωνία έχει "κλείσει" και θα ανακοινωθεί αμέσως μετά τις δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου. Το μόνο που μπορεί να αποτρέψει μία τέτοια εξέλιξη, είναι η άμεση αποπομπή του Γ. Παπανδρέου από το αξίωμα του πρωθυπουργού. Το πώς το είπε μόνος του στην περίφημη διακαναλική συνέντευξη που έδωσε, προσπαθώντας να μαζέψει τα ασυμμάζευτα.

πηγη
Δείτε το υπόλοιπο αυτής της ανάρτησης

Ήξεραν τα πάντα, έστησαν το παραμύθι με τη δήθεν απειλούμενη χρεοκοπία

Του Γιώργου Δελαστίκ

Η κυβέρνηση και η ΕΕ συνεργάστηκαν για να εξαπατήσουν τον ελληνικό λαό. Έστησαν το παραμύθι με τη δήθεν απειλούμενη χρεοκοπία, προκειμένου να παραλύσουν τις αντιδράσεις του τρομοκρατημένου ελληνικού λαού, πετυχαίνοντας έτσι να τον μετατρέψουν σε «πειραματόζωο» πανευρωπαϊκής χρησιμότητας.

Τίναξε στον αέρα τη βάση όλης της πολιτικής του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου η δημόσια ομολογία του προέδρου του Eurogroup Ζαν-Κλοντ Γιουνκέρ ότι οι ηγέτες της ΕΕ ήξεραν επί δεκαετίες τα πάντα για την πραγματική κατάσταση της ελληνικής οικονομίας, αλλά δεν μιλούσαν και δεν πίεζαν να αλλάξει τίποτα, επειδή η Γερμανία και η Γαλλία επωφελούνταν τα μέγιστα από τις εξαγωγές τους στη χώρα μας!
Καταρρέει με την παραδοχή του Γιουνκέρ όλο το οικοδόμημα της πολιτικής απάτης, στην οποία ο Γιώργος Παπανδρέου στήριξε το παραμύθι ότι δήθεν το καθεστώς υποτέλειας στην ΕΕ και στο ΔΝΤ που υπήγαγε την Ελλάδα μέσω του Μνημονίου υπήρξε απόρροια της αποκάλυψης της άθλιας κατάστασης που άφησε την οικονομία μας η κυβέρνηση Καραμανλή στα μάτια των «εμβρόντητων» Ευρωπαίων.
Αφού ο Γιουνκέρ δηλώνει ευθαρσώς ότι οι Ευρωπαίοι γνώριζαν την κατάσταση εδώ και δεκαετίες, ασχέτως του ότι δεν μιλούσαν γι’ αυτή δημοσίως, είναι προφανές ότι μόνο έκπληκτοι δεν έμειναν όταν ανέλαβε πέρσι τον Οκτώβριο πρωθυπουργός της χώρας ο Γιώργος Παπανδρέου και άρχισε να διαλαλεί ότι «η ελληνική οικονομία βρίσκεται στην Εντατική», συνοδευόμενος από τον υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου που διατυμπάνιζε ότι «η Ελλάδα είναι “Τιτανικός”»!
Ο πρωθυπουργός ψεύδεταιΠαράλληλα, έχουμε πλέον και επίσημη επιβεβαίωση του γεγονότος ότι ο Γιώργος Παπανδρέου ψεύδεται ασύστολα, όταν ισχυρίζεται ότι έλαβε γνώση της κατάστασης της οικονομίας της χώρας αφότου ανέλαβε τη διακυβέρνησή της.
Ο τέως υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, ο σοσιαλδημοκράτης Πέερ Στάινμπρικ αποκάλυψε σε άρτι εκδοθέν βιβλίο του ότι είχε ο ίδιος πλήρως ενημερώσει τον Γιώργο Παπανδρέου για την πραγματική κατάσταση της ελληνικής οικονομίας ήδη από τον Ιανουάριο του 2009, πολύ πριν από τις περσινές βουλευτικές εκλογές που έφεραν το ΠΑΣΟΚ θριαμβευτικά στην εξουσία. Μάλιστα, κατά το Γερμανό τέως υπουργό, ο Γιώργος Παπανδρέου εμφανίστηκε προβληματισμένος μετά την ενημέρωση και του εξέφρασε την ταλάντευσή του για το εάν έπρεπε ή όχι να επιδιώξει να κερδίσει την πρωθυπουργία υπ’ αυτές τις συνθήκες.
Δεν τόλμησε φυσικά ο Γιώργος Παπανδρέου να προβεί σε οποιαδήποτε διάψευση των ισχυρισμών του Πέερ Στάινμπρικ, αλλά κατά τα άλλα έκανε προεκλογική σημαία του το σύνθημα… «Λεφτά υπάρχουν», αποδεικνύοντας πόσο υποκριτικοί ήταν οι δήθεν δισταγμοί του να κατακτήσει την εξουσία.
Μας εξαπάτησαν
Οι Ευρωπαίοι ηγέτες ήξεραν από πριν την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας, αποκάλυψε ο Γιουνκέρ. Ο Γιώργος Παπανδρέου ήξερε από πριν τα πάντα, αποκάλυψε ο Στάινμπρικ. Άρα και οι μεν και ο δε εξαπάτησαν ασύστολα τον ελληνικό λαό με την κωμωδία που έστησαν από πέρσι τον Οκτώβριο, με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας να αποκαλύπτει, δήθεν, τα σημεία και τέρατα της οικονομικής διακυβέρνησης Καραμανλή και τους Ευρωπαίους ηγέτες να πέφτουν, δήθεν, από τα σύννεφα και να αποφασίζουν να στερήσουν την οικονομική ανεξαρτησία της χώρας μας.
Υπό το φως αυτών των αποκαλύψεων αποκτά νέα διάσταση η ειλικρινέστατη, όπως αποδεικνύεται, δήλωση του υφυπουργού Οικονομικών Φίλιππου Σαχινίδη στη ΝΕΤ, στις αρχές Μαΐου, ότι η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ είχε ήδη αποφασίσει την προσφυγή στο ΔΝΤ από την επομένη των εκλογών που την έφεραν στην εξουσία.
Η δήλωση Σαχινίδη μας βοηθά να συνειδητοποιήσουμε βαθύτερα την πραγματική φύση και τους πραγματικούς στόχους της κυβέρνησης Παπανδρέου και να αντιληφθούμε πού θέλει να οδηγήσει τη χώρα ο πρωθυπουργός, ανεξάρτητα από τα όσα διακηρύσσει δημοσίως.
Η κυβέρνηση και η ΕΕ συνεργάστηκαν για να εξαπατήσουν τον ελληνικό λαό. Έστησαν το παραμύθι με τη δήθεν απειλούμενη χρεοκοπία, προκειμένου να παραλύσουν τις αντιδράσεις του τρομοκρατημένου ελληνικού λαού, πετυχαίνοντας έτσι να τον μετατρέψουν σε «πειραματόζωο» πανευρωπαϊκής χρησιμότητας. Μελετούν τις –ουσιαστικά ανύπαρκτες μέχρι τώρα– αντιδράσεις των Ελλήνων σε ακραία μέτρα περικοπής μισθών και συντάξεων, αγριότατης φορολόγησης, εκποίησης της δημόσιας περιουσίας, υποβάθμισης της υγείας, της παιδείας, των κρατικών υπηρεσιών κοινής ωφέλειας…
ΔΝΤ και ξερό ψωμί
Προκειμένου να υλοποιήσει τον προεκλογικά αποφασισμένο στόχο του να οδηγήσει την Ελλάδα σε καθεστώς υποτέλειας στο ΔΝΤ που ελέγχεται από τους Αμερικανούς, ο Γιώργος Παπανδρέου, από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας, αποκάλυψε δημόσια την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας που όλοι οι ηγέτες της ΕΕ ήξεραν αλλά όλοι έκρυβαν – άλλοι για λόγους συμφέροντος και άλλοι για λόγους σκοπιμότητας που αφορά την ίδια τη λειτουργία της ΕΕ.
Καθώς τα κομμάτια του παζλ συμπληρώνονται ένα ένα με την πάροδο του χρόνου και καθώς ολοένα και περισσότερα στόματα ανοίγουν, μπορούμε τώρα να πούμε ότι αρχικά η στάση του Γιώργου Παπανδρέου αιφνιδίασε τους ηγέτες της ΕΕ. Όχι φυσικά γιατί ενδιαφέρονται για την Ελλάδα, αλλά γιατί ανάλογη συγκάλυψη της κατάστασης επικρατούσε κοινή συναινέσει για πολλές χώρες-μέλη της ΕΕ. Γι’ αυτό και η αρχική στάση των Ευρωπαίων ηγετών ήταν αμήχανη, μουδιασμένη. Δεν ήξεραν ακόμη πώς να χειριστούν το θέμα.
Ο Γιώργος Παπανδρέου πολιορκούσε φορτικά ήδη από τον Οκτώβριο το διευθυντή του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος-Καν για να υπαγάγει αμέσως την Ελλάδα σε καθεστώς Μνημονίου, παρόλο που ο τελευταίος τον παρέπεμπε συστηματικά στην Ευρωζώνη. Η αντίφαση λύθηκε, όταν τελικά οι Γερμανοί αποφάσισαν να χρησιμοποιηθεί το ΔΝΤ ως «σκουπιδοτενεκές» για τα δεύτερης κατηγορίας μέλη της ΕΕ και, ταυτόχρονα, ως μοχλός επιβολής εξοντωτικής λιτότητας και κατάλυσης των κοινωνικών κατακτήσεων των ευρωπαϊκών κρατών, στο πλαίσιο μιας πανευρωπαϊκής υστερίας πολιτικής λιτότητας σε όλες τις χώρες-μέλη της ΕΕ και πρωτίστως της Ευρωζώνης.
Μέτωπο κατά απατεώνων
Σίγουρα έχει την αυτοτελή, δική της σημασία το γεγονός της αποκάλυψης ότι τόσο η ΕΕ όσο και ο Γιώργος Παπανδρέου ήξεραν εκ των προτέρων την οικονομική κατάσταση της Ελλάδας και εξαπατούσαν το λαό της υποκρινόμενοι τους αδαείς. Σοβαρό θέμα, αλλά το σημαντικότερο είναι άλλο.
Αφού επί δεκαετίες γνώριζαν την κατάσταση οι Ευρωπαίοι εταίροι της ΕΕ και δεν έκαναν τίποτα, είναι προφανές ότι καμιά «αδήριτη ανάγκη» δεν υπήρχε για καθεστώς Μνημονίου. Αν ήταν αναγκαίο, θα μας το είχαν επιβάλει νωρίτερα.
Ας μην γελιόμαστε. Το Μνημόνιο δεν είναι φάρμακο θεραπείας των μακροοικονομικών δεικτών της ελληνικής οικονομίας. Το Μνημόνιο συνιστά αυτοτελές επιθετικό σχέδιο αναμόρφωσης της ελληνικής κοινωνίας. Σημασία για τον Γιώργο Παπανδρέου και την ΕΕ έχουν αυτοτελώς τα μέτρα που προβλέπει το Μνημόνιο – η μείωση μισθών και συντάξεων, το φορολογικό «γδάρσιμο» όλων των Ελλήνων που ήδη πληρώνουν φόρους, η κατάλυση του κοινωνικού κράτους.
Πάλη για το μέλλον
Το Μνημόνιο Παπανδρέου – ΕΕ – ΔΝΤ έχει στόχο την επιβολή ενός κοινωνικού Μεσαίωνα. Το ένα εκατομμύριο άνεργοι που θα προκαλέσει φέτος θα είναι μόνο η αρχή. Το Μνημόνιο αποσκοπεί στη διαρκή υποβάθμιση του βιοτικού επιπέδου του ελληνικού λαού, εδραζόμενο στην ακραία νεοφιλελεύθερη αντίληψη ότι όσο πιο πολύ φτωχαίνουν οι Έλληνες και πέφτουν οι μισθοί, οι συντάξεις και τα εισοδήματά τους, τόσο πιο… «ανταγωνιστική» θα γίνεται η ελληνική οικονομία. Όσο πιο φτηνά δηλαδή αγοράζουν τις υπηρεσίες μας, τις επιχειρήσεις μας ή τη γη μας οι Γερμανοί, τόσο καλύτερα, πιστεύει η κυβέρνηση Παπανδρέου.
Είναι προφανές ότι από το εάν θα επιβληθεί τελικά ή θα ανατραπεί το Μνημόνιο θα κριθεί το μέλλον της πατρίδας μας. Αν, δηλαδή, θα μετατραπεί η Ελλάδα σε μια εξαρτημένη, ξεπουλημένη χώρα, η οποία από τα ταχυδρομεία και τα τρένα έως το ηλεκτρικό και το νερό θα βρίσκεται στα χέρια ξένων δυναστών, όπως επιδιώκει ο Γιώργος Παπανδρέου και η κυβέρνησή του σε συνεργασία με την ΕΕ και το ΔΝΤ, ή αν θα ξαναζήσουμε ημέρες εθνικής αξιοπρέπειας ανατρέποντας το Μνημόνιο και τους φορείς του.
πηγη
Δείτε το υπόλοιπο αυτής της ανάρτησης

Δε βάζουν μυαλό οι Σκοπιανοί φασίστες, δε βάζουν!

Οι γνωστοί ακροδεξιοί Εθνικιστές της fyromιανής διασποράς και του εμετικού maknews, συνεντευξιάζονται. Risto Stefov και Slavko Mankovski, σε ρεσιτάλ αλυτρωτισμού, φασισμού και ανοησίας. Δείτε τη σημαία, πίσω από τον φασίστα (που κατηγορεί την Ελλάδα για ...φασισμό!):

Television Sonce - Risto Stefov Interview from Makedonska Kafana on Vimeo.


πηγη
Δείτε το υπόλοιπο αυτής της ανάρτησης

Σάββατο, 30 Οκτωβρίου 2010

Παιχνίδι καθυστερήσεων παίζει η κυβέρνηση Γκρούεφσκι


Με την προσδοκία μιας θετικής για την ΠΓΔΜ απόφασης από το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης τους επόμενους μήνες.
Της Αγγελικής Σπανού

Παιχνίδι καθυστερήσεων παίζει η κυβέρνηση Γκρούεφσκι, με την προσδοκία μιας θετικής για την ΠΓΔΜ απόφασης από το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης τους επόμενους μήνες. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η ετυμηγορία είναι θέμα μηνών, καθώς ολοκληρώθηκε η γραπτή διαδικασία, με την πολιτική ηγεσία των Σκοπίων να αισιοδοξεί για μια θετική έκβαση.
Διπλωματικές πηγές στην Αθήνα, ωστόσο, δεν εκφράζουν ανησυχία και θεωρούν αδιέξοδη τη στρατηγική Γκρούεφσκι, επισημαίνοντας ότι οι διεθνείς εντυπώσεις είναι πλέον σε βάρος της κυβέρνησης των Σκοπίων.
Ο ίδιος ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ εξάλλου είχε αναλάβει την πρωτοβουλία για τη συνάντηση με τον Γιώργο Παπανδρέου στις Βρυξέλλες την Παρασκευή (φωτογραφία). Όπως όλα δείχνουν, κατέθεσε αυτό το αίτημα προκειμένου να δείξει διάθεση διαλλακτικότητας και εποικοδομητικής συμμετοχής στις προσπάθειες για την επίλυση του προβλήματος της ονομασίας, με το βλέμμα στο ευρωπαϊκό ακροατήριο. Τα μηνύματα που φθάνουν από τις Βρυξέλλες στα Σκόπια είναι εντελώς αποθαρρυντικά για την κυβέρνηση Γκρούεφσκι, η οποία διαπιστώνει απώλεια ερεισμάτων τόσο στο εσωτερικό της ΕΕ όσο και στις ΗΠΑ. Μήνυμα Μπαρόζο
Οι συνομιλίες που είχε ο κ. Γκρούεφσκι με τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζ.Μ. Μπαρόζο ήταν απολύτως απογοητευτικές για τον ίδιο, δεδομένου ότι έλαβε το μήνυμα ότι η αναβάθμιση των ευρωσκοπιανών σχέσεων περνά από την άρση του αδιεξόδου στο Σκοπιανό. “Έχει φτάσει η ώρα να επιλυθεί το πρόβλημα. Οι χώρες (Ελλάδα και ΠΓΔΜ) δεν πρέπει να χάσουν αυτή την ιστορική ευκαιρία. Τα ζητήματα που σχετίζονται με την ταυτότητα ενός λαού είναι σημαντικά, αλλά είναι ακόμα πιο σημαντικό το παρελθόν να μην κρατάει όμηρο το μέλλον. Καλώ όλες τις πλευρές να παραμερίσουν αυτό το εμπόδιο το συντομότερο δυνατόν και ελπίζω ότι πράγματι θα γίνει έτσι”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Επιτροπής.
Όπως επισημαίνουν ΜΜΕ των Σκοπίων, ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ ξεκαθάρισε σε όλους τους ευρωπαίους συνομιλητές του ότι τυχόν συμβιβασμός θα τεθεί προς έγκριση σε δημοψήφισμα, ενώ προσπάθησε να πείσει για την πρόοδο των μεταρρυθμίσεων στη χώρα του.
Ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ δεν έχει ελπίδες για θετικές εξελίξεις ούτε στη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ στη Λισαβόνα, που θα πραγματοποιηθεί στις 21 Νοεμβρίου, καθώς ο γ.γ. της Συμμαχίας Α.Φ. Ράσμουσεν δείχνει να σέβεται την ομόφωνη απόφαση του Βουκουρεστίου, με την οποία η ένταξη των Σκοπίων συνδέθηκε με την επίλυση του προβλήματος της ονομασίας.* Προεκλογικό ιντερμέδιο. Μετά τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών αναμένεται να ενταθούν οι παρασκηνιακές διεργασίες για τη λύση του προβλήματος της ονομασίας της ΠΓΔΜ, καθώς παραμένει ισχυρό το ενδιαφέρον τόσο της ΕΕ όσο και της Ουάσιγκτον. Η ελληνική πλευρά, χωρίς αυτό να δηλώνεται δημόσια, εξακολουθεί να θεωρεί το όνομα “Δημοκρατία της Μακεδονίας του Βαρδάρη” ως μία καλή βάση διαπραγμάτευσης, και πάντως πιστεύει ότι πρέπει η άλλη πλευρά να διανύσει την απόσταση που της αναλογεί. Το δίλημμα για τον Ν. Γκρούεφσκι, όπως εξηγούν παράγοντες της ελληνικής διπλωματίας, είναι αν θα επιμείνει στον εθνικισμό, κερδίζοντας δημοτικότητα στο εσωτερικό, ή αν θα αλλάξει ρότα, στο όνομα της προσέγγισης στις ευρωατλαντικές δομές.Οι εξελίξεις στο Διεθνές Δικαστήριο

Την προηγούμενη εβδομάδα κατατέθηκε στη γραμματεία του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης το δεύτερο απαντητικό μνημόνιο της Ελλάδος (rejoinder) στην υπόθεση της από 17ης Νοεμβρίου 2008 προσφυγής της ΠΓΔΜ κατά της Ελλάδος, που αφορά την υποτιθέμενη παραβίαση του άρθρου 11 της Ενδιάμεσης Συμφωνίας του 1995. Το μνημόνιο αυτό, το οποίο υποβλήθηκε εντός της καθορισθείσης από το δικαστήριο προθεσμίας, περιέχει τις απαντήσεις της ελληνικής πλευράς στα επιχειρήματα που προέβαλε η ΠΓΔΜ στο δεύτερο μνημόνιό της (reply) της 9ης Ιουνίου 2010.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του ελληνικού ΥΠΕΞ, το μνημόνιο αυτό, όπως και το πρώτο απαντητικό μνημόνιο (counter-memorial) της χώρας μας (19/1/2010) τα συνέταξαν επιφανείς αλλοδαποί διεθνολόγοι, οι οποίοι έχουν οριστεί νομικοί σύμβουλοι της Ελλάδας στην υπόθεση αυτή, σε συνεργασία με τους εκπροσώπους της Ελλάδας ενώπιον του δικαστηρίου: του πρέσβη Γεωργίου Σαββαΐδη, της προϊσταμένης του Τμήματος Δημοσίου Διεθνούς Δικαίου του ΥΠΕΞ Μαρίας Τελαλιάν και ομάδας ελλήνων νομικών.
Με την υποβολή του δεύτερου αυτού ελληνικού απαντητικού μνημονίου, ολοκληρώνεται πλέον η γραπτή διαδικασία ενώπιον του Διεθνούς Δικαστηρίου. Θα ακολουθήσει η προφορική διαδικασία, η οποία θα οριστεί με απόφαση του δικαστηρίου και θα διεξαχθεί στην έδρα τού τελευταίου, στη Χάγη.
Σύμφωνα με τους κανόνες της διαδικασίας του δικαστηρίου, τόσο το αρχικό μνημόνιο της ΠΓΔΜ όσο και τα μετέπειτα απαντητικά μνημόνια της Ελλάδος και της ΠΓΔΜ θα παραμείνουν εμπιστευτικά μέχρι την έναρξη της προφορικής διαδικασίας ενώπιόν του.
πηγη
Δείτε το υπόλοιπο αυτής της ανάρτησης

40.000 Σκοπιανοί ζητάνε... επιστροφή των σπιτιών τους


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newsbomb.gr στα Σκόπια λειτουργεί οργανωμένο κέντρο κινητοποίησης 40.000 Σκοπιανών, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι έχουν ελληνικές ρίζες και διεκδικούν σπίτια και εκτάσεις στην Ελλάδα.

Τις τελευταίες εβδομάδες παρατηρείται ξαφνική κάθοδος ομαδικά κατοίκων των Σκοπίων σε πόλεις και χωριά της Δυτικής Μακεδονίας (Καστοριά, Φλώρινα, Έδεσσα), γεγονός που έχει θέσει σε συναγερμό το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών και τις υπηρεσίες Ασφάλειας.Οι Σκοπιανοί ζητάνε από τα δημαρχεία της Εορδαίας, της Βεγορίτιδας, του Εξαπλάτανου και άλλων περιοχών της βορειοδυτικής Μακεδονίας, πιστοποιητικά γεννήσεων από τις περιοχές αυτές της Ελλάδας ή έγγραφα που να δείχνουν ότι κάποιοι πρόγονοί τους ήταν Έλληνες. Σκοπός τους να τα χρησιμοποιήσουν προκειμένου μετά να διεκδικήσουν δήθεν σπίτια και χωράφια που τους ανήκουν κληρονομικά.

Μία από τις εκδοχές που προβάλλονται είναι ότι κάποιοι από τους 40.000 Σκοπιανούς, είναι πράγματι παιδιά Ελλήνων που το τέλος του Εμφυλίου πολέμου έγιναν φυγάδες, καταφεύγοντας στην Αλβανία και τα Σκόπια. Για να τους αφήσουν τότε οι ελληνικές Αρχές να φύγουν, τους έβαλαν να υπογράψουν βεβαίωση ότι ΔΕΝ είναι Έλληνες και ότι δέχονταν να χάσουν για πάντα την ελληνική ιθαγένεια.

Το θέμα είναι και ευαίσθητο και πολύ μεγάλο, αφού οι Σκοπιανοί απειλούν την ελληνική κυβέρνηση ότι αν δεν τους δώσει πίσω τα σπίτια τους θα καταγγείλουν την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο και στην Ευρωπαϊκή Ένωση και θα διεκδικήσουν έτσι "τον ιδρώτα των προγόνων τους"!
πηγη
Δείτε το υπόλοιπο αυτής της ανάρτησης

Σκοπιανά και ολίγον … Ελληνικά μιλούσε ο Φίλιππος!!!


Δεν βάζουν μυαλό οι γείτονες
Στο ίδιο έργο θεατές. Παρά τις δηλώσεις του πρωθυπουργού των Σκοπίων, πως τάσσεται υπέρ μιας αμοιβαία αποδεκτής λύσης με την Ελλάδα για το θέμα της ονομασίας, συνεχίζονται οι προκλήσεις που στοχεύουν στην οικειοποίηση της ιστορικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της αρχαίας Μακεδονίας.

Πρόσφατα στην κεντρική πλατεία των Σκοπίων, έγιναν τα αποκαλυπτήρια δύο μεγάλων χάλκινων λιονταριών, που σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ κόστισαν 2.300.000 ευρώ.

Στα τοιχώματα των βάθρων των δύο αγαλμάτων, τοποθετήθηκαν χάλκινες ανάγλυφες παραστάσεις, από τους ήρωες της λεγόμενης «μακεδονικής» ιστορίας. Ανάμεσά τους και ο Μέγας Αλέξανδρος και ο πατέρας του Φίλιππος η οποίοι παρουσιάζονται να κάθονται αντικριστά, υπό το φως του ήλιου της Βεργίνας.


Ο Φίλιππος, κρατάει στα χέρια του μια επιγραφή στην οποία αναγράφεται η ρήση : «Η δημοκρατία είναι το θεμέλιο της ελευθερίας» αν και ο ίδιος ήταν απόλυτος μονάρχης.

Η συγκεκριμένη ρήση όπως είναι γραμμένη, προκάλεσε σύγχυση στους Σκοπιανούς, αφού περιλαμβάνει εκτός από σκοπιανά γράμματα (κυριλλικά), λατινικά και ελληνικά! Συγκεκριμένα αναγράφεται «ΔЕМОКРАТИΥАТА Е ОϹНОVА ИА ВΛОВОΔАТА» (αντί : «демократијата е основа на слободата»).

«Το παράξενο είναι ότι μέρος της επιγραφής είναι γραμμένο στα κυριλλικό και ένα άλλο μέρος στο λατινικό και στα ελληνικό αλφάβητο. Για παράδειγμα το γράμμα «д» είναι γραμμένο με το ελληνικό «Δ» (…)

Στην ερώτηση γιατί τα γράμματα είναι έτσι, από τη γραμματεία του δημάρχου Θεοντόροβιτς, είπαν ότι θα απαντήσουν αύριο» ανέφερε ως σχόλιο ρεπορτάζ που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ALPHATV, συνεχίζοντας : «Εξηγήσεις δεν πήραμε ούτε από τον καλλιτέχνη Κωνσταντίνο Γιάννεφ, ο οποίος δούλεψε αυτό το τμήμα του έργου, για τη σημασία των χρησιμοποιουμένων γραμμάτων» καταλήγει το ρεπορτάζ.

Τελικά τι γλώσσα μιλούσε ο Φίλιππος; Για γέλια ή για κλάματα;


πηγη
Δείτε το υπόλοιπο αυτής της ανάρτησης

Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου 2010

ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΛΕΕΙ Ο ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ


ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ ΣΤΗΝ ΧΑΓΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Περίεργες και διπλής αναγνώσεως δηλώσεις Μπαρόζο στις Βρυξέλλες κατά την κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Σκοπιανό Πρόεδρο Γκρούεφσκι, αμέσως μετά την συνάντησή τους.

Ο Πρόεδρος της Κομισιόν κάλεσε «και τα δύο μέρη» να επιλύσουν το θέμα του ονόματος το συντομότερο δυνατόν, καθώς «η χώρα (σ.σ. η ΠΓΔΜ) δεν πρέπει να χάσει αυτήν την ιστορική ευκαιρία». Πρόσθεσε επίσης ο κ. Μπαρόζο, ότι «το παρελθόν δεν πρέπει να κρατά όμηρο το μέλλον».

Αλλά όταν ο Πρόεδρος της Κομισιόν μιλά για παρελθόν, σε ποιο ακριβώς «παρελθόν» αναφέρεται; Στο «παρελθόν» της ΠΓΔΜ ή στο πραγματικό παρελθόν της Ελλάδας; Δεν παρέλειψε επίσης ο κ. Μπαρόζο να αναφερθεί στην προ έτους απόφαση της Κομισιόν για κατάργηση της βίζας στους πολίτες της ΠΓΔΜ, ενώ αποκάλυψε ότι η έκθεση προόδου της ΠΓΔΜ που θα δημοσιοποιηθεί στις 9 Νοεμβρίου θα είναι θετική! Από την πλευρά του ο Γκρούεφσκι, που ετοιμαζόταν για την χθεσινή συνάντησή του με τον κ. Παπανδρέου, είπε ότι η χώρα του θα υποβάλει ιδέες για να ξεπεραστεί το αδιέξοδο και να βρεθεί μια αμοιβαία αποδεκτή λύση, που δεν θα θίγει κανένα από τα ενδιαφερόμενα μέρη.

Όλα αυτά τα σουρεαλιστικά, την ώρα που προχθές η Ελλάδα κατέθεσε την απάντησή της για την προσφυγή της ΠΓΔΜ στη Χάγη – προσφυγή στην οποία Μπαρόζο και Γκρούεφσκι απέφυγαν να αναφερθούν.

Ως γνωστόν, η ΠΓΔΜ έχει προσφύγει στην Χάγη από τις 17 Νοεμβρίου 2008 κατά της Ελλάδας, επειδή η Αθήνα παραβιάζει το άρθρο 11 της Ενδιάμεσης Συμφωνίας του 1995, παρεμποδίζοντας την είσοδο των Σκοπίων σε διεθνείς οργανισμούς, όπως το ΝΑΤΟ – σε πολλές πρόλαβαν και μπήκαν, καθώς επί κυβερνήσεων Σημίτη η συμφωνία εφαρμοζόταν.

Η απάντηση της Ελλάδας, που συντάχθηκε από επιφανείς Έλληνες και ξένους διεθνολόγους, περιέχει τις θέσεις της χώρας μας σε σχέση με το δεύτερο μνημόνιο που υπέβαλε η ΠΓΔΜ στις 9 Ιουνίου 2010.
πηγη
Δείτε το υπόλοιπο αυτής της ανάρτησης

Αναβλήθηκε η συνάντηση Παπανδρέου - Γκρούεφσκι


Η αναβολή προέκυψε έπειτα από αίτημα της ελληνικής πλευράς
Η προγραμματισμένη για σήμερα, στις 15.30 (ώρα Βρυξελλών), συνάντηση των πρωθυπουργών της Ελλάδος, Γιώργου Παπανδρέου και της ΠΓΔΜ, Νίκολα Γκρούεφσκι, αναβάλλεται και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στις 14.30.

Η αναβολή προέκυψε έπειτα από αίτημα της ελληνικής πλευράς λόγω των υποχρεώσεων του Έλληνα πρωθυπουργού στο πλαίσιο της συνάντησης των ηγετών του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος και του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, μετέδωσαν τα ΜΜΕ των Σκοπίων.Ο κ. Γκρούεφσκι συναντήθηκε στις Βρυξέλλες με τον γ.γ. του ΝΑΤΟ, Άντερς Φογκ Ράσμουσεν, τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, ενώ μαζί με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Βάσκο Ναούμοφσκι, και τον υπουργό Εξωτερικών, Αντόνιο Μιλόσοσκι, συναντήθηκε με ομάδα Ευρωβουλευτών.

Τέλος, ο κ. Γκρούεφσκι θα συναντηθεί επίσης, σήμερα, με την Ύπατη Εκπρόσωπο της ΕΕ για την ΚΕΠΠΑ, Κάθριν Άστον, και με τον Επίτροπο για τη Διεύρυνση, Στέφαν Φούλε.
πηγη
Δείτε το υπόλοιπο αυτής της ανάρτησης

Τουρκικά παιχνίδια µε τα χωρικά ύδατα


Συνεχίζει η Αγκυρα το παιχνίδι των διαρροών, καθώς στη συνεδρίαση του τουρκικού Υπουργικού Συµβουλίου ο Ταγίπ Ερντογάν ενηµέρωσε τα µέλη της κυβέρνησής του για τη συνάντησή του µε τον Γιώργο Παπανδρέου.

Σύµφωνα µε τα τουρκικά µέσα, στη συνεδρίαση συζητήθηκαν και σενάρια για την επέκταση των ελληνικών χωρικών υδάτων από τα 6 στα 7 και στα 8 ναυτικά µίλια, ανάλογα µε την περιοχή. Την ίδια ώρα, η Αθήνα επαναλαµβάνει ότι είναι ακόµη πολύ νωρίς για οποιαδήποτε συµφωνία, όπως κατέστησε σαφές και ο έλληνας Πρωθυπουργός πριν από λίγες µέρες. Πάντως, χθες, την ώρα που το τουρκικό κανάλι Κanal D µετέδιδε ότι στην πεντάωρη συνεδρίαση του Υπουργικού Συµβουλίου συζητήθηκαν σενάρια επέκτασης των ελληνικών χωρικών υδάτων, ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Τζεµίλ Τσιτσέκ απέφυγε να διαψεύσει τις πληροφορίες, δηλώνοντας απλώς ότι δεν υπάρχει κάτι επίσηµο και πως αν υπάρξει, θα γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις από το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών.

Η Αθήνα αρνείται να µπει στην ουσία των διαρροών, επιµένοντας στον εµπιστευτικό χαρακτήρα των συνοµιλιών, αλλά και στο γεγονός ότι η Αγκυρα δεν έχει κανένα κόστος από τη διαρροή σεναρίων για το εύρος των ελληνικών χωρικών υδάτων, πόσω µάλλον τη στιγµή που επιχειρεί να εξασφαλίσει την έξωθεν καλή µαρτυρία, κυρίως από τις Βρυξέλλες.

Διπλωµατικές πηγές σηµειώνουν ότι δεν αποκλείεται να συζητήθηκαν τέτοια σενάρια στο τουρκικό Υπουργικό Συµβούλιο, ως απόρροια της ενηµέρωσης του τούρκου πρωθυπουργού για τη συνάντηση µε τον έλληνα οµόλογό του. Οι δύο Πρωθυπουργοί δήλωσαν, άλλωστε, δηµοσίως, ότι συζήτησαν για όλα – συµπεριλαµβανοµένου του ζητήµατος της υφαλοκρηπίδας, των αεροµαχιών και της πορείας των διερευνητικών επαφών.

Αρµόδιες πηγές σηµειώνουν, πάντως, ότι είναι µάλλον απίθανο οι κ.κ. Παπανδρέου και Ερντογάν παρουσία των δύο υπουργών Εξωτερικών να εισήλθαν σε τέτοιες λεπτοµέρειες, ενώ, σύµφωνα µε πληροφορίες, παρότι οι διερευνητικές επαφές βρίσκονται σε καλό δρόµο, οι δύο πλευρές δεν έχουν φθάσει ακόµη σε σηµείο να συζητούν το ακριβές εύρος των ελληνικών χωρικών υδάτων.

Σε κάθε περίπτωση, το παιχνίδι των διαρροών, λένε διπλωµατικές πηγές, υπενθυµίζει για ακόµη µια φορά το µόνιµο «αγκάθι» στον διάλογο για το Αιγαίο, που είναι το παράδοξο τα ελληνικά χωρικά ύδατα (6 ναυτικά µίλια) να µην εναρµονίζονται µε τον εναέριο χώρο (10 ναυτικά µίλια). Η «δυσαρµονία» αυτή, η οποία δεν υπάρχει σε άλλη χώρα, αποτελεί διαρκή πηγή προβληµάτων και το βασικό έρεισµα για την καθηµερινή πρακτική των τουρκικών παραβιάσεων. Υπενθυµίζεται ότι στις διερευνητικές επαφές της περιόδου 2002 - 2003, οι δύο πλευρές είχαν υιοθετήσει µια φόρµουλα για την εξοµοίωση του εναέριου χώρου µε τα χωρικά ύδατα και την ανά περιοχή αυξοµείωση στα 8 ή στα 10 ναυτικά µίλια. Με τις επιλεκτικές αυτές διαφοροποιήσεις η Αθήνα κατάφερνε να αυξήσει τα χωρικά της ύδατα, ευθυγραµµίζοντας τον εναέριο χώρο της. Για τη διαφοροποιηµένη ανά περιοχή επέκταση των χωρικών υδάτων είχε µιλήσει στο βιβλίο του και ο Κώστας Σηµίτης. Αλλωστε, σηµειώνουν διπλωµατικές πηγές, ένα από τα βασικά σηµεία συναινέσεων όποτε ο ελληνοτουρκικός διάλογος προχωρούσε, ήταν ότι η Ελλάδα δεν θα επεκτείνει µονοµερώς την αιγιαλίτιδα ζώνη της στα 10 ή 12 ναυτικά µίλια, καθώς στο Αιγαίο δεν πλέουν µόνο ελληνικά πλοία.
πηγη
Δείτε το υπόλοιπο αυτής της ανάρτησης

Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου 2010

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΑΔΑ

Ένας χαιρετισμός θαυμασμού για τους Έλληνες που μέσα κι έξω από την πατρίδα, δεν ξεχνούν, αιώνες τώρα, τι σημαίνει Ελλάδα.

Ένα παράπονο κι ένας θυμός για μερικούς «Nεοέλληνες» που θέλουν να μας κάνουν να ξεχάσουμε τι σημαίνει Ελλάδα και μερικούς ξένους που προσπαθούν να ξανακομματιάσουν τη μια και αδιαίρετη, Ελληνική Πατρίδα.

Και μια απροσμέτρητη οργή για κάποιους Έλληνες και κάποιους «φιλέλληνες» που αγνοούν ή θέλουν συνειδητά να αγνοούν, τον κύριο στόχο της ιλαροτραγικής, τάχα φιλειρηνικής, διαπραγμάτευσης του ονόματος της Μακεδονίας.Που είναι ένας και μοναδικός: Άλλοτε διπλωματικά κι άλλοτε κυνικά, να «αναστήσουν» ένα νέο, ψευτομακεδονικό έθνος,από την Αδριατική μέχρι το Θερμαικό,για να μετατρέψουν όλα τα Βαλκάνια σε έναν πιστό υπηρέτη των μεγάλων, ανθρωποφάγων, συμφερόντων της νέας, παγκόσμιας, τάξης πραγμάτων.

Δεν θα τους περάσει..
Είμαστε αποφασισμένοι και μπορούμε να μην τους περάσει…

Στέφανος Ληναίος – Έλλη Φωτίου

10.10.2010

www.thealpha.gr, www.neoskyklos.gr
πηγη
Δείτε το υπόλοιπο αυτής της ανάρτησης

NewsIt.gr Παρέλαση με διαμαρτυρίες στη Θεσσαλονίκη

Απόσπασμα από το μεσημεριανό δελτίο 27/10/10
Δείτε το υπόλοιπο αυτής της ανάρτησης

NewsIt.gr: Τι ξέρουν οι μαθητές για το έπος του '40;

Οι μαθητές δίνουν τις δικές τους απαντήσεις...
Δείτε το υπόλοιπο αυτής της ανάρτησης

Άλλη μία απόδειξη ότι οι Μακεδόνες μιλούσαν Ελληνικά.Μοναδική παγκοσμίως παιονική ασπίδα και μία μαρμάρινη σφίγγα, επίσης μοναδικό εύρημα για τη Βόρεια Ελλάδα, βρήκαν τη θέση που τους αρμόζει στο νέο αρχαιολογικό μουσείο του Αργους Ορεστικού της Καστοριάς.

Είναι μέρος ενός μεγάλου αριθμού ευρημάτων που ήρθαν στο φως στην αρχαία Ορεστίδα, ευρύτερη περιοχή του σημερινού Αργους Ορεστικού, όπως επισημαίνει ο προϊστάμενος της ΚΘ' ΕΠΚΑ, Κώστας Σουέρεφ. Η παιονική ασπίδα χρονολογείται στις αρχές του 3ου αι. π.Χ. Σύμφωνα με τον αρχαιολόγο της ΙΖ' ΕΠΚΑ, Χαράλαμπο Τσούγγαρη, είναι το πρώτο στοιχείο που έχει εντοπιστεί μέχρι σήμερα και δηλώνει ότι οι Παίονες -κάτοικοι του νότιου τμήματος της ΠΓΔΜ- είχαν σχηματίσει εκείνη την εποχή σώμα φάλαγγας, κατά τα πρότυπα της μακεδονικής, ώστε να μπορέσουν να την...αντιμετωπίσουν. Η ασπίδα φέρει την επιγραφή «Αυδωλέοντος» γύρω από το κέντρο της. Ο εξελληνισμός τους είχε προχωρήσει τόσο, ώστε όχι μόνο στα νομίσματά τους αλλά ακόμα και στις ασπίδες τους έφεραν το όνομα του βασιλιά τους στην ελληνική γλώσσα. Το εύρημα, υπογραμμίζει ο Χ. Τσούγγαρης, καταρρίπτει τους ισχυρισμούς αρχαιολόγων της ΠΓΔΜ ότι οι αρχαίοι Μακεδόνες, ακόμη και ο Μέγας Αλέξανδρος, δεν μιλούσαν ελληνικά.Αντίθετα οι Παίονες, αν και εξελληνίζονται, διατηρούν ακόμη και τη θρησκεία τους, που ήταν άλλη από αυτή των αρχαίων Μακεδόνων.
Η μαρμάρινη σφίγγα βρέθηκε κοντά στην Πεντάβρυσο Καστοριάς, χρονολογείται στο 470 π.Χ. και ήταν τοποθετημένη στην κορυφή επιτύμβιας στήλης. Η μεταφορά του μύθου του Οιδίποδα στην Ανω Μακεδονία δηλώνει ξεκάθαρα ότι οι Ελληνες του Νότου και οι Ελληνες του Βορρά μοιράζονταν πολλά κοινά πολιτιστικά στοιχεία και φιλοσοφικές αναζητήσεις για τη ζωή και το θάνατο.
Το νέο μουσείο καταλαμβάνει 600 τ.μ. στο πολιτιστικό κέντρο Αργους Ορεστικού, που παραχωρήθηκε στο ΥΠΠΟ και ολοκληρώθηκε μέσω του Γ' ΚΠΣ. Κόστισε 1,5 εκατ. ευρώ.
πηγη
Δείτε το υπόλοιπο αυτής της ανάρτησης

Ο διωγμός ενός μαρτυρικού ιεράρχη από τη σχισματική εκκλησία των Σκοπίων


Επιμέλεια Στελίνα Μαργαριτίδου

Σε 2,5 χρόνια φυλάκιση και σε πρόστιμο 100.000 ευρώ καταδικάστηκε πρόσφατα από δικαστήριο των Σκοπίων ο αρχιεπίσκοπος Αχριδών Ιωάννης, ο ιεράρχης που διώκουν από το 2002 τα Σκόπια με την κατηγορία της “αναζωπύρωσης θρησκευτικού και εθνικού μίσους”.

Ο κοσμήτορας της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ Μιχαήλ Τρίτος κάνει έκκληση για τη βοήθεια του “μαρτυρικού”, όπως τον χαρακτηρίζει, ιεράρχη, ο οποίος είχε το θάρρος να διακηρύξει ότι η “μακεδονική” εκκλησία των Σκοπίων είναι σχισματική γιατί περιφρονεί βασικές αρχές της ορθόδοξης εκκλησιολογίας και προτάσσει εθνοφυλετικές σκοπιμότητες.
Η ρήξη με τη σερβική εκκλησία

Όπως αναφέρει ο κ. Τρίτος στο βιβλίο του “Νεώτερες εξελίξεις στη σχισματική εκκλησία των Σκοπίων”, η εν λόγω εκκλησία ιδρύθηκε το 1958 με πλήρη περιφρόνηση των βασικών αρχών της ορθόδοξης εκκλησιολογίας, με πρόταξη εθνοφυλετικών σκοπιμοτήτων και παρά την αντίδραση της σερβικής εκκλησίας και της σύνολης της ορθοδοξίας. Στους κόλπους της περιλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος του σημερινού πληθυσμού της χώρας.

Μετά τη δημιουργία του κράτους των Σκοπίων, καθώς και την επίσημη αναγνώρισή του από τη διεθνή κοινότητα, κρίθηκε αναγκαίο να δοθεί μια λύση και στο εκκλησιαστικό πρόβλημα.

Για την επίλυση αυτού του ακανθώδους προβλήματος πραγματοποιήθηκαν από το 1999 έως το 2002 πέντε διμερείς επαφές μεταξύ εκπροσώπων του πατριαρχείου της Σερβίας και της σχισματικής εκκλησίας των Σκοπίων στο Βελιγράδι, στην Κωνσταντινούπολη, στο Μπιγκόρσκι, στο Κάλενιτς και στη Βόντοτσα, χωρίς κανένα αποτέλεσμα.

Στην προσπάθεια ανεύρεσης λύσης παρενέβη και το οικουμενικό πατριαρχείο, το οποίο όρισε διαμεσολαβητή τον αρχιεπίσκοπο Τιράνων και πάσης Αλβανίας Αναστάσιο.

Ο αρχιεπίσκοπος Αλβανίας επισκέφθηκε τα Σκόπια τον Απρίλιο του 2002 και κατέστησε σαφές στον εκεί αρχιεπίσκοπο Στέφανο ότι η έξοδος από την απομόνωση περνάει από το σερβικό πατριαρχείο. Ο Αναστάσιος κατόρθωσε να επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων τις δύο πλευρές. Η συνάντηση έγινε στην πόλη Νις της Σερβίας στις 17 Μαΐου του 2002.

Οι συνομιλίες διεξήχθησαν σε πνεύμα κατανόησης και αδελφικής αγάπης. Τα δύο μέρη υπέγραψαν προσχέδιο συμφωνίας, με το οποίο λύνονταν δύο βασικά προβλήματα, όπως το όνομα και το καθεστώς στην ΠΓΔΜ. Συγκεκριμένα, συμφωνήθηκε να ονομαστεί η εκκλησία των Σκοπίων αρχιεπισκοπή Αχρίδας και να της δοθεί ευρεία αυτονομία.

Δυστυχώς το σχέδιο αυτό, το οποίο θα έδιδε λύση στο υφιστάμενο πρόβλημα, ύστερα από έντονες πιέσεις των εθνικιστικών κύκλων των Σκοπίων απορρίφθηκε από την ιερά σύνοδο της εκκλησίας των Σκοπίων με την αιτιολογία ότι η υλοποίησή του θα ισοδυναμούσε ουσιαστικά με την κατάργηση του ονόματος και της αυτονομίας της εκκλησίας.

Ο μητροπολίτης Βέλεσκυ και Ποβαντάρσκυ Ιωάννης διαφώνησε με την απόφαση της συνόδου της σχισματικής εκκλησίας των Σκοπίων. Υποστήριξε ότι η απόφαση του Νις είναι η μόνη η οποία μπορεί να βγάλει την εκκλησία των Σκοπίων από το αδιέξοδο και να της δώσει τη δυνατότητα κοινωνίας με τις λοιπές ορθόδοξες εκκλησίες.

Η πρότασή του δεν έγινε δεκτή και ο ίδιος επανέφερε τη μητρόπολή του στους κόλπους της μητρός εκκλησίας της Σερβίας, η οποία τον δέχθηκε σε λειτουργική και κανονική κοινωνία.

Η εκκλησία των Σκοπίων κήρυξε έκπτωτο τον Ιωάννη στις 6 Ιουλίου του 2002 και ο μητροπολίτης εκδιώχθηκε βίαια από το μητροπολιτικό μέγαρο και τη μονή Αγίου Γεωργίου Νεγοτίνο.

Σε αυτή την αντικανονική πράξη της ιεράς συνόδου της εκκλησίας των Σκοπίων αντέδρασε η ιερά σύνοδος της σερβικής εκκλησίας, η οποία όρισε τον μητροπολίτη Ιωάννη έξαρχο του πατριαρχείου της Σερβίας.

Στο ίδιο έγγραφο το πατριαρχείο της Σερβίας κατηγορεί την ιερά σύνοδο της εκκλησίας των Σκοπίων και τα κρατικά όργανα για την απάδουσα στους ιερούς κανόνες και τα στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα άσκηση βίας σε βάρος του μητροπολίτη Ιωάννου.

Για όλους τους ανωτέρω λόγους, η ιερά σύνοδος του πατριαρχείου της Σερβίας κήρυξε άκυρη την απόφαση της εκκλησίας των Σκοπίων και αναγνώρισε τον μητροπολίτη Ιωάννη κανονικό μητροπολίτη της ιεράς μητροπόλεως Βέλεσκυ-Ποβαντάρσκυ.

Η πράξη αυτή του πατριαρχείου της Σερβίας προκάλεσε θύελλα διαμαρτυριών στα Σκόπια. Ο υπουργός Εξωτερικών της ΠΓΔΜ Σλόμπονταν Τσάτουλε προειδοποίησε ότι οι παραδοσιακά καλές διμερείς σχέσεις της χώρας του με τη Σερβία είναι δυνατόν να επηρεαστούν. Το κόμμα VMRO-DPMNE με ανακοίνωσή του ανέφερε ότι “η σερβική εκκλησία επιχειρεί να υποβάλλει παλαιά σενάρια για την άρνηση της υπάρξεως μακεδονικής ταυτότητας”.

Οκτώ μήνες στη φυλακή

Στις 20 Ιουλίου 2003, όταν ο μητροπολίτης Ιωάννης τελούσε το μυστήριο του βαπτίσματος στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου Βιτωλίων, η αστυνομία τον συνέλαβε και τον προφυλάκισε για πέντε ημέρες και τον οδήγησε σε δίκη με την κατηγορία της αυθαίρετης εισόδου σε ναό. Του επιβλήθηκε ποινή ενός έτους και φυλάκιση ενός έτους με αναστολή δύο ετών.

Ο αρχιεπίσκοπος έμεινε οκτώ μήνες στις φυλακές των Σκοπίων “Ιντρίζοβο”. Ύστερα από έντονες διαμαρτυρίες των εκκλησιαστικών αρχών και των διεθνών οργανισμών αφέθηκε ελεύθερος.

Στη συνέχεια το δικαστήριο των Σκοπίων τον κατηγόρησε ότι καταχράστηκε χρήματα. Ο αρχιεπίσκοπος Ιωάννης φυλακίστηκε ξανά και αποφυλακίστηκε στις 20 Απριλίου του 2007.

Πρόσφατα καταδικάστηκε εκ νέου και μέχρι τώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές ελλοχεύει ο κίνδυνος νέας σύλληψής του.

- Ο αρχιεπίσκοπος Ιωάννης, που κινείται μεταξύ Σερβίας και Ελλάδας, είναι ελληνομαθής, ένθερμος υποστηρικτής των ελληνικών δικαίων και υποψήφιος διδάκτωρ της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ.

ΠΗΓΗ: Απόσπασμα από το βιβλίο του καθηγητή της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ Μιχαήλ Τρίτου “Νεώτερες εξελίξεις στη σχισματική εκκλησία των Σκοπίων”

Πηγή
Δείτε το υπόλοιπο αυτής της ανάρτησης

ΠΑΡΑΙΝΕΣΕΙΣ ΜΠΑΡΟΖΟ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ

O πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζοζέ Μπαρόζο, κάλεσε τον πρωθυπουργό της ΠΓΔΜ, Νίκολα Γκρούεφσκι να εργαστεί για την επίλυση της διαφοράς της με την Ελλάδα.

Στο πλαίσιο της συνάντησής τους, του υπενθύμισε ότι η Κομισιόν αποφάσισε πριν ένα χρόνο την κατάργηση της βίζα για τους πολίτες της ΠΓΔΜ, όχι μόνο για να επιβραβεύσει τις προσπάθειες της χώρας, αλλά και για να της δώσει κίνητρο να επιλύσει το ζήτημα της ονομασίας."Πρέπει να προχωρήσουμε με αυτό το θέμα. Η κατάλληλη στιγμή έφτασε. Η χώρα δεν πρέπει να χάσει αυτήν την ιστορική ευκαιρία. Το παρελθόν δεν πρέπει να κρατά όμηρο το μέλλον", είπε ο Ζοζέ Μπαρόζο.

Από τη μεριά του, ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ υποσχέθηκε ότι "η προσέγγιση της ΠΓΔΜ θα παραμείνει εποικοδομητική και θα υποβάλλουμε ιδέες για να ξεπεραστούν οι διαφορές και να βρεθεί μία αμοιβαία αποδεκτή λύση, η οποία δεν θα θίγει κανένα από τα ενδιαφερόμενα μέρη".

Ο Ν. Γκρούεφσκι βρίσκεται στις Βρυξέλλες για τη σύνοδο κορυφής και αύριο θα έχει επαφές με το Γιώργο Παπανδρέου.
πηγη
Δείτε το υπόλοιπο αυτής της ανάρτησης

ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΗΣ ΠΓΔΜ ΣΤΗ ΧΑΓΗ

Το δεύτερο απαντητικό μνημόνιο στην υπόθεση της από 17 Νοεμβρίου 2008 προσφυγής της ΠΓΔΜ κατά της χώρας μας, που αφορά την υποτιθέμενη παραβίαση του άρθρου 11 της Ενδιάμεσης Συμφωνίας του 1995, κατέθεσε η ελληνική πλευρά.

Σύμφωνα με το υπουργείο Εξωτερικών, το μνημόνιο, το οποίο υποβλήθηκε εντός της καθορισθείσης από το δικαστήριο προθεσμίας, περιέχει τις απαντήσεις της ελληνικής πλευράς στα επιχειρήματα που προέβαλε η ΠΓΔΜ στο δεύτερο μνημόνιο που κατέθεσε στις 9 Ιουνίου 2010.Το κείμενο συνέταξαν επιφανείς αλλοδαποί διεθνολόγοι, οι οποίοι έχουν ορισθεί ως νομικοί σύμβουλοι της Ελλάδος στην υπόθεση, σε συνεργασία με τους εκπροσώπους της χώρας μας ενώπιον του δικαστηρίου.

Με την κατάθεση του απαντητικού μνημονίου ολοκληρώνεται η γραπτή διαδικασία ενώπιον του Διεθνούς Δικαστηρίου ενώ θα ακολουθήσει η προφορική διαδικασία, η οποία θα διεξαχθεί στην έδρα του τελευταίου στη Χάγη. Σημειώνεται ότι μέχρι την έναρξη της προφορικής διαδικασίας, τόσο το αρχικό μνημόνιο της ΠΓΔΜ όσο και τα μετέπειτα απαντητικά μνημόνια της Ελλάδος και της γειτονικής χώρας, θα παραμείνουν εμπιστευτικά.
πηγη
Δείτε το υπόλοιπο αυτής της ανάρτησης

Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2010

Who wants to be a MACEDONIAN ?

Macedonia - Q&A - Game Show - Matthew Nimitz - 6 Questions - Phone a Friend - 50:50
Δείτε το υπόλοιπο αυτής της ανάρτησης

Τί είναι το Μακεδονικό ζήτημα;


ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ:


Μαθαίνουμε την αλήθεια και την υπερασπιζόμαστεΑ. Τί είναι το Μακεδονικό ζήτημα;

Είναι η οικειοποίηση του ονόματος της Μα­κεδονίας από τους Σκοπιανούς και η προώθηση του ονείρου τους για την κατάκτηση της Ελληνι­κής Μακεδονίας.


Β. Ποια στοιχεία αποδεικνύουν την ελληνικότη­τα της Μακεδονίας;

1) Οι Μακεδόνες ήταν πανάρχαια ελληνική φυλή, όπως οι Δωριείς, οι Ίωνες και οι Αιολείς. Μιλούσαν Ελληνικά σε διάλεκτο που συγγένευε ιδιαίτερα με τη δωρική και την αιολική διάλε­κτο.

2) Το όνομα Μακεδόνες και Μακεδονία είναι λέξεις ελληνικές και παράγονται από την αρχαία λέξη μάκος, Μακεδνός σημαίνει μακρύς, ψηλός. που είναι δωρικός τύπος της λέξης μήκος.

3) Η Θρησκεία των αρχαίων Μακεδόνων ή­ταν ίδια και απαράλλακτη με τη θρησκεία όλων των υπόλοιπων Ελλήνων. Πίστευαν τους ίδιους 12 "θεούς" και θεωρούσαν ότι το δωδεκάθεό τους κατοικούσε στο μεγάλο μακεδονικό βουνό, τον Όλυμπο.

4) Ο Ηρόδοτος, ο πατέρας της Ιστορίας, γράφει ολοκάθαρα ότι οι Μακεδόνες είναι Έλλη­νες. (Ηροδότου Ιστορία Α' 56, Η'43).

5) Η πιο σπουδαία είναι η μαρτυρία του αρχαίου γεωγράφου Στράβωνα με τη λακωνική φράση:
«έστιν ουν Ελλάς και η Μακεδονία».

6) Οι αρχαίοι Μακεδόνες είχαν τη δυνατότη­τα να γίνονται μέλη της Αμφικτυονίας των Δελφών, προνόμιο αποκλειστικά και μόνο για τους Έλληνες.

7) Οι αρχαίοι Μακεδόνες έπαιρναν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες, στους οποίους εί­χαν δικαίωμα συμμετοχής μόνον Έλληνες.

8) Στην αρχαία Μακεδονία υπήρχαν ελληνικά θέατρα και παίζονταν ελληνικές τραγωδίες. Δε θα μπορούσαν οι Μακεδόνες να παρακολουθήσουν ελληνικές τραγωδίες, αν ήταν βάρβαροι.

9) Ο Μέγας Αλέξανδρος ξεκίνησε την εκστρατεία του ως αρχιστράτηγος όχι των Μακεδόνων, αλλά όλων των Ελλήνων. Στο Πανελλήνιο Συνέδριο της Κορίνθου το 335 π.Χ. όλοι οι Έλληνες πλην των Λακεδαιμονίων του παραχώρησαν την εξουσία.

10) Οι διάδοχοί του σε όλα τα βασίλεια ενήργησαν αποκλειστικά ως Έλληνες. Διέδωσαν την ελληνική γλώσσα από τη Μεσόγειο μέχρι τον Ιν­δό ποταμό.

11) Η περίοδος εκείνη των διαδόχων του Με­γάλου Αλεξάνδρου δεν ονομάστηκε Μακεδονι­κή, αλλά Ελληνιστική περίοδος.

12) Άλλη μαρτυρία ότι οι Μακεδόνες υπήρ­ξαν Έλληνες αποτελεί η γλώσσα τους. Κύρια ονόματα, τοπωνύμια, ονόματα μηνών, ονόματα ε­ποχών, ονόματα εορτών είχαν ετυμολογία ελληνική. Επίσης τα φωνητικά πάθη, οι κλίσεις και οι καταλήξεις ήταν όλα ελληνικά.

13) Τα αρχαιοελληνικά ευρήματα στο Δίον, στην Πέλλα, στη Βεργίνα, στη Σίνδο, στην Αιανή είναι όλα ελληνικά. Αρχιτεκτονική, ζωγραφι­κή, γλυπτική, διακοσμητική, ρυθμοί, πολεοδομία είναι όλα ελληνικά.

14) Όλες οι επιγραφές που βρέθηκαν στη Μα­κεδονία ήταν ελληνικές. Καμιάς άλλης γλώσσας επιγραφή δε βρέθηκε στην αρχαία Μακεδονία, ε­κτός από τη λατινική της Ρωμαιοκρατίας.

15) Στα αρχαία μακεδονικά νομίσματα όλες οι παραστάσεις είναι από το θεματολόγιο της αρχαίας ελληνικής τέχνης και στην ελληνική γλώσσα. Γ. Πότε ιδρύεται το ψευδοκράτος των Σκοπίων;

Στις 2/2/1944 ο Γιοζ Μπροζ Τίτο (δικτάτορας της Γιουγκοσλαβίας) συγκροτεί ομόσπονδο κρατίδιο, στο οποίο δίνει σκόπιμα το ψευδεπίγραφο όνομα: «Δημοκρατία της Μακεδονίας».


Δ. Ποιοι είναι οι Σκοπιανοί;

Το κράτος των Σκοπίων είναι εθνολογικά ένα κράτος πανσπερμίας και γλωσσολογικά ένα κρά­τος «Βαβέλ». Στο μικρό αυτό κράτος εκτάσεως 25.713 τ.χλμ., όσο η Πελοπόννησος, ζουν σύμφω­να με την απογραφή του 1991 εικοσιπέντε (25) περίπου εθνικές ομάδες (Βούλγαροι, Αλβανοί, Έλληνες, Σέρβοι, Τούρκοι, Τσιγγάνοι, Αρμέ­νιοι, Εβραίοι κ.λ.π.).

Ε. Ποιες είναι οι βλέψεις των Σκοπίων;

Το μακρόπνοο επεκτατικό πρόγραμμα των Σκοπιανών περιλαμβάνει την «απελευθέρωση» των υπόλοιπων τμημάτων της Μακεδονίας από τη Βουλγαρία, την Αλβανία και την Ελλάδα και την ένωση όλων αυτών με το κράτος των Σκοπίων.Χρέος όλων μας:

Να υπερασπισθούμε την Ιστορική Αλήθεια

γιατί τα τείχη της Ελλάδας μας

είναι στη Μακεδονία

Συντονιστική Επιτροπή Ορθοδόξων
Χριστιανικών Σωματείων Θεσσαλονίκης
Τηλ. 2310327018/6944618622


ΠΗΓΗ: «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ»
Ευγενική προσφορά: Εκδόσεις «Ορθόδοξος Κυψέλη»
Δείτε το υπόλοιπο αυτής της ανάρτησης

«Δίνουμε μάχη για την απελευθέρωση της Ελλάδας»


Μήνυμα Παπανδρέου στην επέτειο απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης.
Η Ελλάδα δίνει «μάχη για να απελευθερωθεί», δήλωσε ο πρωθυπουργός από τη Θεσσαλονίκη σήμερα, ημέρα εορτασμού της επετείου απελευθέρωσης της πόλης.

«Σήμερα βρισκόμαστε σε μια ιστορική καμπή, γιατί δίνουμε τη μάχη, τον αγώνα για την απελευθέρωση της χώρας μας από κάθε είδους δουλεία και επιτήρηση», τόνισε ο Γιώργος Παπανδρέου αμέσως μετά τη δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου, πολιούχου της Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Παπανδρέου αναφέρθηκε στις προσπάθειες που καταβάλλει η κυβέρνηση για να βγει η χώρα από την κρίση, καθώς και στη μεταρρύθμιση του «Καλλικράτη» στην αυτοδιοίκηση.

Πρέπει «να ξεφύγουμε από αντιλήψεις, πρακτικές, νοοτροπίες του παρελθόντος που μας κρατάνε πίσω και να απελευθερώσουμε τους πολίτες μας για να μπορούν να είναι δημιουργικοί, καινοτόμοι, με σιγουριά και προοπτική», δήλωσε ο πρόεδρος της κυβέρνησης.«Ένα μεγάλο βήμα που κάνουμε είναι ο ''Καλλικράτης''. Ο νέος αυτός αυτοδιοικητικός θεσμός που σπάει τα δεσμά μιας εξάρτησης πελατειακής και συγκεντρωτισμού και δίνει φτερά στην περιφέρεια. Δυνατότητες που τόσες υπάρχουν σε κάθε περιφέρεια, τεράστιες δυνατότητες που προσφέρονταν πνιγμένες από αυτό το πελατειακό σύστημα.

»Αυτό ακριβώς κάνουμε: απελευθερώνουμε δυνάμεις και μαζί δίνουμε τη μάχη να φτιάξουμε την Ελλάδα που θα είναι μια Ελλάδα ευημερίας, κοινωνικής δικαιοσύνης διαφάνειας και δημοκρατίας. Αυτή είναι η βούληση του ελληνικού λαού, αυτή τη βούληση υπηρετούμε και θα τα καταφέρουμε», κατέληξε ο πρωθυπουργός.

Την δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου παρακολούθησαν ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας Χρήστος Σαρτζετάκης, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος, ο υπουργός Δικαιοσύνης Χάρης Καστανίδης, ο αναπληρωτής υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης Σωκράτης Ξυνίδης, ο υφυπουργός Υποδομών Γιάννης Μαγκριώτης, ο νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης και ο δήμαρχος της πόλης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος.
πηγη
Δείτε το υπόλοιπο αυτής της ανάρτησης

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, Η GREEK HACKING SCENE ΞΕΤΙΝΑΞΕ 850 ΣΚΟΠΙΑΝΑ SITES ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ…

ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟΤΕ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ! ΤΟΤΕ,ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ ΤΟΝ ΕΡΑΣΤΗ ΤΟΥ ΟΘΩΜΑΝΙΣΜΟΥ, ΤΟΥΣ ΚΕΜΑΛΟΝΑΖΙ, ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΦΑΣΙΣΤΕΣ. ΤΩΡΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ.

Καλή επέτειος σε όλους. Και μην ξεχνάμε, 28η Οκτωβρίου, ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!

Ακολουθεί ένα μικρό δείγμα της ενέργειας:


Δείτε και άλλα, αξίζει τον χρόνο σας:GREEK HACKING SCENE
kondor – cosmmin


ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΧΑΚΑΡΕ Η GREEK HACKING SCENE -ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΑΚΙΝΓΚ ΣΚΗΝΗ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑΝΑ –-ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ


ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΑΚΙΝΓΚ ΣΚΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ

http://www.ipardpa.gov.mk/makedonia.html

http://www.relisys.com.mk/makedonia.html

http://www.justice.government.bg/makedonia.html

http://societyforall.infocom.bg/makedonia.html

http://www.ibnisinahastanesi.com.tr/makedonia.html

http://www.cozen.com.tr/makedonia.html


http://www.evomed.com.tr/makedonia.html

http://www.promostar.com.tr/makedonia.html

http://www.printcenter.com.tr/makedonia.html

http://www.yjpolice.gov.cn/macedonia.html

http://viaticos.aguascalientes.gob.mx/macedonia.html

http://www.jgedu.gov.sa/makedonia.html

http://trans.optic.gob.do/makedonia.html

http://library.deqp.go.th/makedonia.html

http://my.acer.com/macedonia.html


http://www.kun.edu.stockholm.se/macedonia.html

http://www.doingbusiness2007.gob.mx/makedonia.html

http://www.cmdrs.gob.mx/makedonia.html

http://sipf.salud.gob.mx/makedonia.html

http://www.hylss.gov.cn/makedonia.html

http://www.gpny.gov.cn/makedonia.html

http://tp.gzga.gov.cn/makedonia.html

http://www.tyswzw.gov.cn/makedonia.html

http://www.liuhao.gov.cn/makedonia.html


http://gyh.yytj.gov.cn/makedonia.html

http://www.czsrf.gov.cn/makedonia.html

http://www.zbly.gov.cn/makedonia.html

http://www.zbmz.gov.cn/makedonia.html

http://www.zgzy.gov.cn/makedonia.html

http://www.ahgjj.gov.cn/makedonia.html


http://mlrcdev.hss.cmu.edu/makedonia.html

http://www.gszy.edu.cn/macedonia.html

http://yjskx.hzau.edu.cn/macedonia.html

http://yjsjob.hzau.edu.cn/macedonia.html

http://portal.f2j.edu.br/macedonia.html

http://www.ywb.hbnu.edu.cn/macedonia.html

http://www.jwjc.hbnu.edu.cn/macedonia.html

http://www.xyb.hbnu.edu.cn/macedonia.html

http://www.yywz.ecnu.edu.cn/macedonia.html


http://lib.bdu.edu.cn/macedonia.html

http://fund.usst.edu.cn/macedonia.html

http://dayi.zzu.edu.cn/macedonia.html

http://software.csu.edu.cn/macedonia.html

http://vmmu.edu.vn/macedonia.html

http://nurse2.cgu.edu.tw/macedonia.html

http://lib.ltvs.tyc.edu.tw/macedonia.html

http://olvc.chisholm.vic.edu.au/macedonia.html

http://tlc.sbac.edu/macedonia.html


http://comkat.case.edu/macedonia.html

http://chemlinks.beloit.edu/macedonia.html

http://laika.ed.csuohio.edu/macedonia.html

http://www.ueb.edu.bo/macedonia.html

http://www.fin.nuk.edu.tw/macedonia.html

http://library.isb.edu/macedonia.html

http://rp.ri.edu.sg/macedonia.html

http://www.thanglongschool.edu.vn/macedonia.html

http://www.csclip.iris.okstate.edu/macedonia.html


http://www.aao.uob.edu.bh/macedonia.html

http://www.manihatti.com/makedonia.html

http://www.supportingstrategies.com/macedonia.html

http://www.lipinskiland.com/makedonia.html

http://www.supportingstrategies.com/makedonia.html

http://www.drivingschooloffice.co.uk/makedonia.html

http://www.brettmartin.com/makedonia.html

http://www.ada-molding.com/makedonia.html

http://www.avangardco.com/makedonia.html


http://www.21com.us/makedonia.html

http://www.61tn.com/makedonia.html

http://www.afdmobile.com/makedonia.html

http://www.info.recoveriescorp.com.au/makedonia.html

http://www.icmevoucher.com/makedonia.html

http://members.txbiz.org/makedonia.html

http://members.greensboro.org/makedonia.html

http://members.aamdhq.org/makedonia.html

http://neel-paudel.net/makedonia.html


http://www.peacefulchild.org/makedonia.html

http://www.duchina.com/makedonia.html

http://editor.noahx.com/makedonia.html

http://www.pbsltd.com/makedonia.html

http://info.cput.ac.za/makedonia.html

http://demo.securitysoftware.com/makedonia.html

http://www.usedseadoo.co.uk/makedonia.html

http://www.photoi.net/makedonia.html

http://www.bj57class.com/makedonia.html


http://www.massmarine.com/makedonia.html

http://b2b.casparionline.com/makedonia.html

http://hydrogenfuelcelluk.com/makedonia.html

http://ecosite.globalw.com/makedonia.html

http://www.gastier.com/makedonia.html

http://valutatori.regione.marche.it/makedonia.html

http://rewindyourvideo.com/makedonia.html

http://www.hscode.net/makedonia.html

http://hanoverbarbershopchorus.org/makedonia.html


http://www.ydqwsj.com/makedonia.html

http://websrv2.co.middlesex.va.us/makedonia.html

http://viennawaltz.bto.at/makedonia.html

http://dukes.stark.k12.oh.us/makedonia.html

http://vjhs.wood.k12.wv.us/makedonia.html

http://jebc5.k12.mo.us/makedonia.html

http://lubeck.wood.k12.wv.us/makedonia.html

http://chownet.com.tw/makedonia.html

http://mylatin.charlottelatin.org/macedonia.html


http://foreign.kaywon.ac.kr/macedonia.html

http://www.jpcnet.com/macedonia.html

http://www.htyy.sh.cn/macedonia.html

http://www.vrltravels.in/macedonia.html

http://www.mcsourcetech.com/macedonia.html

http://www.vrlgroup.in/macedonia.html

http://www.kitmaladireta.com.br/macedonia.html

http://www.milenatur.com.br/macedonia.html

http://www.rdzpericias.com.br/macedonia.html


http://www.sjc.hbnu.edu.cn/macedonia.html

http://4007.cttsd.com/macedonia.html

http://www.baowei.hbnu.edu.cn/macedonia.html

http://www.kunpeng99.com/macedonia.html

http://www.bjmzj.com/macedonia.html

http://www.arsc.net/macedonia.html

http://www.0512money.com/macedonia.html

http://www.mdphoto.cn/macedonia.html

http://www.hjjy.net/macedonia.html


http://www.hslxx.qdedu.net/macedonia.html

http://www.changchunwater.com/macedonia.html

http://www.vipgg.com/macedonia.html

http://forum.greenlightingchina.com/macedonia.html

http://mlxx.mhedu.sh.cn/macedonia.html

http://swingerzen.com/macedonia.html

http://jindan.hqbrand.net/macedonia.html

http://www.heimingdan.com.cn/macedonia.html

http://secure.mobilelocate.co.uk/macedonia.html


http://www.secure.childlocate.co.uk/macedonia.html

http://www.themixnetwork.co.uk/macedonia.html

http://www.esoriano.com.ar/macedonia.html

http://www.eavesbrookhomes.co.uk/macedonia.html

http://picjoy.3322.org/macedonia.html

http://bbs.zgcyx.com.cn/macedonia.html

http://www.duchy.com.tw/macedonia.html

http://www.panacea.com.ar/macedonia.html

http://www.lygwl.org.cn/macedonia.html


http://www.construcompras.com.br/macedonia.html

http://ethics.poscon.co.kr/macedonia.html

http://www.dunan.info/macedonia.html

http://www.newvane.com.cn/macedonia.html

http://www.nicwa.org/macedonia.html

http://www.emis.org.cn/macedonia.html

http://www.gwytk.com/macedonia.html

http://leader.gwytk.com/macedonia.html

http://www.acjxedu.net/macedonia.html


http://bbs.acjxedu.net/macedonia.html

http://bbs.bbplayer.net/macedonia.html

http://lvqu.hnkjedu.cn/macedonia.html

http://peixun.hnkjedu.cn/macedonia.html

http://job.hnkjedu.cn/macedonia.html

http://www.waterpower.com.tw/macedonia.html

http://www.hnrb.cn/macedonia.html

http://salescatalog.euretco.net/macedonia.html

http://www.ibguarantee.it/macedonia.html


http://www.pdlz.qdedu.net/macedonia.html

http://www.business-software-solution.ch/macedonia.html

http://www.stenforsa.nu/macedonia.html

http://www.jysh.meibu.com/macedonia.html

http://hjc.sdedu.net/macedonia.html

http://www.hgrtvu.com/macedonia.html

http://www.cxms.com.cn/macedonia.html

http://bbs.kpedu.com/macedonia.html

http://www.ohionational.cl/macedonia.html


http://www.iaurum.com.mx/macedonia.html

http://www.synear.cn/macedonia.html

http://www.thaipolycons.co.th/macedonia.html

http://hr.gesd40.org/macedonia.html

http://astroelite.com/macedonia.html

http://www.hbcjr.com/macedonia.html

http://bbs.qk.ysplay.com/macedonia.html

http://jyzy.hyzj.net/macedonia.html

http://www.wy321200.cn/macedonia.html


http://www.云舟师苑.com/macedonia.html

http://www.fuke756.cn/macedonia.html

http://veie-electric.com.vn/macedonia.html

http://blwsc.ac.th/macedonia.html

http://www.f-ze.com.cn/macedonia.html

http://973machinetool.xjtu.edu.cn/macedonia.html

http://news.lnzsks.com/macedonia.html

http://www.pshl.pudong-edu.sh.cn/macedonia.html

http://shua.ebtime.cn/macedonia.html


http://st.wbupdate.cn/macedonia.html

http://www.businessplus.tv/macedonia.html

http://www.ijiaotong.com/macedonia.html

http://yzb.nwpu.edu.cn/macedonia.html

http://yp.cyy123.com/macedonia.html

http://blog.wiswave.com/macedonia.html

http://ac.adgic.com/macedonia.html

http://love.lyg01.net/macedonia.html

http://www.gzcheshi.com/macedonia.html


http://www.asandas.com.au/macedonia.html

http://www.gyzedu.com/macedonia.html

http://www.kvadratnt.ru/macedonia.html

http://zy.cyy123.com/macedonia.html

http://miao.chinakingo.com/macedonia.html

http://www.bzfhzx.com/macedonia.html

http://www.chemway.com.cn/macedonia.html

http://gz.freetm.cn/macedonia.html

http://motoraceface.com/macedonia.html


http://cma.njust.edu.cn/macedonia.html

http://yhsawgle.weiyucn.com/macedonia.html

http://laamaa.com/macedonia.html

http://www.thaigia.com/macedonia.html

http://7-inc.org/macedonia.html

http://www.mingchencn.com/macedonia.html

http://www.jdlmw.com/macedonia.html

http://www.hzqscn.com/macedonia.html

http://www.hzmlsy.com/macedonia.html


http://www.ladwyy.com/macedonia.html

http://bx.xschaoyue.com/macedonia.html

http://www.ybmach.com/macedonia.html

http://www.xschaoyue.com/macedonia.html

http://www.fstweiyu.com/macedonia.html

http://barringtonyouthbasketball.net/macedonia.html

http://www.mrrda.com/macedonia.html

http://proconn.adgic.com/macedonia.html

http://www.reyoo.net/macedonia.html


http://www.bebrene.lv/macedonia.html

http://onekicenter.org/macedonia.html

http://diendan.khoadaotao.vn/macedonia.html

http://survey.majornet.com.cn/macedonia.html

http://www.filemyreturns.com/macedonia.html

http://www.zxidc.net.cn/macedonia.html

http://www.wwoc.cn/macedonia.html

http://www.szlvt.com/macedonia.html

http://www.xxzjx.cn/macedonia.html


http://mi-cang.com/macedonia.html

http://ics.njust.edu.cn/macedonia.html

http://foto.net.cn/macedonia.html

http://www.naviamarkets.com/macedonia.html

http://hcsbi.com/macedonia.html

http://moodle.portsmouth.k12.nh.us/macedonia.html

http://www.hfmxs.com/macedonia.html

http://www.s518.net.cn/macedonia.html

http://dp.sdedu.net/macedonia.html


http://alumni.buct.edu.cn/macedonia.html

http://www.bj-ef.com.cn/macedonia.html

http://ol.younger365.com/macedonia.html

http://www.redhillfarm.com.au/macedonia.html

http://cynergysupport.com/macedonia.html

http://www.almagran.com.co/macedonia.html

http://njcharterschools.org/macedonia.html

http://ccs.snnu.edu.cn/macedonia.html

http://www.aircontainer.co.kr/macedonia.html


http://www.lkphelpdesk.com/macedonia.html

http://www.jnnx.com.cn/macedonia.html

http://hh2y.mhedu.sh.cn/macedonia.html

http://www.valinge.se/macedonia.html

http://www.abfantasy.idv.tw/macedonia.html

http://mitsuniversity.ac.in/macedonia.html

http://amd.cufe.edu.cn/macedonia.html

http://400c.cn/macedonia.html

http://www.wpcs.co.za/macedonia.html


http://allfang.online.tj.cn/macedonia.html

http://www.pekingopera.sh.cn/macedonia.html

http://www.naccape.org.za/macedonia.html

http://www.lv-bao-home.com/macedonia.html

http://www.bosombuddies.com/macedonia.html

http://www.meeting.gd.cn/macedonia.html

http://myido.wxcd.net.cn/macedonia.html

http://www.psb.com.cn/macedonia.html

http://www.pinxie.cn/macedonia.html


http://nyxx.sh.cn/macedonia.html

http://d.0427.com/macedonia.html

http://www.bfos.com.au/macedonia.html

http://www.buchaillie.com/macedonia.html

http://www.justineknott.com.au/macedonia.html

http://www.stillandco.com.au/macedonia.html

http://6678.online.tj.cn/macedonia.html

http://www.casapellas.com/macedonia.html

http://bj.chineseoffice.com.cn/macedonia.html


http://www.gregsdrivingschool.net/macedonia.html

http://zhongguo.shebei.net.cn/macedonia.html

http://lib.ioa.ac.cn/macedonia.html

http://www.obo-obo.com/macedonia.html

http://zd.nfjyj.com/macedonia.html

http://www.whxyz.net/macedonia.html

http://www.pronobis.at/macedonia.html

http://pt-newpower.com/macedonia.html

http://jobs.sd63.bc.ca/macedonia.html


http://users.ssc.net.au/macedonia.html

http://tzspt.com/macedonia.html

http://hti-medical.com/macedonia.html

http://nanomedicine.uwaterloo.ca/macedonia.html

http://files.wangstedt.net/macedonia.html

http://www.hnbkzn.cn/macedonia.html

http://www.fiservnation.com/macedonia.html

http://www.cbf.net.cn/macedonia.html

http://www.bygd.com.cn/macedonia.html


http://lodge1206.moosepages.org/macedonia.html

http://www.hidromod.pt/macedonia.html

http://www.guo-qiang.com/macedonia.html

http://www.ascend.in.th/macedonia.html

http://bbs.zznews.cn/macedonia.html

http://www.fhjpxx.com/macedonia.html

http://tk.longwenedu.com/macedonia.html

http://www.pifire.com/macedonia.html

http://putao-jiu.com.h103.slwl.net.cn/macedonia.html


http://www.zcwx.net/macedonia.html

http://www.thebestcityguides.com/macedonia.html

http://www.economia.unimore.it/macedonia.html

http://www.ntcar.cn/macedonia.html

http://ao.zzu.edu.cnzsjy.ayit.edu.cn/macedonia.html

http://www.agcnd.org/macedonia.html

http://www.hf-gg.com/macedonia.html

http://www.teleyemen.com.ye/macedonia.html

http://www2.arnoldnutrition.ind.br/macedonia.html


http://www.summiteducationinc.com/macedonia.html

http://we.ddin.gs/macedonia.html

http://www.masteraward.org/macedonia.html

http://www.ionsi.com/macedonia.html

http://www.enduroworld.co.za/macedonia.html

http://ht-yy.com/macedonia.html

http://www.metroofficesolutions.com/macedonia.html

http://www.gccghx.com/macedonia.html

http://www.cdhlg.com/macedonia.html


http://www.gwhs.phila.k12.pa.us/macedonia.html

http://www.yt-huangjin.com/macedonia.html

http://blog.yxedu.net/macedonia.html

http://www.my0310.com/macedonia.html

http://www.unitedservice.com.cn/macedonia.html

http://www.thesupportonline.com/macedonia.html

http://www.adexperu.org.pe/macedonia.html

http://www.altacal.com/macedonia.html

http://www.miprofessionals.com.au/macedonia.html


http://www.catholiccharitiesbc.org/macedonia.html

http://www.qsoa.net/macedonia.html

http://www.kouqiang120.net.cn/macedonia.html

http://templodemagianegra.com.br/macedonia.html

http://diethelmag.ch/macedonia.html

http://www.skup.nu/macedonia.html

http://www.davisware.com/macedonia.html

http://www.trip-eastmidlands.org.uk/macedonia.html

http://cbt.irt.org.tw/macedonia.html


http://www.nepegeszseg.hu/macedonia.html

http://www.wonhawkgps.com/macedonia.html

http://jlym.blog.kmxsedu.com/macedonia.html

http://www.waterandclimate.org/macedonia.html

http://www.philka.ru/macedonia.html

http://www.drugfree.or.kr/macedonia.html

http://www.bjsasc.com/macedonia.html

http://www.innerform.com/macedonia.html

http://huanjing.xjtu.edu.cn/macedonia.html


http://www.antennlaget.se/macedonia.html

http://www.comunidades21.com.br/macedonia.html

http://www.tjsz.cn/macedonia.html

http://tj.geland.cn/macedonia.html

http://www.taqdnapolymerase.com/macedonia.html

http://image.cse.nsysu.edu.tw/macedonia.html

http://www.capimcereja.mus.br/macedonia.html

http://www.datalogicco.com/macedonia.html

http://www.jjxb.org/macedonia.html


http://sw.fugo.jx.cn/macedonia.html

http://www.globalcampus.com.eg/macedonia.html

http://www.gu-yang.com/macedonia.html

http://www.hofinsoft.com/macedonia.html

http://www.szoec.com.cn/macedonia.html

http://art.ecjtu.jx.cn/macedonia.html

http://web.cai.lzzy.net/macedonia.html

http://gp.feelauto.net/macedonia.html

http://www.reference-toi.com/macedonia.html


http://www.lpsb.org/macedonia.html

http://kt.bjmzzx.com/macedonia.html

http://www.proyectobidadex.org.pe/macedonia.html

http://www.cflethbridge.com/macedonia.html

http://www.mmr.org/macedonia.html

http://gx.pudong-edu.sh.cn/macedonia.html

http://www.aplus-sa.com/macedonia.html

http://bk.gzdlw.com/macedonia.html

http://www.skymedia.cn/macedonia.html


http://www.hillcountyssa.com/macedonia.html

http://www.encinajpa.com/macedonia.html

http://www.cdcaa.net/macedonia.html

http://n3w5f1x.mobi/macedonia.html

http://www.mybirthblog.com/macedonia.html

http://www.wljwt.com/macedonia.html

http://kobotis.net/macedonia.html

http://www.3×7.cn/macedonia.html

http://www.eastwestplanners.com/macedonia.html


http://www.gm7.cn/macedonia.html

http://www.dygjzx.com/macedonia.html

http://www.sancon.com.cn/macedonia.html

http://www.enexus.co.uk/macedonia.html

http://www.lu-ban.com/macedonia.html

http://www.ricschina.org/macedonia.html

http://www.atlasexcavating.com/macedonia.html

http://www.cabpkf.com.cn/macedonia.html

http://mc.eistar.net/macedonia.html


http://creativenumerology.com/macedonia.html

http://arlon.com/macedonia.html

http://vod.10000.ln.cn/macedonia.html

http://hardrunners.com/macedonia.html

http://www.jemm.com/macedonia.html

http://www.eurisy.org/macedonia.html

http://zqcu.com/macedonia.html

http://ugsbooks.com/macedonia.html

http://dy.pao8.info/macedonia.html


http://ruthiebtea.com/macedonia.html

http://www.cesi.ac.cn/macedonia.html

http://cspt.sinano.ac.cn/macedonia.html

http://www.lib.tsu.ac.th/macedonia.html

http://www.acls.co.th/macedonia.html

http://www.zdbwg.com.cn/macedonia.html

http://www.zwookedu.net/macedonia.html

http://www.youngcougars.com/macedonia.html

http://liao.ns39.com/macedonia.html


http://phpcms.dns06.org.cn/macedonia.html

http://www.mymall.com.cy/macedonia.html

http://ka.guilinyang.net/macedonia.html

http://gowest.dodeonline.com/macedonia.html

http://bbs.jxau.edu.cn/macedonia.html

http://eis.whu.edu.cn/macedonia.html

http://www.shanghaipudongspa.com/macedonia.html

http://www.mycddesign.com/macedonia.html

http://www.planitplans.com/macedonia.html


http://autoap.shu.edu.cn/macedonia.html

http://lady.zz360.net/macedonia.html

http://www.escofet.com/macedonia.html

http://www.surreal.co.za/macedonia.html

http://www.bj04china.com/macedonia.html

http://bd.i0552.net/macedonia.html

http://www.itzjj.com/macedonia.html

http://www.newcapec.net/macedonia.html

http://da.ihe9.com/macedonia.html


http://soft.3870.com.cn/macedonia.html

http://gopsource.com/macedonia.html

http://wuzhou.beijing-hualian.com/macedonia.html

http://www.motorcycle-doctors.co.nz/macedonia.html

http://www.bzlm.org.cn/macedonia.html

http://www.zylib.cn/macedonia.html

http://www.prb.com.cn/macedonia.html

http://www.decifra.com/macedonia.html

http://www.liao.net.tw/macedonia.html


http://www.jinxiang.cc/macedonia.html

http://kf.10mb.cn/macedonia.html

http://qf.cqdzkp.com/macedonia.html

http://kf.wuye.zcfw.net/macedonia.html

http://www.hn.thu.edu.tw/macedonia.html

http://www.lc-bag.com/macedonia.html

http://pn.tengen.com.cn/macedonia.html

http://www.sharp-lc.com/macedonia.html

http://www.5yhh.com/macedonia.html


http://www.wo-wawa.com/macedonia.html

http://eip.ictgroup.com.tw/macedonia.html

http://www.wisenetsolutions.net/macedonia.html

http://www.homeroot.com/macedonia.html

http://xmxm.fj.cn/macedonia.html

http://www.yang-jian.com/macedonia.html

http://www.zglayx.com/macedonia.html

http://arch.imut.edu.cn/macedonia.html

http://bbs.weimei.la/macedonia.html


http://boke.kuuoo.com.cn/macedonia.html

http://www.nsi.com.vn/macedonia.html

http://www.piincentives.com/macedonia.html

http://www2.chilena.cl/macedonia.html

http://tw.sicau.edu.cn/macedonia.html

http://javerbaumwurgaft.com/macedonia.html

http://www.bjchaoxin.com.cn/macedonia.html

http://17fa.info/macedonia.html

http://vineyardvalleyllamas.com/macedonia.html


http://u.112ba.com/macedonia.html

http://guanghai.com.cn/macedonia.html

http://0000m.com/macedonia.html

http://library.sgc.edu/macedonia.html

http://www.skultunaflexible.se/macedonia.html

http://zhuanti.zgqt.zj.cn/macedonia.html

http://v.spvod.com/macedonia.html

http://zs.wxpoly.cn/macedonia.html

http://t.0597bst.com/macedonia.html


http://www.lovexiangcao.com/macedonia.html

http://rr.axia.no/macedonia.html

http://www.dian-chi.cn/macedonia.html

http://www.smra.com/macedonia.html

http://zs.1818818.com/macedonia.html

http://my.vhao.net/macedonia.html

http://bbs.888.org.in/macedonia.html

http://linuxnet.ch/macedonia.html

http://www.nationalheritagemuseum.org/macedonia.html


http://www.shih-jie.com.tw/macedonia.html

http://spidale.com/macedonia.html

http://duyenviet.com.vn/macedonia.html

http://www.qiao-chen.com/macedonia.html

http://www.gucci-man.com/macedonia.html

http://www.investorchina.com.cn/macedonia.html

http://www.presense.net/macedonia.html

http://www.10-m.com/macedonia.html

http://www.rafflesedu.cn/macedonia.html


http://kikassociates.com/macedonia.html

http://www.roxanova.com/macedonia.html

http://www.sui-hk.com/macedonia.html

http://www.gzyhfk.com/macedonia.html

http://www.atakariyer.net/macedonia.html

http://hz.51766la.com/macedonia.html

http://unelouvedeputeaux.blogdns.org/macedonia.html

http://www.tongji-caup.org/macedonia.html

http://www.agrilaw.org/macedonia.html


http://www.biomog.com/macedonia.html

http://www.shangxuewang.cn/macedonia.html

http://mpstv.mps.k12.mi.us/macedonia.html

http://yb.du-an.com/macedonia.html

http://bo.ssjfinance.com/macedonia.html

http://www.jobg.cn/macedonia.html

http://tms.nai.edu.cn/macedonia.html

http://www.cat2.com/macedonia.html

http://mde.ecust.edu.cn/macedonia.html


http://www.mi-duo.com/macedonia.html

http://www.action.co.zw/macedonia.html

http://images.acgcg.com/macedonia.html

http://jingui.114160.com/macedonia.html

http://www.dzzhxxw.com/macedonia.html

http://wx.zhongfun.cn/macedonia.html


http://www.riorodizio.com/macedonia.html

http://bnxf1907.cn/macedonia.html

http://yenbaitv.org.vn/macedonia.html

http://www.marfanvic.org.au/macedonia.html

http://jm.ajob007.com/macedonia.html

http://www.udcgroup.com/macedonia.html


http://www.inetglobal.net.cn/macedonia.html

http://www.cn-peixun.net/macedonia.html

http://www.hobbynet-jp.com/macedonia.html

http://fannypackninjas.com/macedonia.html

http://www.daesung.or.kr/macedonia.html

http://ogs.com.eg/macedonia.html

http://sh.xysjw.net/macedonia.html

http://www.c-c-l.com.cn/macedonia.html

http://caiwu.blcu.edu.cn/macedonia.html


http://www.jljz.org.cn/macedonia.html

http://lsta.com.cn/macedonia.html

http://sale.karra.com.cn/macedonia.html

http://www.dhdyf.com/macedonia.html

http://dwc.hct.ac.ae/macedonia.html

http://www.of365-chongqing.cn/macedonia.html

http://www.dsscn.cn/macedonia.html

http://fczx.hx.cn/macedonia.html

http://blog.coleo.com/macedonia.html


http://worldclient.iactive.co.za/macedonia.html

http://www.commoncents.org/macedonia.html

http://fpzx.hx.cn/macedonia.html

http://dxxy.hx.cn/macedonia.html

http://www.xpu.edu.cn/macedonia.html

http://staftrack.net/macedonia.html

http://www.gshxedu.org/macedonia.html

http://gb.seiee.sjtu.edu.cn/macedonia.html

http://3s.swu.ac.kr/macedonia.html


http://www.esu15.org/macedonia.html

http://bx.qstxx.com.cn/macedonia.html

http://library.yfbi.org/macedonia.html

http://www.cr16g.com.cn/macedonia.html

http://www.shzhm.com/macedonia.html

http://spkxgl.snnu.edu.cn/macedonia.html

http://1000du.cn/macedonia.html

http://suqian.jiangsu.zhidaole.org.cn/macedonia.html

http://www.kwyzx.com.cn/macedonia.html


http://www.radgalz.com/macedonia.html

http://520zp.net/macedonia.html

http://www.anjh.tn.edu.tw/macedonia.html

http://liangxingjk.px.loveharbin.cn/macedonia.html

http://www.optical4less.com/macedonia.html

http://ohmisfutile.com/macedonia.html

http://www.kerrsmartenergy.com/macedonia.html

http://2345r.com/macedonia.html

http://www.viogene.com.tw/macedonia.html


http://www.shxtvu.com/macedonia.html

http://www.mvcitrus.org.au/macedonia.html

http://www.tn.ac.th/macedonia.html

http://www.yuanjiang-sh.cn/macedonia.html

http://j-edu.com/macedonia.html

http://www.magnamail.com.au/macedonia.html

http://gmgz.mhedu.sh.cn/macedonia.html

http://www.zjitedu.com/macedonia.html

http://www.szccsc.com/macedonia.html


http://www.angbat.se/macedonia.html

http://gjxy.hx.cn/macedonia.html

http://www.floppes.nl/macedonia.html

http://isdc.csu.edu.tw/macedonia.html

http://s-future.net/macedonia.html

http://www.constance.com.tw/macedonia.html

http://akronnephrology.com/macedonia.html

http://l.leaoao.com/macedonia.html

http://12.51-y.net/macedonia.html


http://bi.hangkongw.com/macedonia.html

http://dy.raobo.org/macedonia.html

http://aokewei.com/macedonia.html

http://www.hosmatnet.com/macedonia.html

http://gcxy.yangtzeu.edu.cn/macedonia.html

http://www.0000d.com/macedonia.html

http://www.simlab.org.cn/macedonia.html

http://as.91595.com/macedonia.html

http://icdl.sysu.edu.cn/macedonia.html


http://www.slash-d-three.com/macedonia.html

http://www.qlqqu.com/macedonia.html

http://www.soundata.fi/macedonia.html

http://www.ipcomms.net/macedonia.html

http://clcx.hyit.edu.cn/macedonia.html

http://www.csxzfw.org/macedonia.html

http://fdc.hust.edu.cn/macedonia.html

http://www.fanming.com.cn/macedonia.html

http://www.infoskills.scot.nhs.uk/macedonia.html


http://rbworks.com/macedonia.html

http://www.gzszfgjj.com/macedonia.html

http://www.andalusiaford.com/macedonia.html

http://www.pyswsyxx.com/macedonia.html

http://www.replacemycontacts.com/macedonia.html

http://www.fortune.net.cn/macedonia.html

http://www.cimatron.com.cn/macedonia.html

http://mt4free.com/macedonia.html

http://mvlx.com/macedonia.html


http://www.397.cc/macedonia.html

http://w.07e5.net/macedonia.html

http://d.xiaomuzhi.com/macedonia.html

http://www.ridgenet.org/macedonia.html

http://www.wholesalescanners.com/macedonia.html

http://www.qq-cn.com/macedonia.html

http://www.rsunews.net/macedonia.html

http://edu.ofa.ki.se/macedonia.html

http://wudi.huaxin.com.tw/macedonia.html


http://www.fj-mark.cn/macedonia.html

http://hr.solidworks.com.cn/macedonia.html

http://www.92jo.com/macedonia.html

http://www.xn88.cn/macedonia.html

http://hr.99568.com/macedonia.html

http://www.ie.hit.edu.cn/macedonia.html

http://www.ebcorp.co.kr/macedonia.html

http://www.alphacontrols.us/macedonia.html

http://11.51-y.net/macedonia.html


http://www.521zhoucheng.cn/macedonia.html

http://www.rzstudy.com/macedonia.html

http://hi.win7la.com/macedonia.html

http://cx.chehe.cn/macedonia.html

http://hb.byzc.com/macedonia.html

http://www.cx-ms.com/macedonia.html

http://www.glenbenson.com/macedonia.html

http://www.fordmanuals.com/macedonia.html

http://www.benmaher.com/macedonia.html


http://www.bebco.com/macedonia.html

http://www.lt.dorost.cz/macedonia.html

http://www.leo.zwiki.org/macedonia.html

http://www.housesez.com/macedonia.html

http://www.expression.de/macedonia.html

http://www.ezpass.com.mx/macedonia.html

http://www.ccrrn.com/macedonia.html

http://www.checkmate-answers.com/macedonia.html

http://www.protectoraberga.org/macedonia.html


http://www.psicosport.it/macedonia.html

http://www.avio-diepen.com/macedonia.html

http://www.aviainternational.com/macedonia.html

http://www.staff.pittsgrove.org/macedonia.html

http://www.sjs0916.fnol.net/macedonia.html

http://www.serdika.teamparadigm.com/macedonia.html

http://www.secure.heliosprint.com/macedonia.html

http://www.rqwsj.com/macedonia.html

http://www.feiworldreining.mdsmedia.it/macedonia.html


http://www.focalapps.com/macedonia.html

http://www.fmp-sped.esu3.org/macedonia.html

http://www.snugne.org/macedonia.html

http://www.shggateway.in/macedonia.html

http://www.cngei.it/macedonia.html

http://www.edu.lnu.edu.cn/macedonia.html

http://www.vv-wuerttemberg.de/macedonia.html

http://www.hiecal.com/macedonia.html

http://www.gxppartners.com/macedonia.html


http://www.umzuegedaul.de/macedonia.html

http://www.logisticker.de/macedonia.html

http://www.kuenstlerbedarf-jerwitz.de/macedonia.html

http://www.kvldietikon.ch/macedonia.html

http://www.krank.de/macedonia.html

http://www.judgedolph.com/macedonia.html

http://www.kaiti.it/macedonia.html

http://www.izhixun.com/macedonia.html

http://www.cefsuncoast.org/macedonia.html


http://www.comitehta.org/macedonia.html

http://www.scripting.shortnews.de/macedonia.html

http://www.coopedu.com/macedonia.html

http://www.arefenergy.com/macedonia.html

http://www.smptech.com/macedonia.html

http://www.sfla-architects.com/macedonia.html

http://www.tc.kmccontrols.com/macedonia.html

http://www.manex.com/macedonia.html

http://www.fjh.fruitvale.k12.ca.us/macedonia.html


http://www.tulum-consult.com/macedonia.html

http://www.forum.sync2db.com/macedonia.html

http://www.pchs.k12.hi.us/macedonia.html

http://www.orchardsoft.com/macedonia.html

http://www.alternativerecycling.com/macedonia.html

http://www.ldhcorp.com/macedonia.html

http://www.fenix.com/macedonia.html

http://www.adco-logistics.com/macedonia.html

http://www.onlineservice4u.com/macedonia.html


http://www.wynfordgroup.com/macedonia.html

http://www.titan.lggi.com/macedonia.html

http://www.vnr.oweb.net/macedonia.html

http://www.jlmsold.com/macedonia.html

http://www.inforica.com/macedonia.html

http://www.commercial-letter.com/macedonia.html

http://www.countrybridelouise.com/macedonia.html

http://www.orders.tema.org/macedonia.html

http://www.burns-anderson.co.uk/macedonia.html


http://www.bsv-oberbalm.ch/macedonia.html

http://www.brentacork.com/macedonia.html

http://www.ocpc.com/macedonia.html

http://www.onest.net/macedonia.html

http://www.sslack.com/macedonia.html

http://www.lakecarlsbadgolfcourse.com/macedonia.html

http://www.targettrans.com/macedonia.html

http://www.milions11b2.org/macedonia.html

http://www.stbernadettekcmo.com/macedonia.html


http://www.handelit.com/macedonia.html

http://www.taxadvisers.org.uk/macedonia.html

http://www.taxfreesmartshopping.nu/macedonia.html

http://www.rayenvelope.com/macedonia.html

http://www.mhdra.com/macedonia.html

http://www.integralsupplies.com/macedonia.html

http://www.lotsofbaseballcards.com/macedonia.html

http://www.brokercreditchecks.com/macedonia.html

http://www.archiv.trisuisse.ch/macedonia.html


http://www.fax-abruf.net/macedonia.html

http://www.quiznosfranchises.com/macedonia.html

http://www.bknord.dk/macedonia.html

http://www.bishopamat.org/macedonia.html

http://www.timesharesolution.com/macedonia.html

http://www.nevadaimaging.com/macedonia.html

http://www.marylandwind.com/macedonia.html

http://www.hoac-bsa.org/macedonia.html

http://www.scottdrake.net/macedonia.html


http://www.praybourne.co.uk/macedonia.html

http://www.preplate.com/macedonia.html

http://www.portertownship.com/macedonia.html

http://www.prismsoft.com/macedonia.html

http://www.phase2.com/macedonia.html

http://www.netpd.org/macedonia.html

http://www.iatgroup.com/macedonia.html

http://www.rigrite.com/macedonia.html

http://www.ztechinc.com/macedonia.html


http://www.southernmgt.com/macedonia.html

http://www.whartonconsultingclub.com/macedonia.html

http://www.comworksonline.com/macedonia.html

http://www.rvcsd.org/macedonia.html

http://www.rfassociates.net/macedonia.html

http://www.rmidirect.com/macedonia.html

http://www.remindmenow.co.uk/macedonia.html

http://www.ra2energy.com/macedonia.html

http://www.roscoeschilichallenge.com/macedonia.html


http://www.globalsafety.net/macedonia.html

http://www.isa.icai.org/macedonia.html

http://www.jaziracapital.com/macedonia.html

http://www.is-a-jerk.com/macedonia.html

http://www.iclinks.com/macedonia.html

http://www.iac-online.com/macedonia.html

http://www.support.notify.net/macedonia.html

http://www.ol.nl.edu/macedonia.html

http://www.palmettopride.org/macedonia.html


http://www.partnershipprofiles.com/macedonia.html

http://www.orbgdpu.com/macedonia.html

http://www.pd-online.com.au/macedonia.html

http://www.oursocietytoday.org/macedonia.html

http://www.siglers.com/macedonia.html

http://www.sheriffsale.com/macedonia.html

http://www.brooksideusa.com/macedonia.html

http://www.metroninc.com/macedonia.html

http://www.materialexpress.com/macedonia.html


http://www.maritelusa.com/macedonia.html

http://www.theflavorformula.com/macedonia.html

http://www.mesccables.com/macedonia.html

http://www.unitedirish.org/macedonia.html

http://www.transeurogift.com/macedonia.html

http://www.transvalco.com.br/macedonia.html

http://www.jfactory.net/macedonia.html

kondor – cosmmin


GREEK HACKING SCENE


http://hellenicrevenge.blogspot.com/
Δείτε το υπόλοιπο αυτής της ανάρτησης